!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί να φτιάξω ένα πχόρουμ ;

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Re: Γιατί να φτιάξω ένα πχόρουμ ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

φιλε για να φτιαξεις ενα φορουμ θελει να ειστε μια ομαδα καμμια 15ρια να εχετε απο 25 προφιλ ο καθενας να φαινεστε πολλοι.
Να ειστε και εξυπνοι ομως για να μη φαινεστε.
Εκει την πατανε συνηθως
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

πήζον bot έγραψε: 02 Αύγ 2020, 15:58 φιλε για να φτιαξεις ενα φορουμ θελει να ειστε μια ομαδα καμμια 15ρια να εχετε απο 25 προφιλ ο καθενας να φαινεστε πολλοι.
Εκει την πατανε συνηθως

Μπράβο μαλάκα , μ' αρέσουν οι υποδείξεις.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

πήζον bot έγραψε: 02 Αύγ 2020, 15:58 φιλε για να φτιαξεις ενα φορουμ θελει να ειστε μια ομαδα καμμια 15ρια να εχετε απο 25 προφιλ ο καθενας να φαινεστε πολλοι.
Εκει την πατανε συνηθως
Μου γράφουν κουταμάρες οι προηγούμενοι αλλά ναι εντάξει, έχεις δίκιο σ' αυτό.
Η τάξη του σχολείου μου σίγουρα θα το είχε κάνει εκείνα τα χρόνια. Μπορώ να φανταστώ μερικούς που θα ήταν σπαστικοί και δεν θα συμμετείχαν αλλά θα το είχε κάνει. Επίσης η διμοιρία μου στο στρατό.
Όλοι αυτοί χάνονται όπως καταλαβαίνεις μετά. Κάποιες επαφές διατηρούνται αλλά ο λαός συνολικά χάνεται.
Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το αντικείμενο της συζήτησης. Είπα ότι έστω με κάποιο τρόπο βρίσκεται η άκρη. Το θέμα είναι το πόθεν έσχο(με)ν.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:11
Εκει την πατανε συνηθως

ου ρε
Άβαταρ μέλους
πήζον bot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πήζον bot »

wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:14
Εκει την πατανε συνηθως
Η τάξη του σχολείου μου σίγουρα θα το είχε κάνει εκείνα τα χρόνια. Μπορώ να φανταστώ μερικούς που θα ήταν σπαστικοί και δεν θα συμμετείχαν αλλά θα το είχε κάνει. Επίσης η διμοιρία μου στο στρατό.
Όλοι αυτοί χάνονται όπως καταλαβαίνεις μετά. Κάποιες επαφές διατηρούνται αλλά ο λαός συνολικά χάνεται.
Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το αντικείμενο της συζήτησης. Είπα ότι έστω με κάποιο τρόπο βρίσκεται η άκρη. Το θέμα είναι το πόθεν έσχο(με)ν.
κρυφη χρηματοδοτηση, μην βαλεις διαφημισεις να φαινεσαι ανεξαρτητος. ειναι σημαντικο.
πρεπει να τρεχεις και καποια ατζεντα και απο κει θα πληρωνεσαι.
να σε πληρωνει μια στοιχηματικη πχ
ή να εισαι ας πουμε ανθελληνας.
γινεται παντως ευκολα.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Για την καυλα σου και μόνο.. από όσο ξέρω σοβαρά φόρουμ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:16
Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:11
Εκει την πατανε συνηθως

ου ρε

Ου να πεις στον κοντόπουστα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2020, 10:32 Πέστεστε ότι έχω τις τεχνικές δυνατότητες να φτιάξω ένα πχόρουμ, ότι αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες να δημιουργήσω τράφικ, ότι έχω κάποιες ψιλοαβάντες που θα με βοηθήσουν.
Γιατί να το φτιάξω ;
Αν δεν ξέρεις εσύ γιατί θες ή δεν θέλεις να φτιάξεις ένα φόρουμ, ποιος περιμένεις να ξέρει για εσένα;
Άβαταρ μέλους
wooded glade

