Stalker έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 08:46
Ασέβαστος έγραψε: 03 Ιούλ 2018, 07:59
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιούλ 2018, 14:47
το σεχ ανάμεσα σε 2 σουρωμένους, είναι σαν το σεχ ανάμεσα σε 2 μαστουρωμένους. είναι όλα λίγο ή πολύ θολά και λίγο ή πολύ μπερδεμένα.
νομιμο, ειναι;

η να τους βαζουμε και τους 2 στη στενη για βιασμο;
Εμείς δεν κάνουμε τίποτα, αλλά αν γουστάρουν να μήνυθουν μεταξύ τους με γεια τους με χαρά τους.
Βλέποντας τους whataboutιστές του βιασμού να κατεβαίνουν στο νήμα σαν τα κοράκια δεν μπορώ να πω ότι μου κακοφαίνεται έξτρα νομική προστασία τύπου αν είσαι ζάντα δεν μπορείς να συναινέσεις εξ ορισμού.
το αλκοολ στην εφηβεια (μου) ηταν το καλυτερο αλλοθι.
γουσταριζα τη φιλη, αλλα κολωνα να της την πεσω μη χαλασω τη φιλια; επινα ενα μισομπουκαλο, εκανα το πεσιμο μου, και οποιο κι αν ηταν το αποτελεσμα, μπορουσα την επομενη να το φορτωσω στο πιοτο. το ιδιο εκανε κι αυτη.
γουσταριζε καποια να κερατωσει το γκομενο; να κανει καμμια παρτουζιτσα; επινε (η εκανε πως πινει αμα δεν το αντεχε), εκανε οτι γουσταρε, και την επομενη ειχε δικαιολογια το ποτο.
κατα τη γνωμη μου δεν θαπρεπε να χρειαζονται δικαιολογιες. η γενικη ηθικη ομως, δεν συμφωνει με τη γνωμη μου, και την κοπελια που γουσταρει να παρει 5 μαντραχαλους μαζι, θα την κακολογησει. ειδικα τη σημερινη εποχη, που πιθανοτατα η πραξη θα ειναι και βιντεοσκοπημενη. και εφοσον το "ημουνα πιωμενη" δεν αρκει σαν δικαιολογια, και η κοινωνια θα της φορεσει την ταμπελα της πουτανας, ουσιαστικα την σπρωχνει να παιξει το χαρτι του βιασμου, για να καθαρισει το ονομα της.
δεν προσπαθω να πω οτι δεν υπαρχουν βιασμοι, και ολες τα θελουν. δεν λεω πουθενα "ολες". αλλα σιγουρα υπαρχουν και αρκετες, και με γεια τους με χαρα τους. να σταματησετε να τις αποκαλειτε "πουτανες" επειδη ανεβηκε ενα βιντεο που ρουφανε μια πουτσα η οτι, και να βγαλετε απο πανω τους την πιεση να δικαιολογησουν το οτι εκαναν, φορτωνωντας το στο αλκοολ η στους κακους βιαιους αντρες.