Το πρώτο είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Με ποιούς χρήστες (♂ / ♀) θα θέλατε να κάνετε τριολέ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Με ποιούς χρήστες (♂ / ♀) θα θέλατε να κάνετε τριολέ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τα πετροκέρασα, ναι! 
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Δεν κατάλαβα τίποτα, τον ψιλοπηρα ελαφρώς κιόλας . Σαν βαρετή ταινία
- hellegennes
Για κάποιον λόγο δείχνει να ενοχλείται που λέω ότι έχω μεγάλα παπάρια. Ίσως γι' αυτό:πήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:14 λες να μαι και γω τελικα? μπα, δεν ξερει. ασε που κατι παιζει με τον χελι και δεν λεει![]()
![]()
foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2018, 12:05 Η χλωρίνη απλά χαλάει τα ρούχα. Δεν κάνει φυσικό κακό στα μικρά δήθεν αεριζόμενα αρχιδάκια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
νύχτα έγραψε: 01 Αύγ 2020, 21:36σε μία ώρα στο γνωστό σημείοΖενίθεδρος έγραψε: 01 Αύγ 2020, 19:43
Με την νύχτα και με κάποια που χάθηκε στον κατακλυσμό, την Xena. Με μισό αρνάκι ψημένο, είμαι έτοιμος για την ολονύχτια πάλη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
με τον σατανικο και τον εθνολαικισμο, τρενακι: μπροστα εθνολαικισμος, σατανικος, πηζων.
να μια γκει φαντασιωση με πολιτικες προεκτασεις.
να μια γκει φαντασιωση με πολιτικες προεκτασεις.
και πάνω που χαρηκα οτι βρεθηκε ενα νημα που δε θα συζητάμε για αριστερά vs. δεξιά *τσουπ* ο μποτελι την άρπαξε και με το αριστερό και με τη δεξί και κάνει τριολεπήζον bot έγραψε: 02 Αύγ 2020, 00:52 με τον σατανικο και τον εθνολαικισμο, τρενακι: μπροστα εθνολαικισμος, σατανικος, πηζων.
να μια γκει φαντασιωση με πολιτικες προεκτασεις.![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
φευγω συνεχιστε, ειπα να βαλω λιγο πιπερι.Yochanan έγραψε: 02 Αύγ 2020, 00:56και πάνω που χαρηκα οτι βρεθηκε ενα νημα που δε θα συζητάμε για αριστερά vs. δεξιά *τσουπ* ο μποτελι την άρπαξε και με το αριστερό και με τη δεξί και κάνει τριολεπήζον bot έγραψε: 02 Αύγ 2020, 00:52 με τον σατανικο και τον εθνολαικισμο, τρενακι: μπροστα εθνολαικισμος, σατανικος, πηζων.
να μια γκει φαντασιωση με πολιτικες προεκτασεις.![]()
το βαζω στο στομα λοιπον
στασου μύγδαλα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν καταλαβαίνω. Τη βρίσκετε με τα τσιμπουκόχειλα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
the comet the course the tail
καμία/κανένας δεν μου κάνει κλικ. τους έχω βαρεθεί ούλουςςςςςςς.....................................

Δεν τη βρίσκουμε όπως το εννοείς εσύ ως άντρας. Αλλά μας αρέσουν να βλέπουμε ωραία χειλάκια είτε φουσκωτά είτε λεπτά
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 74 Απαντήσεις
- 1929 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
-
- 272 Απαντήσεις