!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αποφράδα η μέρα της 4ης αυγοστου
Re: Η αποφράδα η μέρα της 4ης αυγοστου
Άσχετο chainis έχεις πόνο χαμηλά στην μέση . Λουμπαγκο κάτι τέτοιο;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια σε ελληνόφωνους μισ/ανθέλληνες πράκτορες και προπαγανδιστές ξένων συμφερόντων.the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:44 Fluffy προκειμένου ο Nandros να σε πάει κόντρα, γίνεται και αβγό.![]()
Αυτό με κάνει αυγό κατά την γνώμη σου;
.
Το νατο είναι ειρηνευτική δύναμηNandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:58Έχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια σε ελληνόφωνους μισ/ανθέλληνες πράκτορες και προπαγανδιστές ξένων συμφερόντων.the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:44 Fluffy προκειμένου ο Nandros να σε πάει κόντρα, γίνεται και αβγό.![]()
.
Σου φαίνεται πιθανό η Ελληνοκεντρικη κυβέρνηση Μεταξά να εκαιγε αρχαίους Ελληνες συγγραφείς και μάλιστα Πλάτωνα;Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:57Ότι έκαψε Σοφοκλή και Πλάτωνα είναι hoax ; Αν ναι τότε είναι αποτυχημένο χιουμορ. Αν οχι, δεν είναι χιούμορ αλλά η θλιβερή πραγματικοτητα
Γίνεται όλο και πιο καλό τελικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εάν κάψει κουμουνιστης την πολιτεία ;Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:00Σου φαίνεται πιθανό η Ελληνοκεντρικη κυβέρνηση Μεταξά να εκαιγε αρχαίους Ελληνες συγγραφείς και μάλιστα Πλάτωνα;Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:57Ότι έκαψε Σοφοκλή και Πλάτωνα είναι hoax ; Αν ναι τότε είναι αποτυχημένο χιουμορ. Αν οχι, δεν είναι χιούμορ αλλά η θλιβερή πραγματικοτητα
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
https://www.mixanitouxronou.gr/to-kapsi ... ygoystoy/Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:00Σου φαίνεται πιθανό η Ελληνοκεντρικη κυβέρνηση Μεταξά να εκαιγε αρχαίους Ελληνες συγγραφείς και μάλιστα Πλάτωνα;Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:57Ότι έκαψε Σοφοκλή και Πλάτωνα είναι hoax ; Αν ναι τότε είναι αποτυχημένο χιουμορ. Αν οχι, δεν είναι χιούμορ αλλά η θλιβερή πραγματικοτητα
Ψέμα;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- Nandros
Το νατο δεν είναι ειρηνευτική δύηναμη και άσε τις άσχετες μαλακίες στην άκρη.Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:00Το νατο είναι ειρηνευτική δύναμηNandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:58Έχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια σε ελληνόφωνους μισ/ανθέλληνες πράκτορες και προπαγανδιστές ξένων συμφερόντων.the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:44 Fluffy προκειμένου ο Nandros να σε πάει κόντρα, γίνεται και αβγό.![]()
.
Απάντηση στην ερώτηση έχεις;
.
Εντάξει, η τελευταία πρόταση κάνει μπαμ από μακριά ότι έχει προστεθεί για εντυπωσιασμο, πόσο κακή ήταν η 4η Αυγούστου και καλά.Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:04https://www.mixanitouxronou.gr/to-kapsi ... ygoystoy/Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:00Σου φαίνεται πιθανό η Ελληνοκεντρικη κυβέρνηση Μεταξά να εκαιγε αρχαίους Ελληνες συγγραφείς και μάλιστα Πλάτωνα;Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:57
Ότι έκαψε Σοφοκλή και Πλάτωνα είναι hoax ; Αν ναι τότε είναι αποτυχημένο χιουμορ. Αν οχι, δεν είναι χιούμορ αλλά η θλιβερή πραγματικοτητα
Ψέμα;
Αν είχαν μόνο την Αντιγόνη μπορεί να τσίμπαγα ότι ίσως να την έκαψαν, πνεύμα αντίστασης γαρ, αλλά Θουκυδίδη ρε μαλακές;
Και Ξενοφώντα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εγώ έτσι το ξέρω από μικρή το νατο . Η ειρηνευτική δύναμη. Το αφήνω στην άκρη αυτό . Ιστορία ελληνική θέλω να μάθω ,εμένα αυτό με κάνει αυγό ; Και τους φιλοσόφους να πιάσω. Ααα μαρεσουν και τα δοκίμια του παπανούτσου . Θα με έρθει όλοι η κόκκινη πλατεία; Ωωωω φασιστοαναγνώσματα!! Δεν ήξερα να εντρυφισω στην ρωσσικη λογοτεχνία,ποιηση,φιλοσοφια . Δεν βαρεθηκα ακόμη τα ελληνικά .Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:04Το νατο δεν είναι ειρηνευτική δύηναμη και άσε τις άσχετες μαλακίες στην άκρη.