stavmanr έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:21
wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2020, 10:32 Πέστεστε ότι έχω τις τεχνικές δυνατότητες να φτιάξω ένα πχόρουμ, ότι αντιπαρέρχομαι τις δυσκολίες να δημιουργήσω τράφικ, ότι έχω κάποιες ψιλοαβάντες που θα με βοηθήσουν.
Γιατί να το φτιάξω ;
Αν δεν ξέρεις εσύ γιατί θες ή δεν θέλεις να φτιάξεις ένα φόρουμ, ποιος περιμένεις να ξέρει για εσένα;
Έχω φτιάξει.
Προ δεκαετίας είχε και κάτι ψιλά από διαφημίσεις.
Μάλιστα μία μου έγραψε να της συστήσω και ένα φίλο. Εγώ ήξερα μόνο έναν που είχε φτιάξει ένα splash page για ένα βιβλίο και είχε ... 18 επισκέψεις. Και τον πλήρωσε κι αυτόν η θεία, ένα διακοσάρι για ένα μπαννεράκι.
Τώρα όμως στην εποχή μνημονίου πάνε αυτά.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

πήζον bot έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:17
wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2020, 16:14
Εκει την πατανε συνηθως
κρυφη χρηματοδοτηση, μην βαλεις διαφημισεις να φαινεσαι ανεξαρτητος. ειναι σημαντικο.
πρεπει να τρεχεις και καποια ατζεντα και απο κει θα πληρωνεσαι.
να σε πληρωνει μια στοιχηματικη πχ
ή να εισαι ας πουμε ανθελληνας.
γινεται παντως ευκολα.
Ναι καλά, κάποιες συστημικές καταστάσεις να σε χρησιμοποιήσουν σαν πιόνι.
Οι ... φίλοι της Αλβανικής Τσαμερίας πχ.
Οι στοιχηματικές πάντως δίνουν διαφημίσεις σε site/πχόρουμ με πολύ μεγάλο rank μόνο.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Αυτά που έχω δει να λειτουργούν καλά είναι με δύο μορφές:

1ον: Θεματικά και με συγκεκριμένη θεματολογία. Αυτά δεν πεθαίνουν με τίποτα αλλά κινούνται πιο αργά και από τον θάνατο. Διότι πόσα πολλά πράγματα να πεις για ένα συγκεκριμένο αντικείμενο;

2ον: Με "τυράκι". Οπως ένα παλιο που φιλοξενούσε κατά κύριο λόγο ΑΡΧΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ DOWNLOADING και δευτερευνόντως διέθετε φόρουμς. Το "τυράκι" ήταν τα αρχεία και μάζευε κόσμο εξαιτίας αυτών.

3ον: Με "ανώνυμη κοινότητα" τύπου facebook. Ουσιαστικά συνοδεύονται από έναν "τοίχο" όπως τον κεντρικό του φέησμπουκ, αλλά η διαφορά είναι ότι είναι ανώνυμα και με άβαταρ. Επίσης διαθέτουν τσατ. Ο τοίχος είναι κοινός για όλους. Και κάπου δίπλα, υπάρχει και φόρουμ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Γιατί να το φτιάξω ;

Υπάρχουν οι εξής περιπτώσεις:

α) Εμπορικοί λόγοι: Έχω κάτι για πούλημα, π.χ. την αυτόματη κουρευτική μηχανή.
β) Διαφημίσεις: Οι διαφημίσεις είναι διαφημίσεις.
γ) Ψηφοδέλτιο επικρατείας: Σημαντικός λόγος (π.χ. Αρίστος).
δ) Για να μπω στην Ακαδημία Αθηνών: Σημαντικός λόγος κι αυτός, στα ίδια πλαίσια με το (γ).
ε) Γκόμενες: Κι αυτό - αν ήμουνα ο Σειρηνάκης θα έφτιαχνα ταινίες με μηδέν box office success αλλά θα έτρωγα από μέσα.

Αλλοιώς όμως γιατί ;

Μπορεις να φτιαξεις ενα οποιοδηποτε φορουμ.Θα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο το ψυχιατρικο
ασυλο του Σερβικροατη χασοδικη. :003:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”