!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν για την Κρήτη υπογράφουμε -10%, τι έκπτωση θα κάνουμε στο Καστελόριζο;
Re: Αν για την Κρήτη υπογράφουμε -10%, τι έκπτωση θα κάνουμε στο Καστελόριζο;
ρε παιδια πειτε: "ειμαστε ανθελληνες" να το καταλαβουμε.
τι τσαμπουνατε τωρα? τα δεκαχρονα κοιμουνται τωρα.
εξπρες γιορσελφσ ανετα.
τι τσαμπουνατε τωρα? τα δεκαχρονα κοιμουνται τωρα.
εξπρες γιορσελφσ ανετα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το Ισραήλ - το πραγματικό - συνεχώς παραχωρεί εδάφη που κερδίζει σε πολέμους και ειρήνη δεν έχει.stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:38 Αν ομως το Καστελλοριζο ανήκε σε κανα Ισραηλ οχι μονο θα απεκλειε την Τουρκια αλλα θα της επαιρνε και μερος της ΑΟΖ της απο την Μαυρη Θαλασσα.
Μια και μιλάμε για Αιγύπτιους τρεις φορές σε τρεις πολέμους κατέλαβε το Σινά και τρεις φορές το έδωσε πίσω ειρηνικά για να εξασφαλίσει ότι δεν θα γίνει άλλος πόλεμος.
Εσύ δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα πόλεμο ούτε θέλεις να κάνεις πόλεμο αλλά θέλεις να στα δώσουν έτσι κάποιοι άλλοι.
Υπήρχε ένας άλλος τρόπος να ακυρώσεις το λιβυκό μνημόνιο χωρίς να κάνεις συμφωνία με την Αιγυπτο.Να στείλεις στρατό στο μέτωπο της Λιβύης κατά των φιλότουρκων.Δεν άκουσα κανένα να το ζητάει όμως,κάτι για μειώσεις της θητείας ακούω.
ετσι, λαικισμοPhilip Mortimer έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:43Αυτοί οι άνθρωποι τρέφονται από την εχθρότητα, τις ιαχές και τον λαϊκισμό.τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:38 Συγγνώμη ρε παιδιά.
Θα σας χαλούσε δλδ να πάμε στην Χάγη με την Τουρκία και να λήξει η εχθρότητα μεταξύ των 2 χωρών στα δικαστήρια;
μην ξαναπεις εθνολαικισμο, γιατι βαζω πιπερι
-
stergiosbik
Πως το ξερεις οτι θα χασεις το 45;elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:43αν είναι να χάσω 5 αντί για 45, νομίζω θα το δεχτώ το ντηλstergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:42Δεν εχει νοημα.elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:37
τότε δεν έχεις κανένα λόγο να μιζεριάζεις, για το 55-45 αντί του 50-50, όντας χώρα δέκα εκατομμυρίων έναντι μιας χώρας εκατό
ενώ καίγεται ο πάτος σου να ακυρώσεις νομικά την πουστιά τούρκων-λίβυων
Εσυ πας να διαπραγματευτεις με σκοπο να χασεις κι εγω για να κερδισω.
Εσυ ετσι κι αλλιως θα χασεις ενω εγω στην χειροτερη θα 'ρθω στα ισα μου.
Πηγες σε χαρτοριχτρα;
Μα αυτό θα γίνει. Ρε τυφλοί είστε;
Θα ζητήσουμε να πάμε με 2 άσσους στο χέρι και μόνο για υφαλοκρηπίδα. Αν ακολουθήσει η Τουρκία Καλώς, να τελειώνουμε. Φυσικά θα υπογράψουν ότι ΜΟΝΟ αυτό μας χωρίζει. Αν δεν έρθει παραμένει το Καστελόριζο ως έχει και η Τουρκία βγαίνει εκτός
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Γιατί θα υπογράψουν ότι μόνο αυτό μας χωρίζει; Θα σου πουν: εμπιστεύεσαι τη Χάγη; Πάμε για όλα.τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:47Μα αυτό θα γίνει. Ρε τυφλοί είστε;
Θα ζητήσουμε να πάμε με 2 άσσους στο χέρι και μόνο για υφαλοκρηπίδα. Αν ακολουθήσει η Τουρκία Καλώς, να τελειώνουμε. Φυσικά θα υπογράψουν ότι ΜΟΝΟ αυτό μας χωρίζει. Αν δεν έρθει παραμένει το Καστελόριζο ως έχει και η Τουρκία βγαίνει εκτός
-
stergiosbik
Νταξ,δεν παλευεστε αλλο.πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:46Το Ισραήλ - το πραγματικό - συνεχώς παραχωρεί εδάφη που κερδίζει σε πολέμους και ειρήνη δεν έχει.stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:38 Αν ομως το Καστελλοριζο ανήκε σε κανα Ισραηλ οχι μονο θα απεκλειε την Τουρκια αλλα θα της επαιρνε και μερος της ΑΟΖ της απο την Μαυρη Θαλασσα.
