!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΓΑΣ ΠΟΛΑΚΑΡΟΣ: Έτσι θα είναι η δεύτερη φορά
Re: ΓΙΓΑΣ ΠΟΛΑΚΑΡΟΣ: Έτσι θα είναι η δεύτερη φορά
Ευτυχώς γύρισε το μποτ και γελάμε λίγο με τις μαλακίες του! 
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Το γεγονός ότι κάποιοι έχουν ξεχάσει όσα έπαθαν μετά το 1949 και νομίζουν ότι μόνο αυτοί θα προγράφουν και θα εκτελούν δεν παύει να εκπλήσσει.aljawn έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:06 Φαφλατούρες Πολάκη. Όταν όλο το σύστημα είναι στην ρίζα του εναντίον σου, η λύση είναι μία και αποδίδει από την εποχή του Σύλλα.
Εισαι δημοσιος υπαλληλος και δεν ξερεις να στειλεις ενα μειλ και ολη μερα μαλακιζεσαι στο φβ? Μεταταξη σε ταμειο κινηματογραφου, σε χωραφια, να σπας πετρες ή σε κατι που ισως τελικα να εισαι χρησιμος τελος παντων. Δε θα πας πισω την επανασταση μας μικρε μου αχρηστε. Αργομισθιες τελος.
Δε θελεις μεταταξη? κανεις κλικες? σαμποταρεις την υπηρεσια κλπ?
Διαπομπευση σε ειδικο τηλεοπτικο καναλι πανελληνιας εμβελειας που θα γελοιοποιουνται οι αχρηστοι κομματοσκυλοι σαμποταριστες της νεας ελλαδας και εχθροι του λαου.
Γενικος διευθυντης διαπομπευσεων θα ειμαι εγω.
ναι εγω. αμισθι. ευχαριστως..
Δε θελεις μεταταξη? κανεις κλικες? σαμποταρεις την υπηρεσια κλπ?
Διαπομπευση σε ειδικο τηλεοπτικο καναλι πανελληνιας εμβελειας που θα γελοιοποιουνται οι αχρηστοι κομματοσκυλοι σαμποταριστες της νεας ελλαδας και εχθροι του λαου.
Γενικος διευθυντης διαπομπευσεων θα ειμαι εγω.
-
πατησιωτης
-
πατησιωτης
Εάν είσαι και τα θύματά σου θα σε καθαρίσουν μετά αμισθί.πήζον bot έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:47 Γενικος διευθυντης διαπομπευσεων θα ειμαι εγω. ναι εγω. αμισθι. ευχαριστως..
στους πρωτους πεντε δεκα ολοι σουζα μετα.πατησιωτης έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:49Εάν είσαι και τα θύματά σου θα σε καθαρίσουν μετά αμισθί.πήζον bot έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:47 Γενικος διευθυντης διαπομπευσεων θα ειμαι εγω. ναι εγω. αμισθι. ευχαριστως..
Κραταρα θα φτιαξω ρε αμπαλοι.
δε νιωθετε
To πηζομπότ είναι ο άντερ του σύριζα.
Νομίζω πως θα κάνω εμετό στην οθόνη. Μπορεί και στο πληκτρολόγιο.
Νομίζω πως θα κάνω εμετό στην οθόνη. Μπορεί και στο πληκτρολόγιο.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν τα λέει στα εγγόνια του, κάτι μπορεί να γίνει.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ΕΛ.Β.Α. αμπαλε [πατησιωτη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Ελα εδω φιλαρακο μου που φτιαχνεις το Πονυ να σου γνωρισω τον αλλονε (πως τον λενε) που φτιαχνει το σουπερκαρ. βουαλα. ΕΛΒΑ
αν μπορεις να φτιαχνεις αυτοκινητο θα μπορεις να φτιαχνεις σεσουαρ αραγε?
κλιματιστικα? ψυγεια? πλυντηρια? παιχνιδια? αρχιδια μυδια?
Θα μπορεις λεω εγω
Ελα εδω φιλαρακο μου που φτιαχνεις το Πονυ να σου γνωρισω τον αλλονε (πως τον λενε) που φτιαχνει το σουπερκαρ. βουαλα. ΕΛΒΑ
Θα μπορεις λεω εγω
σε νεα αποστολη ο κολντρον. σιδηροκεφαλος φιλε μουKauldron έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:52 To πηζομπότ είναι ο άντερ του σύριζα.
Νομίζω πως θα κάνω εμετό στην οθόνη. Μπορεί και στο πληκτρολόγιο.![]()
βιομηχανικη εκρηξη που θα πυροδοτησει και την αγροτικη.πήζον bot έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:57 ΕΛ.Β.Α. αμπαλε [πατησιωτη
Θα μπορεις λεω εγω
ΕΣΠΑ
Καποια στιγμη στο παρελθον το εψαξα για μενα. Βγαζω αιμα απ την καρδια μου και σου βαζω υπογραφη λοιπον:
Η φαση εσπα ειναι κομμενη και ραμμενη φωτογραφικα για πολυ συγκεκριμενες μεριδες ανθρωπων.
Οταν ακους λεφγτα εσπα να σκεφτεσαι το ελαφι κατω και οικογνεια λιονταρια απο πανω να το ξεκοκκαλιζουν.
