https://www.youtube.com/watch?v=nm1JeiY ... =emb_title
Στο βίδεον δε φαίνεται το κάψιμο, αλλά πάλι ωραίο είναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δε μπορεί να σου καεί κάτι που δεν έχεις.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:15 Κάθε φορά που διαβάζω ποστ κώλντρον καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:15 Κάθε φορά που διαβάζω ποστ κώλντρον καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα
Ναι, κυρίως δικά του...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:15 Κάθε φορά που διαβάζω ποστ κώλντρον καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα
Γιατί να τσιμπήσω? Πότε είπα εγώ κάτι κατά των Ισραηλινών για να πυροδοτηθώ (τριγκερντ)? (υπόψη το Εβραίος είναι θρησκευτικός όρος, οχι εθνικός)Yochanan έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:17ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:15 Κάθε φορά που διαβάζω ποστ κώλντρον καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα![]()
Κι εγω ηθελα να τον αποτελειωσω με το ποστ μου παραπανω αλλα δεν τσιμπησε!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ρε συ χελώνε, είμαι ειλικρινά περίεργη για το τι θα σκεφτόσουν αν έβλεπες σε τούρκικη εφημερίδα ή σάιτ έναν τίτλο τύπου "Μπράβο Γερμανία: Έκαψαν το γιουνανοβρωμόπανο στο Βερολίνο!"Kauldron έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:19Γιατί να τσιμπήσω? Πότε είπα εγώ κάτι κατά των Ισραηλινών για να πυροδοτηθώ (τριγκερντ)? (υπόψη το Εβραίος είναι θρησκευτικός όρος, οχι εθνικός)Yochanan έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:17ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:15 Κάθε φορά που διαβάζω ποστ κώλντρον καίγονται εγκεφαλικά κύτταρα![]()
Κι εγω ηθελα να τον αποτελειωσω με το ποστ μου παραπανω αλλα δεν τσιμπησε!
Ρε 'συ Γαλη, πραγματικά, μια ζωή στο ό,τι να ναι η σκέψη σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 14:31Ρε συ χελώνε, είμαι ειλικρινά περίεργη για το τι θα σκεφτόσουν αν έβλεπες σε τούρκικη εφημερίδα ή σάιτ έναν τίτλο τύπου "Μπράβο Γερμανία: Έκαψαν το γιουνανοβρωμόπανο στο Βερολίνο!"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.