Μια και μιλάμε για Αιγύπτιους τρεις φορές σε τρεις πολέμους κατέλαβε το Σινά και τρεις φορές το έδωσε πίσω ειρηνικά για να εξασφαλίσει ότι δεν θα γίνει άλλος πόλεμος.
Εσύ δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα πόλεμο ούτε θέλεις να κάνεις πόλεμο αλλά θέλεις να στα δώσουν έτσι κάποιοι άλλοι.
Υπήρχε ένας άλλος τρόπος να ακυρώσεις το λιβυκό μνημόνιο χωρίς να κάνεις συμφωνία με την Αιγυπτο.Να στείλεις στρατό στο μέτωπο της Λιβύης κατά των φιλότουρκων.Δεν άκουσα κανένα να το ζητάει όμως,κάτι για μειώσεις της θητείας ακούω.
Σε παιχνιδακι αρνησης πραγματικοτητας εγω δεν παιζω αλλο.Αν εσεις γουσταρετε να σας βαζουν το χερι στην τσεπη,να σας κλεβουν και να πανηγυριζετε οτι κερδιζετε με γεια σας και χαρα σας.
αν δεν συμφωνούσες ΑΟΖ με Αίγυπτο, θα είχες ακυρώσει την τουρκολιβυκή μαλακία;stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:47Πως το ξερεις οτι θα χασεις το 45;elchav έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:43αν είναι να χάσω 5 αντί για 45, νομίζω θα το δεχτώ το ντηλstergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:42
Δεν εχει νοημα.
Εσυ πας να διαπραγματευτεις με σκοπο να χασεις κι εγω για να κερδισω.
Εσυ ετσι κι αλλιως θα χασεις ενω εγω στην χειροτερη θα 'ρθω στα ισα μου.
Πηγες σε χαρτοριχτρα;
θα μπορούσες να δημοπρατήσεις οικόπεδα νότια και ανοιχτά της Κρήτης;
Γιατί εγώ βλέπω να έχουν δημοπρατηθεί μόνο αυτά

Μόνο νοτιοδυτικά, κι εφαπτόμενα στο νησί
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι αλλο; τι να δεχτούμε να αλλάξουμε την συνθήκη της Λοζάνης;Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:49Γιατί θα υπογράψουν ότι μόνο αυτό μας χωρίζει; Θα σου πουν: εμπιστεύεσαι τη Χάγη; Πάμε για όλα.τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:47Μα αυτό θα γίνει. Ρε τυφλοί είστε;
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Οκ.
Θα παραγγείλουμε μια.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Δεν τα περιγράφεις σωστά. Βάζουν οι ίδιοι το χέρι στην τσέπη τους, βγάζουν και πληρώνουν τους άλλους. Και θεωρούν νίκη ότι τα έδωσαν μόνοι τους, δεν τους τα πήραν.stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:50Νταξ,δεν παλευεστε αλλο.πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:46Το Ισραήλ - το πραγματικό - συνεχώς παραχωρεί εδάφη που κερδίζει σε πολέμους και ειρήνη δεν έχει.stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:38 Αν ομως το Καστελλοριζο ανήκε σε κανα Ισραηλ οχι μονο θα απεκλειε την Τουρκια αλλα θα της επαιρνε και μερος της ΑΟΖ της απο την Μαυρη Θαλασσα.
Σε παιχνιδακι αρνησης πραγματικοτητας εγω δεν παιζω αλλο.Αν εσεις γουσταρετε να σας βαζουν το χερι στην τσεπη,να σας κλεβουν και να πανηγυριζετε οτι κερδιζετε με γεια σας και χαρα σας.
Έτσι σε θέλω πατριώτη. Ανυποχωρητο στην υπεράσπιση των κυριαρχικων δικαιωμάτων της χώρας. Ω ξειν αγγελειν κτλ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:50Νταξ,δεν παλευεστε αλλο.πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:46Το Ισραήλ - το πραγματικό - συνεχώς παραχωρεί εδάφη που κερδίζει σε πολέμους και ειρήνη δεν έχει.stergiosbik έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:38 Αν ομως το Καστελλοριζο ανήκε σε κανα Ισραηλ οχι μονο θα απεκλειε την Τουρκια αλλα θα της επαιρνε και μερος της ΑΟΖ της απο την Μαυρη Θαλασσα.
Οι μόνοι που αρνούνται την πραγματικότητα είναι αυτοί που δεν έχουν καταλάβει με τι κοινωνία έχουν να κάνουν.Εγώ την ξέρω καλά από την ιστορία του κυπριακού και μερικών άλλων πραγμάτων.
Αυτοί λένε να την εφαρμόσεις. Κάτι λένε πχ για αποστρατικοποιηση νησιών.τεν τεν έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:51
Μα δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι αλλο; τι να δεχτούμε να αλλάξουμε την συνθήκη της Λοζάνης;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 2 Απαντήσεις