Με φοβούνται τα μαυρα τα ματάκια
Γιατί γλυκά μου αραπακια
Εεε στεναχωριεμαι πως να το κάνουμε
Επειδή είμαι λευκή ;για αυτό;

Eγώ και τα περισσότερα γυναικεία μέλη της οικογένειας ανήκουμε σ' αυτόν τον τύπο.Δημοκρατικός έγραψε: 03 Αύγ 2020, 19:28
Αλπικοί. Τέτοιες κοψιές πολλές στην Ελλάδα. Σίγουρα κάποιοι απο εσάς ανήκουν στον φαινότυπο αυτό.
Body type:
Their height is generally short-medium and their body type is that of an endomorph, though mesomorphic as well as taller individuals exist as well.
Head and Face shape:
It is very brachycephalic with a round and wide face. The nose narrow, short and small. Sometimes concave and snubbed among women. The chin is weak. There seem to be common baldness among men. "Infantile" or "child-like" or soft features are linked to this racial phenotype. There is also some Cromagnid angularity seen here. The forehead is steep and round.
Pigmentation:
The skin color is fair to light brown. Their hair color is as a whole light brown or brown although there is a blonde faction. Eye color are usually mixed or dark.
Bραχυκέφαλη λοιπόνAntares έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:00Eγώ και τα περισσότερα γυναικεία μέλη της οικογένειας ανήκουμε σ' αυτόν τον τύπο.Δημοκρατικός έγραψε: 03 Αύγ 2020, 19:28
Αλπικοί. Τέτοιες κοψιές πολλές στην Ελλάδα. Σίγουρα κάποιοι απο εσάς ανήκουν στον φαινότυπο αυτό.
Body type:
Their height is generally short-medium and their body type is that of an endomorph, though mesomorphic as well as taller individuals exist as well.
Head and Face shape:
It is very brachycephalic with a round and wide face. The nose narrow, short and small. Sometimes concave and snubbed among women. The chin is weak. There seem to be common baldness among men. "Infantile" or "child-like" or soft features are linked to this racial phenotype. There is also some Cromagnid angularity seen here. The forehead is steep and round.
Pigmentation:
The skin color is fair to light brown. Their hair color is as a whole light brown or brown although there is a blonde faction. Eye color are usually mixed or dark.

Δημοκρατικός έγραψε: 04 Αύγ 2020, 20:02Bραχυκέφαλη λοιπόνAntares έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:00Eγώ και τα περισσότερα γυναικεία μέλη της οικογένειας ανήκουμε σ' αυτόν τον τύπο.Δημοκρατικός έγραψε: 03 Αύγ 2020, 19:28
![]()
https://www.scielo.br/scielo.php?script ... 3000300025
Κάτσε να μετρηθώ μια στα γρήγορα με το μέτρο, γιατί δεν ξέρω αν είμαι μεσοκέφαλος με τη βούλα ή όχι![]()
θυμιζει κι αλλα πραγματαfoscilis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 20:33 Θυμίζει τον πινακα με τα 83 φύλα του Tumblr και για πολύ καλό λόγο.

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Αυτός είναι ο δικός μου τύπος με τις εξής διαφοροποιήσεις: very tall, fair skinΔημοκρατικός έγραψε: 03 Αύγ 2020, 19:39
Χαριτωμένοι Μεσογειακοί
Similar Types:
Other Mediterranean types like Atlanto Mediterranean, Pontid
Body:
Short or Medium height, Mesomorph, Ectomorph
Τυπική φάτσα Ελλάδας. Αλλά όχι μόνο. Θα μπορούσε να περάσει και για Ιταλός, Ισπανός, Γάλλος, Πορτογάλλος, καθώς και για παράγωγα σε Λατινική Αμερική.
σιγουρα ομως συμπλεγματικος
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Βρε άνθρωπε, μιλάμε για εξωτερικά χαρακτηριστικά, βλέπεις να μιλά κανείς για άλλα θέματα που άπτονται της βλαμμένης σύγχρονης δυτικής αριστεράς; Ή μήπως τα αρνείσαι και αυτά; Δεν υπάρχουν πχ ξανθοί άνθρωποι; Ή ψηλοί;ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:43Δημοκρατικός έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:19Γιατί ανασφάλειες ρε συ; Στο προσεχές μέλλον θα κάνω και τεστς DNA. Δεν με απασχολεί να αποδείξω ότι ανήκω κάπου, απλά βρίσκω ενδιαφέρον να γνωρίζω την καταγωγή μου. Ανασφάλειες έχουν όσοι απορρίπτουν το θέμα με ευκολία.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:14
.
Σε πιάσανε κι ανασφάλειες Κίτσομ ;;
Μήν είσαι Γιούφτος σκέφτεσαι ;;;
Μή τό κάνεις το Τέστ πάντως.....
Εγώ σε πιστοποιώ μέ 9999.....
Φαίνεται οτι είσαι Ελλην.....
Μεσαιωνικός βέβαια.....
Αλλά Ελλην.....
.
.
Δεν απορρίπτω εγω χρυσό μου τά Κρανιομετρικά σου.....
Αλλά επειδή τυγχάνει τοιούτοι Τύποι νά πιστεύουν σέ Ιδέες τύπου.....
Ο ανθρωπος Γενιέται.....δέν Γίνεται.....
Ιδέες πού είναι βλαβερές γιά τόν εγκέφαλό σου χρυσό μου.....
Δε νομίζω εσύ να πιστεύεις τέτοιες μαλακίες ε χρυσό μου ;;;
.
Maejima έγραψε: 03 Αύγ 2020, 21:05 Και για εσάς που θεωρείτε την ανθρωπομετρία ώς ψευδοεπιστήμη, είστε τελείως βλάκες, την επόμενη φορά που θα μετρήσει ο/η γιατρός το κρανίο του μωρού σας για να διαγνώσει πλαγιοκεφαλία/υδροκεφαλισμό ή το ύψος του για να το αντιστοιχήσει το παιδί στα διαγράμματα σωματικής αύξησης, να του/της πείτε αυτά είναι 'ούου σβάστικες, 666, ούυυ'.
Καθυστερημένοι.