!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μισογύνικα τραγούδια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Μισογύνικα τραγούδια
Θυμήθηκα κι ένα ακουσίως αστείο.
Φωνάρα ο Ζαγοραίος, αλλά κατηγορεί τις γυναίκες που δεν είναι σαν μια που είχε φανταστεί.
Να δεις που καμιά φεμινίστρια θα έγραψε τα στίχια.
Φωνάρα ο Ζαγοραίος, αλλά κατηγορεί τις γυναίκες που δεν είναι σαν μια που είχε φανταστεί.
Να δεις που καμιά φεμινίστρια θα έγραψε τα στίχια.
Ναι εμένα περίμενες να μπερδευτείς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΚΑΛΑ ΈΚΑΝΑ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό το ξέρω, όμως το ανθρώπινο μυαλό είναι προγραμματισμένο να ομαδοποιεί για να προστατεύεται.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 23:12 Σκεψου παντως πως τη μανουρα στην εκανε ΜΙΑ γυναικα, οχι οι γυναικες, και ειναι γνωστο πως το μονο κοινο που εχουνε μεταξυ τους, ειναι οτι εχουν περιοδο.
Δεν γίνεται συνέχεια να προσπαθώ να πνίξω το ασυνείδητο, κάποιες φορές πρέπει να παραδοθώ. Όχι για πολύ καιρό, για λίγο.
- John Brown Gun Club
ναι, αλλα ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου. Η αυτολυπηση και η οργη δεν ειναι λυση, το αντιθετο.Βλήμα έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:10Αυτό το ξέρω, όμως το ανθρώπινο μυαλό είναι προγραμματισμένο να ομαδοποιεί για να προστατεύεται.John Brown Gun Club έγραψε: 05 Αύγ 2020, 23:12 Σκεψου παντως πως τη μανουρα στην εκανε ΜΙΑ γυναικα, οχι οι γυναικες, και ειναι γνωστο πως το μονο κοινο που εχουνε μεταξυ τους, ειναι οτι εχουν περιοδο.
Δεν γίνεται συνέχεια να προσπαθώ να πνίξω το ασυνείδητο, κάποιες φορές πρέπει να παραδοθώ. Όχι για πολύ καιρό, για λίγο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Πού την είδες την αυτολύπηση;John Brown Gun Club έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:15 ναι, αλλα ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου. Η αυτολυπηση και η οργη δεν ειναι λυση, το αντιθετο.
- John Brown Gun Club
ε καλα τωρα.Βλήμα έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:16Πού την είδες την αυτολύπηση;John Brown Gun Club έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:15 ναι, αλλα ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου. Η αυτολυπηση και η οργη δεν ειναι λυση, το αντιθετο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Μίλα μου ως συνήθως ναιδα θα καταλάβεις...
Δεν ξέρω εγώ είμαι ταπεινήΒλήμα έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:16Πού την είδες την αυτολύπηση;John Brown Gun Club έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:15 ναι, αλλα ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου. Η αυτολυπηση και η οργη δεν ειναι λυση, το αντιθετο.
Το θέμα πλητει την αυτό εξυπηρέτηση
Kiki mat έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:24Δεν ξέρω εγώ είμαι ταπεινήΒλήμα έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:16Πού την είδες την αυτολύπηση;John Brown Gun Club έγραψε: 06 Αύγ 2020, 00:15 ναι, αλλα ετσι κανεις κακο στον εαυτο σου. Η αυτολυπηση και η οργη δεν ειναι λυση, το αντιθετο.
Τρία στα τρία. Αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση.
Να φτάσω στο δώδεκα και να σε βοηθήσω;
Υπάρχει λόγος που διάλεξες το 12; Όχι το 11 ας πούμε ή το 13;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 528 Προβολές