!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δύσκολες ώρες για Άκη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Δύσκολες ώρες για Άκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Εγώ είμαι ο μόνος που έχει δουλέψει πραγματικά σε υπηρεσία τύπου Άκη, military specifications.
Όλοι οι άλλοι είσαστε πανάθλια άσχετοι και μπούμπηδες.
Τώρα σε τέτοιες υπηρεσίες δεν επιτρέπεται πιά να πάνε φαντάροι. Από ανθύπες και άνω.
Είχα κάνει και ωραίες εργασίες. Η μία ήταν για την περιστρεφόμενη centrifuge, τύπου Τζέϊμς Μποντ, που εκπαιδεύονται οι πιλότοι.
Η άλλη ήταν για την μηχανοργάνωση της διοικήσεως με ... Commodore pet. Αλλά την άφησα στη μέση επειδή απολυόμουνα.
Το επεισόδιο είχε γίνει στου Βαραγκή, στη Βασιλίσσης Σοφίας. Θέλανε κρεββάτια ρουστίκ για κλίνες οικειών θερέτρων αξιωματικών. Λέω "τι βλακείες είναι αυτές" αλλά επειδή είχε και άδεια η υπόθεση, δέχτηκα να πάω. Και μου βγαίνει μία μιλφ και μου λέει "τι θέλετε" και της λέω "να μου δώσετε φωτογραφίες να τις πάρω μαζί μου", οπότε λέει η μιλφ "εσύ είσαι σίγουρα κατάσκοπος των ανταγωνιστών μας και θα το πω στο διοικητή της αεροπορίας". Της λέω "άντε πέστο" και φεύγω.
Είχε λοιπόν κάτι ρεγάλα από προμηθευτές. Ένα διχίλιαρο από κάτι πουλόβερ στα οποία έκανα έλεγχο, κάτι άλλα - εκτός από την Philips που μου είπαν τρέχα εκεί και βούτα τους τα technical yearbooks να μας τα φέρεις. Αλλά αυτοί δεν έδιναν τίποτα.
Ήμουνα τζούνιορ, δεν μπορούσα να κάνω αβαβάου. Αφ' ενός θα τα έβλεπαν οι ανώτεροι και αφ' ετέρου ότι ήταν πήγαινε στο οικονομικό μετά για περαιτέρω έλεγχο. Αλλά αν είχα ένα big μαζί μου γινόταν εύκολα η δουλειά, με πυραυλάκια, τανκς κλπ.
Οι υπόλοιποι επειδή ξέρανε τις φάσεις μας κάνανε και πλάκες διάφορες. Μας λέγανε "χο χο χο, στο τμήμα που τα οικονομάνε είσαστε, θα φύγετε από δω με μία Ρολς Ρόϋς ο καθένας".
Στην εποχή των στικακίων που διανύουμε τώρα είναι δύσκολο, αλλά όλοι οι άλλοι κάπου είχαν βρει την άκρη - μάλιστα δεν είχε γίνει ούτε καν του Μένιου εκείνη την εποχή.
Ο Άκης λοιπόν αποκλείεται των αποκλειότων να είναι ο πρώτος, ή ο μόνος. Για μία μιζούλα τον έφαγε το σκοτάδι.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Μπίστης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:09
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 19:23 τώρα λένε
πως μολύνθηκε από τον κορωναϊό.
Ετοιμάζονται γιά τον δεύτερο γύρο ψεμμάτων ;
Λένε ότι βγήκε αρνητικός τώρα.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μηχανικός έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:19
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 19:23 Πλάκα πλάκα η ζωή του Άκη ήταν κινηματογραφική.Ακτιβιστής, υπουργός, καταδικάστηκε σε φυλάκιση, τώρα λένε
Όπως και του Αλ Καπόνε.
Αργότερα θα γίνει και κινηματογραφική ταινία.
Τέτοιες προσωπικότητες ελκύουν το ενδιαφέρον της κινηματογραφικής κοινότητας :lol:
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Αύγ 2020, 00:41
Μπίστης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 20:09
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 19:23 τώρα λένε
Ετοιμάζονται γιά τον δεύτερο γύρο ψεμμάτων ;
Λένε ότι βγήκε αρνητικός τώρα.
ύποπτο κρούσμα ήταν. Δεν είχε βγει το τεστ
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Myrsini έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 22:56
Gewponos90 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 22:48
Myrsini έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 22:19

Και επειδή δεν έφαγε μόνο ο Άκης εμείς πρέπει να του κάνουμε και τεμενάδες να πούμε; Να τον συμπαθούμε; Να πούμε,έλα μωρέ το καημένο να φάει ήθελε και αυτό όπως και τα άλλα; Να πούμε ότι αφού δεν έπιασαν τους άλλους νταξ συγχωρεμένος και αυτός;
Αυτό να πούμε φίλε; :D

