Και τι προτείνει το ΚΚΕ; Μην μου πείτε πάλι ο λαός στην εξουσία γιατί θα πηδήξω από το παράθυρο.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:12 Για να δουμε θα αποδειχτει ( παλι) οτι εχει δικιο σε μερικα χρονακια ;
https://twitter.com/manast90/status/1291419925077204992
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΟΖ Ελλάς-Αίγυπτος (;)
Re: ΑΟΖ Ελλάς-Αίγυπτος (;)
- Highlander
Ναι ίσως γιατί η πλήρης απόρριψη της αναλογικότητας είναι μια βλακεία που υποστηρίζεται μόνο από την ελλαδαMaspoli έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:12Συγγνώμη που δεν παρουσιάζω τη συμφωνία ως νέα συγκλονιστικη επιτυχία του νέου Μωυσή του Β' όπως πλασαριστηκε αρχικά.kameron έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:04Έχω εξηγήσει σε πιο πάνω ποστς.Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:00
Η Ελλάδα υποστήριζε ότι τα νησιά είχαν απλώς δικαιώματα ή ότι εχουν πλήρη δικαιώματα; Αν λοιπόν η χώρα υπογράψει κάτι λιγότερο, πού ακριβώς στέλνει τη μέχρι σήμερα επίσημη θέση της;
Ήταν προφανές ότι η συμφωνία δεν θα κάλυπτε 100% τις ελληνικές θέσεις, πήραμε όμως τα βασικά που θέλαμε και δώσαμε ένα 10% από την επήρεια της Κρήτης. Η συμφωνία είναι καλή, ιδιαίτερα στην τρέχουσα συγκυρία. Το να κάνει το ΚΚΕ τα ρεπά του Βελόπουλου δεν είναι προς τιμήν του ούτε προς τιμήν σας.
Και συγγνώμη που αν η τμηματική συμφωνία έγινε με την αρχή της αναλογικοτητας, τότε αυτό μάλλον δικαιώνει τις θέσεις των Τούρκων ως προς το Καστελόριζο.
Οταν η Κρήτη παίρνει 10% μείωση, πόση λες να ζητήσεις στο Καστελόριζο για να μη σε πουν μαξιμαλιστή;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιστι είναι κακή ή συνεκμεταλλευση; υπέρ της συνεργασίας των λαών δεν είμαστε;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:12 Για να δουμε θα αποδειχτει ( παλι) οτι εχει δικιο σε μερικα χρονακια ;
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Να μην υπογράψουμε ποτέ τίποτα αλλά και να μη μετέχουμε σε κανένα πόλεμο ποτέ.Θα υπογράφουν οι άλλοι και εμείς θα τους καταγγέλλουμε μαζί με τις λυκοσυμμαχίες.pylothess έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:18 Και τι προτείνει το ΚΚΕ; Μην μου πείτε πάλι ο λαός στην εξουσία γιατί θα πηδήξω από το παράθυρο.
μακαρι να κανω λαθος αλλα νομιζω οτι ισχυει αυτο:
https://twitter.com/Efie_Ver_/status/12 ... 7198580737
https://twitter.com/Efie_Ver_/status/12 ... 7198580737
- ΜπλεΜπουμπυς
Βλεπεις συνεργασια λαων η συνεκμεταλευση εταιρειων και cia ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:31Γιστι είναι κακή ή συνεκμεταλλευση; υπέρ της συνεργασίας των λαών δεν είμαστε;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:12 Για να δουμε θα αποδειχτει ( παλι) οτι εχει δικιο σε μερικα χρονακια ;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Ο Κυριάκος θέλει να κατέβει Κρήτη.
Για να κατέβει όμως του έμεινε ακόμα ένα πράγμα η συμφωνία με τους Γάλλους όλα τα άλλα καλά τα έκαμε όμως χωρίς συμφωνία με τους Γάλλους δύσκολο να πιει τσικουδιές και να ακούσει μαντινάδες.
Άρα το επόμενο είναι αυτό.
