φόσκι,άγις,νάιντα
πώς θά μοιραστούν οί ρόλοι δεν ξέρω
Κι ο who ποιος ειναι;ossessione έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:24 λείπω καιρό ό who μού είπε ότι αυτοί ταιριάζουν
φόσκι,άγις,νάιντα
πώς θά μοιραστούν οί ρόλοι δεν ξέρω![]()
Δεν θυμάμαι, δεν φταιω περνάω δύσκολα

ό who μου σύστησε τό φορουμNaida έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:07Κι ο who ποιος ειναι;ossessione έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:24 λείπω καιρό ό who μού είπε ότι αυτοί ταιριάζουν
φόσκι,άγις,νάιντα
Ούτε τη λάμπα δεν πρόλαβα να ανάψω πάντως. Στο καλό.ossessione έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:39ό who μου σύστησε τό φορουμNaida έγραψε: 02 Αύγ 2020, 23:07Κι ο who ποιος ειναι;ossessione έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:24 λείπω καιρό ό who μού είπε ότι αυτοί ταιριάζουν
φόσκι,άγις,νάιντα
![]()
τά λέμε
έχω θέμα μέ τίς εξαντλητικές ανακρίσεις
Άσχετο, αλλά παρατήρησα ότι τονίζετε όλες τις λέξεις (άρθρα, μόρια κτλ.), όπως και ο Who...ossessione έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:24 λείπω καιρό ό who μού είπε ότι αυτοί ταιριάζουν
φόσκι,άγις,νάιντα
Κι εμένα μου αρέσει η κοπέλα στο άβαταρ αλλά όχι τόσο πολύ πια.ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 03 Αύγ 2020, 00:03Άσχετο, αλλά παρατήρησα ότι τονίζετε όλες τις λέξεις (άρθρα, μόρια κτλ.), όπως και ο Who...ossessione έγραψε: 02 Αύγ 2020, 22:24 λείπω καιρό ό who μού είπε ότι αυτοί ταιριάζουν
φόσκι,άγις,νάιντα
![]()
Η κοπέλα στο άβαταρ ποιά είναι; Άνετα θα έκανα αυτό που λέει ο τίτλος του νήματος, μαζί της.
Η αλήθεια είναι ότι και το άβαταρ της Gherschaagk με εμπνέει...
Με το σεις και το σας.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
ομορφο τραγούδι δεν τό εχω ξανακουσει