!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αρκάς

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
dion

Re: Αρκάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dion »

Chainis έγραψε: 05 Αύγ 2020, 19:28
dion έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:16 Εγώ τα τελευταία χρόνια πίστευα ότι ο Αρκάς δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μεγάλο και ανατρεπτικό δημιουργό των ''χαμηλών πτήσεων'', του ''Καστράτο'', ''Η ζωή μετά'' κτλ. Τελούσα σε άρνηση γιατί ο Αρκάς αποτελούσε παιδικό ίνδαλμα και δεν ήθελα να πιστέψω ότι εντάχθηκε σε ένα κόμμα για να κάνει στρατευμένη σάτιρα.
Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι έτσι είναι, δυστυχώς, έχει μαζέψει όλους τους δεξιούς-συντηρητικούς στη σελίδα του και γελάνε με αστειάκια του τύπου: ''Ωχ, τι κακό που είναι Δευτέρα και πρέπει να πάω στη δουλειά.'' Τι να πεις, κρίμα...
Μεταφραση:
Κρίμα που δεν είναι κολλημένος αριστερός και σατυριζει και τον σύριζα και ειδικά τον Τσιπρα.
Εγώ θα παραφράσω το δικό σου, να είναι τουλάχιστον - εν μέρει - αληθές : "Κρίμα που δεν είναι κολλημένος αριστερός και σατυρίζει τον Σύριζα και ειδικά τον Τσίπρα"
Ένα "και" έκανε τη διαφορά.
Εν τω μεταξύ τα ίδια θα σου έλεγα και για τον Λαζόπουλο, το ίδιο έργο πάνω κάτω επιτελούν...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τον καιρό που έκανε πολιτική σάτιρα, σατίριζε όλο το πολιτικό σύστημα. Απλά με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε στοχευμένη σάτιρα γιατί η γελοιότητά τους ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο Λαζόπουλος δεν έκανε σάτιρα. Δεν θυμάμαι να ήταν καν ειρωνικός. Δεν υπήρχε κάποιο ψήγμα χιούμορ στην εκπομπή του. Κριτική έκανε και μάλιστα πολύ κακού επιπέδου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
dion

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dion »

hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2020, 23:34 Τον καιρό που έκανε πολιτική σάτιρα, σατίριζε όλο το πολιτικό σύστημα. Απλά με τον ΣΥΡΙΖΑ έκανε στοχευμένη σάτιρα γιατί η γελοιότητά τους ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο Λαζόπουλος δεν έκανε σάτιρα. Δεν θυμάμαι να ήταν καν ειρωνικός. Δεν υπήρχε κάποιο ψήγμα χιούμορ στην εκπομπή του. Κριτική έκανε και μάλιστα πολύ κακού επιπέδου.
Όσον αφορά στον Αρκά, δεν θυμάμαι να σατίρισε άλλον πολιτικό συνδυασμό με συγκεκριμένο τρόπο, όπως έκανε με τον Σύριζα.
Για τον Λαζόπουλο, σάτιρα έκανε, πετυχημένη ή όχι δεν ξέρω, υποκειμενικά είναι αυτά. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε.
Τώρα στα δικά μου (όσο γίνεται) αντικειμενικά μάτια και οι δύο διάλεξαν στρατόπεδο, ο μεν Λαζόπουλος ανοιχτά, ο δε Αρκάς πιο προσεκτικά. Αυτά...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Με συγκεκριμένο τρόπο σατίρισε μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αρκάς. Αλλά γενικότερα σατίρισε το πολιτικό σύστημα και το έκανε έμμεσα για χρόνια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

dion έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:16 Εγώ τα τελευταία χρόνια πίστευα ότι ο Αρκάς δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μεγάλο και ανατρεπτικό δημιουργό των ''χαμηλών πτήσεων'', του ''Καστράτο'', ''Η ζωή μετά'' κτλ. Τελούσα σε άρνηση γιατί ο Αρκάς αποτελούσε παιδικό ίνδαλμα και δεν ήθελα να πιστέψω ότι εντάχθηκε σε ένα κόμμα για να κάνει στρατευμένη σάτιρα.
Αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι έτσι είναι, δυστυχώς, έχει μαζέψει όλους τους δεξιούς-συντηρητικούς στη σελίδα του και γελάνε με αστειάκια του τύπου: ''Ωχ, τι κακό που είναι Δευτέρα και πρέπει να πάω στη δουλειά.'' Τι να πεις, κρίμα...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

φρεσκο σπαρταραει :popc: :popc: :popc: :popc:

Εικόνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
The Rebel

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

έχει χάσει το ταλέντο του Αρκάς, δεν είναι αυτός μπου ήντανε, δεν είναι σα το ισοβίτη
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”