!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το εργαλείο μου τα 'φτυσε
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Το εργαλείο μου τα 'φτυσε

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Η Ισπανίς του στάμου ειναι μια καλή επιλογή για αρχή. Δοκίμασε να την ακολουθήσεις.
Νταϊον κούκου ,τι είναι παιδάκι μου αυτό;vantono έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:09 Η Ισπανίς του στάμου ειναι μια καλή επιλογή για αρχή. Δοκίμασε να την ακολουθήσεις.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
νταρναξ αυτα τα εργαλεια θελουν ξεκαπακωμα και καθαρισμα μετα την χρηση αμαρτια ειναι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
stihl ήταν απ' ό,τι βλέπω.Νταρνάκας έγραψε: 03 Αύγ 2020, 23:59Όχι, του το είχα πάει και παλιότερα για να καθαρίσει τα πιστόνια από΄τα πριονίδια.Kauldron έγραψε: 03 Αύγ 2020, 23:20Μήπως σου τα 'σπασε αυτός επειδή δεν ήξερε να το λύσει?Το είχε αποσυναρμολογήσει όλο και μου έδειχνε τι βλάβες είχε, "εδώ έσπασε αυτό, κι εδώ χάλασε εκείνο, και το άλλο" κ.τ.λ.![]()
Κρίμα, ωραία μηχανήματα. Πρέπει να έφαγε πολύ ζόρι.
btw, Δώσαμε στον γείτονα στο χωριό (που έχει μασίνα, και καίει όλο το χειμώνα) ξύλα, πολλά ήταν από αμυγδαλιά. Πήγε να τα κόψει, κάθε λίγα δευτερόλεπτα άκουγα ήχο κολλήματος του αλυσοπρίονου. Αμυγδαλιά, σκέφτηκα. Καλή τύχη να κόψεις το ξύλο της.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
stergiosbik
Αν η αλυσίδα είναι καινούργια ή καλα τροχισμενη τότε το μηχανάκι πάει αέρα.Kauldron έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:46stihl ήταν απ' ό,τι βλέπω.
Κρίμα, ωραία μηχανήματα. Πρέπει να έφαγε πολύ ζόρι.
btw, Δώσαμε στον γείτονα στο χωριό (που έχει μασίνα, και καίει όλο το χειμώνα) ξύλα, πολλά ήταν από αμυγδαλιά. Πήγε να τα κόψει, κάθε λίγα δευτερόλεπτα άκουγα ήχο κολλήματος του αλυσοπρίονου. Αμυγδαλιά, σκέφτηκα. Καλή τύχη να κόψεις το ξύλο της.
Εκτός αν είναι ξανά ψοφιμι από αυτά που πουλάνε με το κιλό.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Σας παρακαλώ κύριε, μην με τρολλάρετε.vantono έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:09 Η Ισπανίς του στάμου ειναι μια καλή επιλογή για αρχή. Δοκίμασε να την ακολουθήσεις.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
To έκανα πάντα αυτό. Ζορίστηκε πολύ, εφτά χρόνια το είχα αλλά δούλεψε για 15. Συν το ότι μου είχε πέσει από ψηλά και κατρακυλήσει στην πλαγιά όχι μόνο εκείνη τη φορά που έγραψα χτες αλλά και κανά δυο άλλες. Τα είχε φάει τα ψωμιά του.alekhine έγραψε: 04 Αύγ 2020, 10:42 νταρναξ αυτα τα εργαλεια θελουν ξεκαπακωμα και καθαρισμα μετα την χρηση αμαρτια ειναι
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 7 Απαντήσεις