!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
Έχει παιδιά ο Χίος;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Είναι εύκολο να με στείλεις κι εμένα το εξσελάκι νήρο;Σενέκας έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:03υπάρχει σε ένα καλό σ'αυτή την ιστορία, ότι οι αναγνώστες τους Χίου που πριν ντρέπονταν κάπως να το πουν, έχουν βγει στη φόρα χωρίς αναστολές και ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
εγώ θα κρατήσω λίστα απ'αυτό το νήμα![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δεν ξέρω εξελ. Για εξσελάκια στη γκομενίτσα σου(όχι τον εναον, τον άλλο)sys3x έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:47Είναι εύκολο να με στείλεις κι εμένα το εξσελάκι νήρο;Σενέκας έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:03υπάρχει σε ένα καλό σ'αυτή την ιστορία, ότι οι αναγνώστες τους Χίου που πριν ντρέπονταν κάπως να το πουν, έχουν βγει στη φόρα χωρίς αναστολές και ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
![]()
γω είμαι παραδοσιακός τύπος. Μόνο μπλοκάκι
Αχ, από το κήμπορντ σου και στουθεού τη μέηλινγκ λιστ.Σενέκας έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:48δεν ξέρω εξελ. Για εξσελάκια στη γκομενίτσα σου(όχι τον εναον, τον άλλο)sys3x έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:47Είναι εύκολο να με στείλεις κι εμένα το εξσελάκι νήρο;Σενέκας έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:03
υπάρχει σε ένα καλό σ'αυτή την ιστορία, ότι οι αναγνώστες τους Χίου που πριν ντρέπονταν κάπως να το πουν, έχουν βγει στη φόρα χωρίς αναστολές και ξέρουμε με τι έχουμε να κάνουμε.
![]()
![]()
Έστω ρε, το .τχτ.
.
.
.
.
Στην Ελλάδα ό,τι δηλώνεις είσαι.
Μην ξεχνιόμαστε.
Μαγικο το συστημα υγειας
πηγε πυροβολημενος μεσα στα αιματα στο νοσοκομειο
και αντι να τον βαλουν αμεσως στο χειρουργειο ο αλλος τον αρχισε στην κουβεντα και του ειπε να οδηγησει ο ιδιος για να παει στα επειγοντα
πως δεν του ειπε "Αδερφε πινω καφε τωρα ενοχλεις περιμενε να τελειωσω και μου λες'
https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/Ο-ΣΤΕΦ ... ΟΝ-ΘΑΝΑΤΟ/
και αντι να τον βαλουν αμεσως στο χειρουργειο ο αλλος τον αρχισε στην κουβεντα και του ειπε να οδηγησει ο ιδιος για να παει στα επειγοντα
πως δεν του ειπε "Αδερφε πινω καφε τωρα ενοχλεις περιμενε να τελειωσω και μου λες'
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Κλίμακα στησίματος:
Πυροβολισμός Χίου > ατύχημα Κεντέρη-Θάνου > τελικός gntm 2 > κορονοϊός Μαρινάκη > Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια > ερωτήσεις Πορτοσάλτε σε Κούλη > Πανιώνιος-Δυναμό Τιφλίδας.
Πυροβολισμός Χίου > ατύχημα Κεντέρη-Θάνου > τελικός gntm 2 > κορονοϊός Μαρινάκη > Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια > ερωτήσεις Πορτοσάλτε σε Κούλη > Πανιώνιος-Δυναμό Τιφλίδας.
Ξέχασες το γάμο του ΡέμουJolly Roger έγραψε: 05 Αύγ 2020, 23:13 Κλίμακα στησίματος:
απίστευτο μπουρδέλοadon99 έγραψε: 05 Αύγ 2020, 23:03 Μαγικο το συστημα υγειας
Ειπε οτι ειναι ο Χιος στην πυλη, αλλιώς θα του λεγαν να παει σε αλλο, δεν εφημερευει.
Βασικά τώρα μπερδεύτηκε το πράγμα και πρέπει να ρίξει έναν από τους δύο.Beria έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:33 Εδώ θεωρείς πατριώτη τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη, στον Χίο θα κωλωσεις;
Δίνω 1.10 Κάσι και 6.75 Μιχαλο.
Πάντως το στερεότυπο του "πατριώτη" που σώνει και καλά πρέπει να είναι οξύθυμος και φωνακλάς, πρέπει να το επανεξετάσετε μερικοί.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ;;;;;;AlienWay έγραψε: 06 Αύγ 2020, 11:54 Πάντως το στερεότυπο του "πατριώτη" που σώνει και καλά πρέπει να είναι οξύθυμος και φωνακλάς, πρέπει να το επανεξετάσετε μερικοί.
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-