Δεν είπα πουθενά αυτό. Αλήθεια που το είδες ότι λυπάμαι Τζοχατζοπουλο;
Μα βασικά μας λες,έμμεσα να μην ασχολούμαστε,κάτι λίγο σαν υποκριτές ότι είμαστε,να..όσο πατάει η γάτα...και αυτό δείχνει ειρωνικούλι
. Η <<ανεξαρτητη>> δικαιοσύνη αποφάσισε. Σε αυτη την χώρα από πολιτικούς μόνο ο Τζοχατζοπουλος έφαγε..
Δηλαδή μας λες με τον δικό σου τρόπο ότι τι ασχολείστε τώρα ρε παιδιά; Λες και είναι ο μόνος που έφαγε;

Το οποίο ακούγεται κατά κόρον, συνήθως απο ΠΑΣΟΚτζήδες αλλά όχι μόνο.Και απο αυτούς στην ουσία που δικαιολογούν τα πάντα Για δικούς τους λόγους; :lol: Ποιούς άραγε; :smt017

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αλλά αυτή η πιπούλα ότι, τι ασχολούματε αφού δεν έφαγε μόνο ο Άκης,είναι παλιομοδίτικη και συγχωρητική και δεν θα πάρω.
Θα ασχολούμαι με ότι δεν μου αρέσει και μακάρι να τους πιάνουν όλους,αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε να συγχωρώ ούτε να μην ασχολούμε με το κάθε καθήκι που με κλέβει,διότι και εμένα έκλεψε. :D
Για υποκριτές ψάξε αλλού. Το ΚΙΝΑΛ έχει γίνει νέο κόμμα και το παίζει υπεύθυνη δύναμη και γελάει ο κόσμος. Η ΝΔ είναι η κυβερνησαρα που μας βγήκε από παρθενογέννεση. Αυτή δεν κυβέρνησε ποτέ γιατί είχε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αυτή δεν έφαγε λεφτά. Δεν διόρισε κοπριτες που δεν είχαν τα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση αλλά ήταν παιδιά των κομματικών γραφειων. Δεν είχε σκανδαλα
. Και πάμε στο αγαπημένο μου τσίρκο
Τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός που θα έφερνε το καινούργιο έχοντας για στελέχη ένα σωρό παιδιά που πέρασαν από τον γραφείο του Τσοχατζόπουλου (ιδεολόγοι όλοι).

Οπότε αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, εχεις ψηφίσει κάποιος απο τους 3; Μπέσα πες.Εγώ προσωπικά όχι. Και είμαι περήφανος για αυτο.

Οπότε μπορώ να κάνω όση πλάκα θέλω και να γελάω με τους υποκριτες
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Υπάρχουν πασόκοι που πήγαν στη Νέα Δημοκρατία όπως καλή ώρα ο Οικονόμου και εξελέγησαν μάλιστα με αυτή. Υπάρχουν
και οι περιπτώσεις Χρυσοχοίδη που δεν είναι ακριβώς στη ΝΔ, αλλά είναι. Τέλος, υπάρχουν και οι περιπτώσεις Βενιζέλου,Πάγκαλου
κλπ όπου θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Στο προσωπικό μου περίγυρο, γνωρίζω και εκεί πασόκους που
έγιναν νεοδημοκράτες, κυρίως ευκατάστατα άτομα ή άτομα που βολεύτηκαν τη διετία 2012-2014.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Gewponos90 έγραψε: 01 Αύγ 2020, 00:46

Οπότε αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, εχεις ψηφίσει κάποιος απο τους 3; Μπέσα πες.Εγώ προσωπικά όχι. Και είμαι περήφανος για αυτο.

Δηλαδη εσυ τι μας λες τωρα; εισαι με το δαχτυλο τεντωμενο και κανεις τον εισαγγελεα. Και οταν φτανουμε στο δια ταυτα μας λες εγω μλ κκε ψηφιζα, γελαω μαζι σας. Ωραια σε ευχαριστουμε, κανε μας τη χαρη τωρα
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Υδράργυρος έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:28

Δηλαδη εσυ τι μας λες τωρα; εισαι με το δαχτυλο τεντωμενο και κανεις τον εισαγγελεα. Και οταν φτανουμε στο δια ταυτα μας λες εγω μλ κκε ψηφιζα, γελαω μαζι σας. Ωραια σε ευχαριστουμε, κανε μας τη χαρη τωρα
Καμια χάρη δεν σου κάνω πασοκε φίλε μου. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί το νεο, εγώ θα γελάω και είναι δικαίωμα μου. Στην κοπελια απαντούσα που νόμιζε ότι υπερασπίζομαι Άκη και προσπάθησε να μου την πει. Για αυτό αναφερθηκα στο τι έχω ψηφίσει εγώ και στο τι έχουν ψηφίσει άλλοι που νομίζουν ότι τα καλά και τα κακα σταματούν στον Τσοχατζόπουλο. Υποκριτουλιδες.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Myrsini έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 22:56
Gewponos90 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 22:48