Δεν εκανα καν τη αιτηση, την ειδα τη φωτογραφια.. Τα λεφτα τα πηραν αυτοι που ειχα φανταστει τελικα..
Τελος αυτα. χουντα αλεξη τη 2η φορα
Θα παν τα λεφτα στον κοσμακη λαμογια
Καποια στιγμη στο παρελθον το εψαξα για μενα. Βγαζω αιμα απ την καρδια μου και σου βαζω υπογραφη λοιπον:
Η φαση εσπα ειναι κομμενη και ραμμενη φωτογραφικα για πολυ συγκεκριμενες μεριδες ανθρωπων.
Οταν ακους λεφγτα εσπα να σκεφτεσαι το ελαφι κατω και οικογνεια λιονταρια απο πανω να το ξεκοκκαλιζουν.
Δεν εκανα καν τη αιτηση, την ειδα τη φωτογραφια.. Τα λεφτα τα πηραν αυτοι που ειχα φανταστει τελικα..
Τελος αυτα. χουντα αλεξη τη 2η φορα
Θα παν τα λεφτα στον κοσμακη λαμογια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 03 Αύγ 2020, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Το τι κάνανε ως κυβέρνηση το είδαμε. Τώρα βλέπουμε τα πεπραγμένα τους και ως απλοί βουλευτές.
Δεν βλέπω να στέλνεις στο απόσπασμα τον βουλευτή σας καλό μου τρολακι. Περίεργη ησυχία και από το άλλο μποτ, τον μπλε μπουμπη. Συνήθως είναι στα κάγκελα με τέτοιες ειδήσεις και τώρα ούτε που φαίνεται μέσα
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Μεταναστευτικο. (θα με κραξουν καποιοι αλλα στα @@ μου)
Θελετε κυριοι γκλομπαλιστες να γινουμε πολτος? Μαλιστα.
Φερτε πρωτα την αναπτυξη, να χρειαζονται δηλαδη τα εργατικα χερια και το συζηταμε.
Ποσους θελεις να παρουμε? 30.000. μπραβο.
Ανοιξε μου μια εργοστασιουμπα 30.000 θεσων και τους παιρνω. οχι να κυκλοφορουν χωρις λεφτα να κλεβουν διμηουργουν μαφιες κλπ.
Αν ειναι ζητιανοι ή κλεφτες δεν θα ενσωματωθουν ποτε.
Να ειμαστε σε μια μονιμη κατασταση εχθρας κρινεται απαραδεκτο απο την πατριωτικη μας κυβερνηση.
λυπαμαι κυρ σορος, τον πουλο.
παρ τους πισω
Θελετε κυριοι γκλομπαλιστες να γινουμε πολτος? Μαλιστα.
Φερτε πρωτα την αναπτυξη, να χρειαζονται δηλαδη τα εργατικα χερια και το συζηταμε.
Ποσους θελεις να παρουμε? 30.000. μπραβο.
Ανοιξε μου μια εργοστασιουμπα 30.000 θεσων και τους παιρνω. οχι να κυκλοφορουν χωρις λεφτα να κλεβουν διμηουργουν μαφιες κλπ.
Αν ειναι ζητιανοι ή κλεφτες δεν θα ενσωματωθουν ποτε.
Να ειμαστε σε μια μονιμη κατασταση εχθρας κρινεται απαραδεκτο απο την πατριωτικη μας κυβερνηση.
λυπαμαι κυρ σορος, τον πουλο.
παρ τους πισω
Δεν συγκρίνονται οι περιπτώσεις. Ξεκάθαρα στηρίζω το τι συνέβη τότε, με τον αστερίσκο ότι η όλη κατάσταση, εντέλει, μας οδήγησε στον Σιδερένιο. Αυτό, βέβαια, όχι γιατί έχω προσωπική άποψη για το τι συνέβη τότε, αλλά γιατί τείνω να πιστέψω ως ιστορική αλήθεια την κρατούσα άποψη.πατησιωτης έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:44Το γεγονός ότι κάποιοι έχουν ξεχάσει όσα έπαθαν μετά το 1949 και νομίζουν ότι μόνο αυτοί θα προγράφουν και θα εκτελούν δεν παύει να εκπλήσσει.aljawn έγραψε: 03 Αύγ 2020, 20:06 Φαφλατούρες Πολάκη. Όταν όλο το σύστημα είναι στην ρίζα του εναντίον σου, η λύση είναι μία και αποδίδει από την εποχή του Σύλλα.
Τώρα έχω ξεκάθαρη προσωπική άποψη και έχω απογοητευτεί πλήρως από την μπόχα του μεταπολιτευτικού συστήματος, το οποίο δεν ξεκαθαρίζει ούτε με το σεμνά και ταπεινά του Κουρασμένου, ούτε με τις επαναστατικές γυμναστικές του Ποκοπίκου. Θέλει ένα γενικευμένο πογκρόμ και ένα ξήλωμα των πάντων (από απόλυση δικαστικών και δημοσίων υπαλλήλων, μέχρι κλείσιμο κομμάτων λόγω χρεών).
My Life had stood, a Loaded Gun
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση