!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Χαλκιδικη επεσε

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Η Χαλκιδικη επεσε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 10:38
Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 10:32
Δε φταίω εγώ, η όμορφη γκατζολοπούλα κόρη του ταξίαρχου με παρέσυρε .
Α έτσι πήρες το παράσημο.
Γω; Μέχρι κι απόσπαση στη Σαμοθράκη πήρα ,αλλά κι εκεί με βρήκαν κι αυτή κι ο πατήρ, μη χάσουν το ...."κελεπούρι" :lol:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:18
Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 10:32
Δε φταίω εγώ, η όμορφη γκατζολοπούλα κόρη του ταξίαρχου με παρέσυρε .
Γω; Μέχρι κι απόσπαση στη Σαμοθράκη πήρα ,αλλά κι εκεί με βρήκαν κι αυτή κι ο πατήρ, μη χάσουν το ...."κελεπούρι" :lol:
Έχει ραντάρ στη Σαμοθράκη η αεροπορία;
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Η Χαλκιδική γύρισε πίσω στο χρόνο. Κάπου 30 χρόνια πίσω και ξανάγινε το ειδυλλιακό τοπίο της νιότης μας. Η Αρκαδία μας. Άδεια από ξένους, σαγηνευτική, εκμαυλιστική, με υποσχέσεις ελευθερίας και ξενοιασιάς.
Φέτος Η Ελλάδα είναι ιδανική για ταξιδιώτες. Περιμένω αποπ βδομάδα ο πεθερός μου είπε θα μου δώσει 4.500 € για να την γνωρίσω.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:21
Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:18

Έχει ραντάρ στη Σαμοθράκη η αεροπορία;
Καθηγητής ων κι αυτή τελειόφοιτη Ιατρικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:25 Η Χαλκιδική γύρισε πίσω στο χρόνο. Κάπου 30 χρόνια πίσω και ξανάγινε το ειδυλλιακό τοπίο της νιότης μας. Η Αρκαδία μας. Άδεια από ξένους, σαγηνευτική, εκμαυλιστική, με υποσχέσεις ελευθερίας και ξενοιασιάς.
Φέτος Η Ελλάδα είναι ιδανική για ταξιδιώτες. Περιμένω αποπ βδομάδα ο πεθερός μου είπε θα μου δώσει 4.500 € για να την γνωρίσω.
Εδώ που τα λέμε, για όσους έχουν άδεια δύο εβδομάδων και πάνω, είναι ιδανική περίοδος για να γνωρίσει κάποιος περιοχές της Ελλάδας, αν υπάρχει μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανή). Από τη στιγμή που δεν παίζει θέμα πληρότητας και υπάρχουν άδεια δωμάτια παντού, ξεκινάς κι όπου σου αρέσει σταματάς, διανυκτερεύεις και αν σου αρέσει μένεις κι άλλες μέρες. Αν δεν σου αρέσει, πας γι' άλλα. Τι πιο ωραίο;

Ισχύει και για διήμερα ή τριήμερα για κοντινές αποστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:36
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:25 Η Χαλκιδική γύρισε πίσω στο χρόνο. Κάπου 30 χρόνια πίσω και ξανάγινε το ειδυλλιακό τοπίο της νιότης μας. Η Αρκαδία μας. Άδεια από ξένους, σαγηνευτική, εκμαυλιστική, με υποσχέσεις ελευθερίας και ξενοιασιάς.
Εδώ που τα λέμε, για όσους έχουν άδεια δύο εβδομάδων και πάνω, είναι ιδανική περίοδος για να γνωρίσει κάποιος περιοχές της Ελλάδας, αν υπάρχει μεταφορικό μέσο (αυτοκίνητο ή μηχανή). Από τη στιγμή που δεν παίζει θέμα πληρότητας και υπάρχουν άδεια δωμάτια παντού, ξεκινάς κι όπου σου αρέσει σταματάς, διανυκτερεύεις και αν σου αρέσει μένεις κι άλλες μέρες. Αν δεν σου αρέσει, πας γι' άλλα. Τι πιο ωραίο;

Για αυτό κανόνισα γύρο της Πελοποννήσου. Διακοπές σαν άνθρωποι χωρίς τις τουριστικές ορδές που κατακλύζουν κάθε χρόνο τη χώρα μας. Σεξ στην παραλία, κάνα γάρο κάτω από τα άστρα. Ευτυχία ευτυχία ευτυχία.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:53
Σεξ στην παραλία, κάνα γάρο κάτω από τα άστρα. Ευτυχία ευτυχία ευτυχία.
Έχε υπόψη σου ότι σε κάποιες περιοχές έχει πολλά κουνούπια. :D
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 12:37
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:53
Σεξ στην παραλία, κάνα γάρο κάτω από τα άστρα. Ευτυχία ευτυχία ευτυχία.
Έχε υπόψη σου ότι σε κάποιες περιοχές έχει πολλά κουνούπια. :D
Έχουμε κι αντικουνουπικά φίλε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πραγματικά είναι ωραία χωρις ξαπλώστρες και τέτοια.

Ελπίζω οι σχετικές επιχειρήσεις που κατέρρευσαν να μην επανέλθουν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

plouf έγραψε: 01 Αύγ 2020, 23:59
talaipwros έγραψε: 01 Αύγ 2020, 17:12
zteo έγραψε: 01 Αύγ 2020, 16:39
Ρε ξεκολα λεμε εναν χρονο κυβερναει δεξια κυβερνηση και ο περιφεριαρχης της Μακεδονιας ειναι δεξιος στην δευτερη θητεια του.Παψτε να χρησιμοποιειται την ανυπαρξια του Συριζα για την αδιαφορία του Μητσοτακη. :8)
ασφαλως και θα κρινουμε αυστηροτατα τον Μητσοτακη

στο τελος του 2031
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι Τρολαιπωρα.αν ο Τσιοδρας επιβαλλει δευτερο lockdown το φθινοπωρο η καταστροφη
στην οικονομια θα ειναι ολικη και θα προστεθει σε αυτη που εχει ηδη γινει.

Θα ειναι ευκαιρια για να παρει τον πουλο το Μητσοτακεϊκο απο την ψοφοδεη νουδουλα.
Και έρχεται μετά,ποιος;
Οικουμενική;
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

foscilis έγραψε: 02 Αύγ 2020, 12:50 Πραγματικά είναι ωραία χωρις ξαπλώστρες και τέτοια.

Ελπίζω οι σχετικές επιχειρήσεις που κατέρρευσαν να μην επανέλθουν ποτέ.
Εμένα μου αρέσει να υπάρχουν ξαπλώστρες και beach bar. To ζήτημα είναι η μουσική να είναι χαμηλά να υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ των ομπρελών κλπ. Γενικά τα beach bar οταν λειτουργούν σε πολιτισμένο πλαίσιο είναι καλό να υπάρχουν. Φυσικά δεν πρέπει να καταλαμβάνουν όλη την παραλία και να υπάρχει χώρος για όποιον θέλει να στήσει την ομπρέλα του.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Ναι είναι ευκαιρία φέτος για όποιον θέλει να κάνει διακοπές χωρίς πολυκοσμία.
Βέβαια μπορεί πάντα να κάνει διακοπές χωρίς πολυκοσμία εκτός τουριστικής περιόδου, πριν τον Ιούνιο και μετά τον Σεπτέμβριο.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:00 Ναι είναι ευκαιρία φέτος για όποιον θέλει να κάνει διακοπές χωρίς πολυκοσμία.
Βέβαια μπορεί πάντα να κάνει διακοπές χωρίς πολυκοσμία εκτός τουριστικής περιόδου, πριν τον Ιούνιο και μετά τον Σεπτέμβριο.
τι να το κάνεις τότε, αν δεν μπορείς να μπεις στη θάλασσα.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος »

mao mao έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:01
Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2020, 13:00 Ναι είναι ευκαιρία φέτος για όποιον θέλει να κάνει διακοπές χωρίς πολυκοσμία.
τι να το κάνεις τότε, αν δεν μπορείς να μπεις στη θάλασσα.
Μεχρι 15-20 Σεπτεμβρίου δεν μπορείς να μπεις θάλασσα;
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:36

Εσύ τώρα πίστεψες ότι υπάρχει πεθερός στον πλανήτη που θα δώσει στο μεγαλύτερο τρολλ αυτού του φόρουμ 4500 ευρώ για να πίνει μπάφους στην Πελοπόννησο ;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”