.
Μη ξεχάσουμε την 3χιλιετη κουραδα που τσαμπουνούσε
-
Gewponos90
Έργα του Πλάτωνα, του Θουκυδίδη και του Ξενοφώντα. Υπήρξε ρητή διαταγή να μη διδαχθεί ο «Επιτάφιος» του Περικλή στα σχολεία, για να μην τον εκλάβουν οι μαθητές ως έμμεση αποδοκιμασία των μηχανισμών του κράτους.Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:12Εντάξει, η τελευταία πρόταση κάνει μπαμ από μακριά ότι έχει προστεθεί για εντυπωσιασμο, πόσο κακή ήταν η 4η Αυγούστου και καλά.Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:04https://www.mixanitouxronou.gr/to-kapsi ... ygoystoy/Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:00
Σου φαίνεται πιθανό η Ελληνοκεντρικη κυβέρνηση Μεταξά να εκαιγε αρχαίους Ελληνες συγγραφείς και μάλιστα Πλάτωνα;
Ψέμα;
Αν είχαν μόνο την Αντιγόνη μπορεί να τσίμπαγα ότι ίσως να την έκαψαν, πνεύμα αντίστασης γαρ, αλλά Θουκυδίδη ρε μαλακές;
Και Ξενοφώντα;![]()
Όταν έχεις κάτι διαφορετικό να μας παρεθεσεις πολύ ευχαρίστως. Μέχρι τότε τι νομίζει ο καθένας προσωπικά ότι συνέβαινε μέσα στο μυαλό του Μεταξά είναι αδιαφορο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gewponos90 την 04 Αύγ 2020, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:58Έχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια σε ελληνόφωνους μισ/ανθέλληνες πράκτορες και προπαγανδιστές ξένων συμφερόντων.
Γιατί σχολίασες στο ποστ μου για το νάτο;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:15Εγώ έτσι το ξέρω από μικρή το νατο . Η ειρηνευτική δύναμη. Το αφήνω στην άκρη αυτό . Ιστορία ελληνική θέλω να μάθω ,εμένα αυτό με κάνει αυγό ; Και τους φιλοσόφους να πιάσω. Ααα μαρεσουν και τα δοκίμια του παπανούτσου . Θα με έρθει όλοι η κόκκινη πλατεία; Ωωωω φασιστοαναγνώσματα!! Δεν ήξερα να εντρυφισω στην ρωσσικη λογοτεχνία,ποιηση,φιλοσοφια . Δεν βαρεθηκα ακόμη τα ελληνικά .
Τί σχέση έχει το νατο με το θέμα;
Μήπως χάνεις λάδια;
.
Και ο Θουκυδίδης τι κακό έκανε με το έργο του;Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:20Έργα του Πλάτωνα, του Θουκυδίδη και του Ξενοφώντα. Υπήρξε ρητή διαταγή να μη διδαχθεί ο «Επιτάφιος» του Περικλή στα σχολεία, για να μην τον εκλάβουν οι μαθητές ως έμμεση αποδοκιμασία των μηχανισμών του κράτους.Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:12Εντάξει, η τελευταία πρόταση κάνει μπαμ από μακριά ότι έχει προστεθεί για εντυπωσιασμο, πόσο κακή ήταν η 4η Αυγούστου και καλά.
Και Ξενοφώντα;![]()
Όταν έχεις κάτι διαφορετικό να μας παρεθεσεις πολύ ευχαρίστως. Μέχρι τότε τι νομίζω ο καθένας προσωπικά ότι συνέβαινε μέσα στο μυαλό του Μεταξά είναι αδιαφορο
Ο Ξενοφών;
Υπάρχει κατάλογος από τότε ποια βιβλία απαγορευτηκαν η οι εκτιμήσεις των μεταπολεμικών αριστερών μονο;
Κοίτα είναι δεδομένο ότι ο Μεταξάς ακαψε βιβλία όπως έκαναν όλα τα φασιστικό καθεστώτα μαύρα και κόκκινα.