Δεν είπα πουθενά αυτό. Αλήθεια που το είδες ότι λυπάμαι Τζοχατζοπουλο;
Μα βασικά μας λες,έμμεσα να μην ασχολούμαστε,κάτι λίγο σαν υποκριτές ότι είμαστε,να..όσο πατάει η γάτα...και αυτό δείχνει ειρωνικούλι
. Η <<ανεξαρτητη>> δικαιοσύνη αποφάσισε. Σε αυτη την χώρα από πολιτικούς μόνο ο Τζοχατζοπουλος έφαγε..
Δηλαδή μας λες με τον δικό σου τρόπο ότι τι ασχολείστε τώρα ρε παιδιά; Λες και είναι ο μόνος που έφαγε;

Το οποίο ακούγεται κατά κόρον, συνήθως απο ΠΑΣΟΚτζήδες αλλά όχι μόνο.Και απο αυτούς στην ουσία που δικαιολογούν τα πάντα Για δικούς τους λόγους; :lol: Ποιούς άραγε; :smt017

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αλλά αυτή η πιπούλα ότι, τι ασχολούματε αφού δεν έφαγε μόνο ο Άκης,είναι παλιομοδίτικη και συγχωρητική και δεν θα πάρω.
Θα ασχολούμαι με ότι δεν μου αρέσει και μακάρι να τους πιάνουν όλους,αλλά αυτό δεν με κάνει ούτε να συγχωρώ ούτε να μην ασχολούμε με το κάθε καθήκι που με κλέβει,διότι και εμένα έκλεψε. :D
Για υποκριτές ψάξε αλλού. Το ΚΙΝΑΛ έχει γίνει νέο κόμμα και το παίζει υπεύθυνη δύναμη και γελάει ο κόσμος. Η ΝΔ είναι η κυβερνησαρα που μας βγήκε από παρθενογέννεση. Αυτή δεν κυβέρνησε ποτέ γιατί είχε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. Αυτή δεν έφαγε λεφτά. Δεν διόρισε κοπριτες που δεν είχαν τα προσόντα για την συγκεκριμένη θέση αλλά ήταν παιδιά των κομματικών γραφειων. Δεν είχε σκανδαλα
. Και πάμε στο αγαπημένο μου τσίρκο
Τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός που θα έφερνε το καινούργιο έχοντας για στελέχη ένα σωρό παιδιά που πέρασαν από τον γραφείο του Τσοχατζόπουλου (ιδεολόγοι όλοι).

Λέτε κουταμάρες.
Διότι πάντα η Ελλάδα δανειζόταν λεφτά.
Αλλά και δεν υπάρχει κανένας μέχρι στιγμής που δεν τα πήρε πίσω.
Αν αμφισβητήσαμε κάποιο χρέος κάποτε, μπορεί να αφορά αγορά υλικού που ήταν σκάρτο (και οι άλλοι λένε ότι δεν ήταν αλλά εμείς λέμε ότι ήταν ...). Θα μιλάμε για ένα ποσό της τάξεως των 500,000 ευρώ τη μιά φορά το 1958 και την άλλη το 1986.
Επομένως αν θέλετε να δημιουργήσετε θέμα, να δημιουργήσετε θέμα κατά των Καραμανλή-ΓΑΠ που δεν αμφισβήτησαν το "the party is over" αλλά αντίθετα μας έβαλαν να παίζει η τρομο-tv με την Τρέμη. Ο Τσίπρας με τις βλακείες του μπήκε πολύ αργά στο παιχνίδι για να το κάνει αυτό και δεν το έκανε, έλεγε άλλα τρελά.
Τα υπόλοιπα όμως που λέτε είναι τρίχες κατσαρές και βλακείες.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Θα ψοφήσει ο κορωνοιός.Τέτοια βρώμα δεν θ' αντέξει
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

independent_44 έγραψε: 01 Αύγ 2020, 02:39 Θα ψοφήσει ο κορωνοιός.Τέτοια βρώμα δεν θ' αντέξει
:c040:
Μην γράφετε υπερβολές. Ο Άκης απλώς ήθελε να ζήσει την μεγάλη ζωή που αρμόζει σε έναν μεγάλο μεταρρυθμιστή και να νιώσει την ευγνωμοσύνη του λαού αποδεχόμενος τα λεφτά του.
Πιστεύω πως παρέμεινε ιδεολόγος αλλά με κάποιο τρόπο τα μπέρδεψε στο μυαλό του, ο θάνατος του Ηγέτη, η μετάλλαξη του κινήματος του θόλωσαν το νου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Το μόνο κακό της ιστορίας είναι ότι θα πεθάνει εκτός φυλακής.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:43 Το μόνο κακό της ιστορίας είναι ότι θα πεθάνει εκτός φυλακής.
Σιγά, τόσκισες το καλσόν.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Ο Άκης της καρδιάς μας.
Μόνο πόνο.

Εικόνα
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι