να σέβεσαι και τους υπόλοιπους...ksk έγραψε: 06 Αύγ 2020, 15:26Σέβομαι όλους τους θεούς της μεγάλης Νύχτας ...tanipteros έγραψε: 06 Αύγ 2020, 15:18Το Τανύπτερος είναι ένα από τα αγαπημένα μου επίθετα του Ερμού...θα σέβεστε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι χαρούμενη!
- tanipteros
Re: Είμαι χαρούμενη!
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
Ξέρεις δεν είμαι του αραχτού και της τεμπελιάς αλλά άρχισα να συνηθίζω τα κανακεύματα νοιώθω σαν πριγκίπισσα.Cavaliere έγραψε: 06 Αύγ 2020, 15:21 Η χρονιά που μείναμε έγκυος και γεννήσαμε, δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Οι πιο γλυκιές αγωνίες και τα πιο δυνατά αισθήματα. Θυμάμαι στην Αλσατία στο ξενοδοχείο, η γυναίκα μου με μια κοιλιά τεράστια, βάζαμε παιδικά τραγούδια και το μωρό στην κοιλιά χόρευε.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Η γυναίκα μου δεν πέρασε καθόλου αραχτά στην εγκυμοσύνη. Πήρε άδεια στον 4ο μήνα λόγω επικινδυνότητα over 40, αλλά κατά τα άλλα, εγώ δούλευα στην Ασία κι ερχόμουν κάθε δύο μήνες με άδεια, και οι παππούδες όλοι ζούσαν σε άλλες πόλεις ή χώρες. Τώρα απόλαυσέ το. Το παιδί είναι το μεγαλύτερο γεγονός της συνειδητής μας ζωής. Ζεις το θαύμα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά.Niki έγραψε: 06 Αύγ 2020, 17:00Ξέρεις δεν είμαι του αραχτού και της τεμπελιάς αλλά άρχισα να συνηθίζω τα κανακεύματα νοιώθω σαν πριγκίπισσα.
Ordem e Progresso.
Πρέπει να είναι τρομερό συναίσθημα την πρώτη φορά που θα ακούσεις το παιδί σου να λέει: "Μπαμπά, θέλω και άλλο τυρί στα μακαρόνια!"Cavaliere έγραψε: 06 Αύγ 2020, 17:07Η γυναίκα μου δεν πέρασε καθόλου αραχτά στην εγκυμοσύνη. Πήρε άδεια στον 4ο μήνα λόγω επικινδυνότητα over 40, αλλά κατά τα άλλα, εγώ δούλευα στην Ασία κι ερχόμουν κάθε δύο μήνες με άδεια, και οι παππούδες όλοι ζούσαν σε άλλες πόλεις ή χώρες. Τώρα απόλαυσέ το. Το παιδί είναι το μεγαλύτερο γεγονός της συνειδητής μας ζωής. Ζεις το θαύμα, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά.Niki έγραψε: 06 Αύγ 2020, 17:00Ξέρεις δεν είμαι του αραχτού και της τεμπελιάς αλλά άρχισα να συνηθίζω τα κανακεύματα νοιώθω σαν πριγκίπισσα.
dotcom έγραψε: 06 Αύγ 2020, 17:14Πρέπει να είναι τρομερό συναίσθημα την πρώτη φορά που θα ακούσεις το παιδί σου να λέει: "Μπαμπά, θέλω και άλλο τυρί στα μακαρόνια!"
Η αλήθεια είναι πως ο νέος καράμπαμπας δεν θέλει καθόλου τυρί στα μακαρόνια του. Ως τώρα.
Ordem e Progresso.
2 μήνες διακοπές στο Τολό με τους παπούδες να στρώσει χαρακτήρα.
Ναπολιτέν στο "Κύμα" και μετά παγωτό Σικάγο στο "Οσκαρ"
Συγχαρητήρια, με το καλό.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Μπράβο με το καλό
Τι μαλάκες είστε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 21:53... Και να κλάνει όσο θέλει, όπου θέλει και μπροστά σε όποιον θέλει.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 21:40 Niki τις πιο θερμες μου ευχες. Θυμησου πως ειναι η μοναδικη περιοδος της ζωης σου οπου θα μπορεις να τρως οσο θες, να βριζεις οποιον θες και να συμπεριφερεσαι οπως θες, και να τα φορτωνεις ολα στις ορμονες.
Αποψε λαμπεις περισσοτερο κι απο το πιο λαμπρο αστερι.
Niki Καλή λεφτερια. Άμα θα ειναι κορίτσι, έχω 2 γιους. Μπορούμε να συμπεθεριασουμε.
Πόσο είναι οι γιοι σου ρε μαλάκα; Ως οικογένεια είσαστε φραγκάτοι;
Έτσι. Αλλά ο παππούς αρχικαράμπαψ δεν είναι για τέτοια σπορ, εγώ ως θεατρίνος της ζωής, παίζω καλύτερα τον ρόλο στη λουτρόπολη. παίρνω το χαπάκι της πιέσεως (ωραία το είπα) πριν καταβροχθίσω αντζούγιες με ούζο και κλείνω και το μάτι στη χήρα στρατοδίκου.dotcom έγραψε: 06 Αύγ 2020, 17:372 μήνες διακοπές στο Τολό με τους παπούδες να στρώσει χαρακτήρα.
Ναπολιτέν στο "Κύμα" και μετά παγωτό Σικάγο στο "Οσκαρ"
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
6 και 3. Γιατί ρωτάς, έχεις κόρη και θέλεις να συμπεθεριασουμε;Χαοτικός έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:12Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 21:53... Και να κλάνει όσο θέλει, όπου θέλει και μπροστά σε όποιον θέλει.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 21:40 Niki τις πιο θερμες μου ευχες. Θυμησου πως ειναι η μοναδικη περιοδος της ζωης σου οπου θα μπορεις να τρως οσο θες, να βριζεις οποιον θες και να συμπεριφερεσαι οπως θες, και να τα φορτωνεις ολα στις ορμονες.
Αποψε λαμπεις περισσοτερο κι απο το πιο λαμπρο αστερι.
Niki Καλή λεφτερια. Άμα θα ειναι κορίτσι, έχω 2 γιους. Μπορούμε να συμπεθεριασουμε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Αύγ 2020, 08:56Προς αποφυγήν παρεξήγησης, δεν το εννοούσα απειλητικά.![]()
Απλώς μετά το πρώτο μωρό, αποχαιρετάς την Αλεξάνδρεια του εγώ και γίνεσαι άλλος/η. Για πάντα.
Το ίδιο λέμε.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Aυτό μου θυμίζει ένα διήγημα (;), σκηνή από μυθιστόρημα (;) του Κουμανταρέα.Cavaliere έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:42Έτσι. Αλλά ο παππούς αρχικαράμπαψ δεν είναι για τέτοια σπορ, εγώ ως θεατρίνος της ζωής, παίζω καλύτερα τον ρόλο στη λουτρόπολη. παίρνω το χαπάκι της πιέσεως (ωραία το είπα) πριν καταβροχθίσω αντζούγιες με ούζο και κλείνω και το μάτι στη χήρα στρατοδίκου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ζενίθεδρος έγραψε: 06 Αύγ 2020, 19:446 και 3. Γιατί ρωτάς, έχεις κόρη και θέλεις να συμπεθεριασουμε;Χαοτικός έγραψε: 06 Αύγ 2020, 18:12Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Αύγ 2020, 21:53
... Και να κλάνει όσο θέλει, όπου θέλει και μπροστά σε όποιον θέλει.
Δύο κόρες έχω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
-
- 5 Απαντήσεις