Συζητάμε μόνο για το τι έκαψε με βάση το σκίτσο του ΟΡ.
Υποθέτω θα έχει σωθεί κάποιος κατάλογος από τότε που θα περιγράφει ποια βιβλία θεωρούνται επιβλαβή και πρέπει να εξαφανιστούν.
Υπάρχει;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Κανονικά με χαρτί γιατρού . .. μην μου δίνεις σημασίαNandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:23Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 18:58Έχω μια ιδιαίτερη αντιπάθεια σε ελληνόφωνους μισ/ανθέλληνες πράκτορες και προπαγανδιστές ξένων συμφερόντων.
Αυτό με κάνει αυγό κατά την γνώμη σου;Γιατί σχολίασες στο ποστ μου για το νάτο;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:15Εγώ έτσι το ξέρω από μικρή το νατο . Η ειρηνευτική δύναμη. Το αφήνω στην άκρη αυτό . Ιστορία ελληνική θέλω να μάθω ,εμένα αυτό με κάνει αυγό ; Και τους φιλοσόφους να πιάσω. Ααα μαρεσουν και τα δοκίμια του παπανούτσου . Θα με έρθει όλοι η κόκκινη πλατεία; Ωωωω φασιστοαναγνώσματα!! Δεν ήξερα να εντρυφισω στην ρωσσικη λογοτεχνία,ποιηση,φιλοσοφια . Δεν βαρεθηκα ακόμη τα ελληνικά .Nandros έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:04
Το νατο δεν είναι ειρηνευτική δύηναμη και άσε τις άσχετες μαλακίες στην άκρη.
Τί σχέση έχει το νατο με το θέμα;
Μήπως χάνεις λάδια;
.
-
Gewponos90
Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:33Και ο Θουκυδίδης τι κακό έκανε με το έργο του;Gewponos90 έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:20Έργα του Πλάτωνα, του Θουκυδίδη και του Ξενοφώντα. Υπήρξε ρητή διαταγή να μη διδαχθεί ο «Επιτάφιος» του Περικλή στα σχολεία, για να μην τον εκλάβουν οι μαθητές ως έμμεση αποδοκιμασία των μηχανισμών του κράτους.Chainis έγραψε: 04 Αύγ 2020, 19:12
Εντάξει, η τελευταία πρόταση κάνει μπαμ από μακριά ότι έχει προστεθεί για εντυπωσιασμο, πόσο κακή ήταν η 4η Αυγούστου και καλά.
Και Ξενοφώντα;![]()
Όταν έχεις κάτι διαφορετικό να μας παρεθεσεις πολύ ευχαρίστως. Μέχρι τότε τι νομίζω ο καθένας προσωπικά ότι συνέβαινε μέσα στο μυαλό του Μεταξά είναι αδιαφορο
Ο Ξενοφών;
Υπάρχει κατάλογος από τότε ποια βιβλία απαγορευτηκαν η οι εκτιμήσεις των μεταπολεμικών αριστερών μονο;
Κοίτα είναι δεδομένο ότι ο Μεταξάς ακαψε βιβλία όπως έκαναν όλα τα φασιστικό καθεστώτα μαύρα και κόκκινα.
Συζητάμε μόνο για το τι έκαψε με βάση το σκίτσο του ΟΡ.
Υποθέτω θα έχει σωθεί κάποιος κατάλογος από τότε που θα περιγράφει ποια βιβλία θεωρούνται επιβλαβή και πρέπει να εξαφανιστούν.
Υπάρχει;
Οχι. Αν τον βρεις να τον φέρεις. Αν ψάξεις πάντως στο ίντερνετ τα συγκεκριμένα δεν τα λένε μόνο οι αριστερές σελίδες. Για τον Θουκυδίδη σου ανέφερα ακριβώς στο απόσπασμα παραπάνω το έκανε. Όπως επίσης λογοκρίθηκε ο Πλούτος του Αριστοφάνη στο θέατρο σαν κομμουνιστικός. Τι να κάνουμε , σε αυτά δεν υπαρχει λογική.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 271 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-