!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νέα video games.

Παιχνίδια ρόλων, ηλεκτρονικά, PC games/consoles, cheats, συζητήσεις και σχολιασμοί
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Re: Νέα video games.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

Green Dragon έγραψε: 05 Αύγ 2020, 10:11 Εγώ πάντως περιμένω το Baldur's Gate 3 και χαίρομαι που δεν εξαρτώμαι από την κυκλοφορία νέων καλών παιχνιδιών αφού μπορώ και παίζω μια χαρά και τα παλιά χωρίς να μ' ενοχλούν τα υποδεέστερα γραφικά (ακόμα και του 1990 που βγήκαν πριν καν αποκτήσω υπολογιστή). Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ατμόσφαιρα.
Για μένα στα RPG είναι η υπόθεση.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Άβαταρ μέλους
Sothan
Phorum.gr user: Galactic DM

Re: Νέα video games.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sothan »

1451 έγραψε: 05 Αύγ 2020, 10:22 Έχει μπόλικα One Piece παιχνίδια αλλά δεν νομίζω κάποιο από αυτά να είναι tower defense.

Τα γραφικά δεν είναι το σημαντικότερο προσόν ενός παιχνιδιού αλλά όταν η δουλειά που έχουν ρίξει είναι δέκα λεπτά στο ms paint ο χαμηλός προϋπολογισμός δεν είναι δικαιολογία.

Για παράδειγμα το Carrion που κυκλοφόρησε πρόσφατα, χωρίς να είναι AAA παραγωγή έχει δουλεμένα γραφικά.
Sorry man εγώ βρίσκω το artwork στο Balloon θεσπέσιο. Δεν είναι το παν το budget.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Παιχνίδια”