Ναι, μίγμα αμόλυβδης και λαδιού. Το λάδι μπαίνει σε αναλογία 1:50.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το εργαλείο μου τα 'φτυσε
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Το εργαλείο μου τα 'φτυσε
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
Αμα είναι έτσι, θα πρόκειται για φρίκη.πιθανόν να έγιναν αυτά μια φορά που είχε σφηνώσει σε έναν όρθιο κορμό ψηλά, και για να το βγάλω έριξα τον κορμό αλλά έπεσε κι αυτό από ψηλά και κατρακύλησε στον κατήφορο
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
the comet the course the tail
έχω και εγώ ένα stihl και το είχα πάει για σέρβις σε αντιπροσωπεία της husqvarna. δεν δούλεψε σωστά για ένα χρόνο. ο τύπος είχε κάνει ό,τι να 'ναι. το ξαναπήγα σε αντιπροσωπεία της stihl και από τότε δουλεύει ρολόι. ο τεχνικός μου είπε ότι κάνουν σεμινάρια και κάθε πριόνι έχει τις ιδιαιτερότητές του.
- Νταρνάκας
Φρίκη σε περίπτωση κυριολεξίας ή αλληγορίας;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
Αμα είναι έτσι, θα πρόκειται για φρίκη.πιθανόν να έγιναν αυτά μια φορά που είχε σφηνώσει σε έναν όρθιο κορμό ψηλά, και για να το βγάλω έριξα τον κορμό αλλά έπεσε κι αυτό από ψηλά και κατρακύλησε στον κατήφορο
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώΖενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
-
καλά όλα αυτά, αλλά για την χρυσαφί κουρτίνα τι έχεις να πεις;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώΖενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
ρεντο είναιthe comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:58καλά όλα αυτά, αλλά για την χρυσαφί κουρτίνα τι έχεις να πεις;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώΖενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50
Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
Αμα είναι έτσι, θα πρόκειται για φρίκη.
-
δλδ;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 01:00ρεντο είναιthe comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:58καλά όλα αυτά, αλλά για την χρυσαφί κουρτίνα τι έχεις να πεις;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54
Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώ
Το δεύτερο ύφασμα που είναι πιο χοντρό ,αυτό πάνω από την κουρτίνα.the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 01:01δλδ;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 01:00ρεντο είναιthe comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:58
καλά όλα αυτά, αλλά για την χρυσαφί κουρτίνα τι έχεις να πεις;![]()
- Νταρνάκας
the comet the course the tail έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:58καλά όλα αυτά, αλλά για την χρυσαφί κουρτίνα τι έχεις να πεις;Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώΖενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50
Αμα είναι έτσι, θα πρόκειται για φρίκη.
Η γυναίκα μου την έβαλε. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με το τι το χρώμα θα έχουν οι κουρτίνες.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Φρίκη για ένα διακοσάρι μεγάλε; Οπως είπε και ο Πλούταρχος, μπορεί να βρεις πόλεις χωρίς τείχη, αλλά δεν πρόκειται να βρεις δημόσιο υπάλληλο που να μην είναι φραγκοφονιάς.Νταρνάκας έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54Φρίκη σε περίπτωση κυριολεξίας ή αλληγορίας;Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Νταρνάκας
Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώΖενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50Και εγώ έτσι την πάτησα. Αν και το παρακάτω απόσπασμα με βάζει σε υποψίες πως πρόκειται για αλληγορία.
Νταρνάκας έγραψε: 04 Αύγ 2020, 01:16Kiki mat έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:54Εντάξει όλα εγώ θα σας τα μάθω.. , το πρόβλημα είναι στην καδένα λέω εγώΖενίθεδρος έγραψε: 04 Αύγ 2020, 00:50
Αμα είναι έτσι, θα πρόκειται για φρίκη.![]()

δεν εχει μιζα, κορδονιερα εχει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Τα μηχανήματα έχουν την δική τους ψυχή. Έτσι τα νιώθω. Τουλάχιστον χάρηκε το πριόνι που δούλεψε τόσα χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 893 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 7 Απαντήσεις