Όποιος παίζει ντραμς σε μπουζούκια (πχ ο ντράμερ της Βίσση ή του Ρέμου κλπ) μπορεί να παίζει για πλάκα οποιοδήποτε κομμάτι μεταλ/ροκ κλπ. Σιγά τα αυγά. Λίγα κομμάτια στην μεταλ ειναι δύσκολα.
Τεχνικά μπορεί να συγκριθεί με τους ντράμερ της τζαζ.
Όποιος παίζει ντραμς σε μπουζούκια (πχ ο ντράμερ της Βίσση ή του Ρέμου κλπ) μπορεί να παίζει για πλάκα οποιοδήποτε κομμάτι μεταλ/ροκ κλπ. Σιγά τα αυγά. Λίγα κομμάτια στην μεταλ ειναι δύσκολα.
ετούτο εδώChilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 11:23ποιό απ'όλα; και τι νούμερο καρπό έχεις;Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 09:40 Σε λίγες μέρες θα ξαναδώ το Junghans που ζαχάρωνα. Μάρεσε στο χέρι μου. Είμαι σε δίλημμα.

Otto Weininger έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 13:08Όποιος παίζει ντραμς σε μπουζούκια (πχ ο ντράμερ της Βίσση ή του Ρέμου κλπ) μπορεί να παίζει για πλάκα οποιοδήποτε κομμάτι μεταλ/ροκ κλπ. Σιγά τα αυγά. Λίγα κομμάτια στην μεταλ ειναι δύσκολα.
Τεχνικά μπορεί να συγκριθεί με τους ντράμερ της τζαζ.
Κανένα δίλλημα φίλος, σου αρέσει και μπορείς, το αγοράζεις. DO IT!Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 13:53ετούτο εδώChilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 11:23ποιό απ'όλα; και τι νούμερο καρπό έχεις;Ερμής έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 09:40 Σε λίγες μέρες θα ξαναδώ το Junghans που ζαχάρωνα. Μάρεσε στο χέρι μου. Είμαι σε δίλημμα.
διαμετρος καρπού 20,5
Otto Weininger έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 11:29Chilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 04:45
Ή τους άλλους τους κακόμοιρους που βλέπεις να παίζουν κιθάρα και ντραμς στα μπουζούκια. Και τον βλέπεις τον άνθρωπο απ'το μαλλί και τα ρούχα, είναι μεταλάς ή παλιοροκάς, και βαράει σόλο στο ρυθμό του "μακαρόνια με κιμά" του Ρουβά αντί για το stairway to heaven που ονειρευόταν μικρός. Άστο δεν πειράζει, αν είναι έτσι γίνομαι και δικηγόρος τουλάχιστον να κοιμάμαι τα βράδια.
Μια μικρή παρένθεση εδώ: τεχνικά, είναι πολύ πιο δύσκολο να παίζεις στα μπουζούκια ντραμς για ελληνικά και τσιφτετέλια, παρά το stairway to heaven.
Κλείνει η παρένθεση.
Παρένθεση στην παρένθεση, τα μπουζούκια είναι ξέρασμα.Otto Weininger έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 11:29Chilloutbuddy έγραψε: 24 Ιούλ 2020, 04:45
Ή τους άλλους τους κακόμοιρους που βλέπεις να παίζουν κιθάρα και ντραμς στα μπουζούκια. Και τον βλέπεις τον άνθρωπο απ'το μαλλί και τα ρούχα, είναι μεταλάς ή παλιοροκάς, και βαράει σόλο στο ρυθμό του "μακαρόνια με κιμά" του Ρουβά αντί για το stairway to heaven που ονειρευόταν μικρός. Άστο δεν πειράζει, αν είναι έτσι γίνομαι και δικηγόρος τουλάχιστον να κοιμάμαι τα βράδια.
Μια μικρή παρένθεση εδώ: τεχνικά, είναι πολύ πιο δύσκολο να παίζεις στα μπουζούκια ντραμς για ελληνικά και τσιφτετέλια, παρά το stairway to heaven.
Κλείνει η παρένθεση.
Φίλε CRWH γεια σου.CRWH έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:27 Omega no time to die απο chrono24.
Mesh bracelet δεν εχω εμπειρια στην αισθηση.
Δεν το θελω μονο με νατο.
Πατεντες με δερματινα λουρια δεν παιζουν με τιποτα.
Θα μπορω να το φοραω με ανεση η θα με αρρωστησει το bracelet;

γιατί δεν κοιτάζεις ντρεσονταηβερς όπως ΒP FF, GO, GS, κτλ που μάλλον είναι ακριβώς στο στυλ που σου αρέσει και δεν παίζουν σουπερ μαϊμούδες; (τουλ στα λιγότερο γνωστά)
Θα ήθελα να σε πληροφορήσω φίλε CRWH ότι η εμπειρία μου με άτομα που φέρουν ρεπλικες δείχνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι, οι μαϊμουδιάρηδες είναι ένα φαινόμενο με κοινωνιολογικές και ψυχολογικές προεκτάσεις.CRWH έγραψε: 05 Αύγ 2020, 16:04 μετα απο πολυ σκεψη και δοκιμη αποφασισα οτι δεν πρεπει να παω τοσο ψηλα για ενα ρολοι που θα φοραω καθημερινα γιατι θα το κανω αχρηστο απο τα σημαδια χρησης και ειμαι λιγο μυστηριος σε αυτα, δεν θα το χαρω οσο θελω.Ειναι και λιγο πιο ελαφρυ απο το γουστο μου.Οποτε λεω να κινηθω προς το seamaster που ομως ειναι πολυ οριακο στο μεγεθος ηηηηηηη να καρφωσω 1.5k σε ενα ομαζ ginault συν μια κασουαλοντρεσιερ επιλογη πχ ενα rolex oyster. Sub δεν θελω, οση ευχαριστηση και να σου δωσει η ιδιοκτησια ενος ιστορικου ρολογιου και η ακριβεια του μηχανισμου θα νιωσω λιγο μαλακας οταν σκασει διπλα ο αλλος με σουπερ ρεπλικα των 400 ευρω και μου κανει πλακα.
Τι λες Sting; Για τα ginault εχει κανεις αποψη;