Για να κατέβει όμως του έμεινε ακόμα ένα πράγμα η συμφωνία με τους Γάλλους όλα τα άλλα καλά τα έκαμε όμως χωρίς συμφωνία με τους Γάλλους δύσκολο να πιει τσικουδιές και να ακούσει μαντινάδες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ότι ζήτησε η Ιταλία για την Λαμπεντουσα ίσως;Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:18Οταν στην Κρήτη κάνεις 10% έκπτωση, για την ΑΟΖ του Καστελόριζου πόσο θα πεις ότι έχει προκειμένου να μη θεωρηθεί η χώρα ότι έχει μαξιμαλιστικες διεκδικήσεις;kameron έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:13Έχεις την άποψή σου, έχω τη δική μου, εξέθεσα τα επιχειρήματά μου, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:12
Συγγνώμη που δεν παρουσιάζω τη συμφωνία ως νέα συγκλονιστικη επιτυχία του νέου Μωυσή του Β' όπως πλασαριστηκε αρχικά.
Και συγγνώμη που αν η τμηματική συμφωνία έγινε με την αρχή της αναλογικοτητας, τότε αυτό μάλλον δικαιώνει τις θέσεις των Τούρκων ως προς το Καστελόριζο.
Ειδικά αν συνυπολογίσει και την αντίδραση των Τούρκων.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Επειδή βλέπω σε συνεχόμενα ποστς να αναφέρεται "η Χάγη". Ρε μαλακες σοβαρά; Οι τύποι είναι αποκλειστικά και μόνο για να μασουλανε χρήμα. Δεν υπάρχει σοβαρό κράτος που σέβεται τον εαυτό του και να δίνει σημασία σε αυτούς τους αεργους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εγώ δεν καταλαβαίνω πως η οποιαδήποτε οριοθέτηση ονομάζεται συνεκμετάλλευση ετυμολογικά.
Συνεκμετάλλευση = εκμετάλλευση από κοινού = αντίθετο προς την οριοθέτηση.Με την οριοθέτηση ο καθένας εκμεταλλεύεται το κομμάτι του.
- Otto Weininger
Έχεις καταλάβει σε ποιον απαντάς σοβαρά;πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:40Εγώ δεν καταλαβαίνω πως η οποιαδήποτε οριοθέτηση ονομάζεται συνεκμετάλλευση ετυμολογικά.
Συνεκμετάλλευση = εκμετάλλευση από κοινού = αντίθετο προς την οριοθέτηση.Με την οριοθέτηση ο καθένας εκμεταλλεύεται το κομμάτι του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εντωμεταξύ το ΚΚΕ είναι υπέρ της φιλίας των λαών και της ειρήνης, και όλο κάνει κριτική από δεξιά σε δεξιές κυβερνήσεις πως είναι προδοτικες και απεμπολουν τα εθνικά συμφέροντα όταν κάνουν συμφωνίες με φιλια κράτη. . Πως γκενεν αυτό, ιδέα δεν έχω. Δηλαδή το κκτουρκιας λέει είμαι υπέρ της φιλιαα και της ειρήνης αλλά Ερντογάν μαλακά, μην κάνει πίσω στο τουρκολιβυκο σύμφωνο; αφού στηριζουμε τις πιο μαξιμαλιστικες απαιτήσεις των εθνικών μας συμφερόντων, πως στο διάολο είμαστε ενάντια στους άστους και πως προωθούμε την ειρηνη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Έτσι όπως το γράφεις σαν τρολάρισμα φαίνεται.πατησιωτης έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:32Να μην υπογράψουμε ποτέ τίποτα αλλά και να μη μετέχουμε σε κανένα πόλεμο ποτέ.Θα υπογράφουν οι άλλοι και εμείς θα τους καταγγέλλουμε μαζί με τις λυκοσυμμαχίες.pylothess έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:18 Και τι προτείνει το ΚΚΕ; Μην μου πείτε πάλι ο λαός στην εξουσία γιατί θα πηδήξω από το παράθυρο.
δυνατο τρολακι η νικηNiki έγραψε: 06 Αύγ 2020, 22:36 Ο Κυριάκος θέλει να κατέβει Κρήτη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση