ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:48αγόρι μου χελώνε, εγώ θα της τον κάρφωνα στη κωλάρα τόσο μα τόσο βαθιά που όποιος κατάφερνε να τον βγάλει θα ανακηρυσόταν βασιλιάς αρθούροςKauldron έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:43 Απίστευτη κωλάρα, και απ' ό,τι φαίνεται και εξαιρετικά βυζΓιά.
Βλέπω πως μόνο εγώ (και ο Εκπλι)από 'δω μέσα σχολιάζουμε τις ομορφιές της κοπέλας. Και μετά αναρωτιέστε που σας λέω διάφορα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ισπανις δειχνει τα καλη της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ισπανις δειχνει τα καλη της
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ζαλίστηκα τι ήταν αυτό
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
βέβαια πρέπει να επισημάνω πως πριν καρφώσω, θα την έγλειφα για κάνα δίωροKauldron έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:50ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:48αγόρι μου χελώνε, εγώ θα της τον κάρφωνα στη κωλάρα τόσο μα τόσο βαθιά που όποιος κατάφερνε να τον βγάλει θα ανακηρυσόταν βασιλιάς αρθούροςKauldron έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:43 Απίστευτη κωλάρα, και απ' ό,τι φαίνεται και εξαιρετικά βυζΓιά.
Βλέπω πως μόνο εγώ (και ο Εκπλι)από 'δω μέσα σχολιάζουμε τις ομορφιές της κοπέλας. Και μετά αναρωτιέστε που σας λέω διάφορα.![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
πριν από όλα, να δούμε πως τα πάει στο παστίτσιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:54βέβαια πρέπει να επισημάνω πως πριν καρφώσω, θα την έγλειφα για κάνα δίωροKauldron έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:50ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:48
αγόρι μου χελώνε, εγώ θα της τον κάρφωνα στη κωλάρα τόσο μα τόσο βαθιά που όποιος κατάφερνε να τον βγάλει θα ανακηρυσόταν βασιλιάς αρθούρος![]()
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κωλοσσαιο κανονικό 
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ναι.enterprise-psi έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:55πριν από όλα, να δούμε πως τα πάει στο παστίτσιο.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:54βέβαια πρέπει να επισημάνω πως πριν καρφώσω, θα την έγλειφα για κάνα δίωρο![]()
έχεις δίκιο
παρασύρθηκα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πόσο πάει το μαλλί άραγες
Εχει ωραιο προσωπο ομως
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
σφιχτοκωλάρες με γραμμές και ραγάδες, με κανουν να ψάχνω για υπογλώσσια.
Οσοι γαμήσετε τη Σονια απο δω μέσα, κανονίστε και για μένα τίποτα με τη φίλη της την καουμπόισα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 92 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 1 Απαντήσεις