ετσι, εχουμε την πειρα να δουμε που αποσκοπει αυτο το μετρο.perseus έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:19Και για τα μουσεια πληρωνουν και για τους αρχαιολογικους χωρους αλλα το εισητηριο το φαγαμε στο κεφαλι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις τουριστών στα Κέντρα Υγείας - Θα πληρώνουν 20 ευρώ!
Re: Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις τουριστών στα Κέντρα Υγείας - Θα πληρώνουν 20 ευρώ!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις τουριστών στα Κέντρα Υγείας - Θα πληρώνουν 20 ευρώ!
Δεν συμφωνώ με το μέτρο γιατί π.χ. Τις προάλλες που ήμουν Πολωνία πήγα σε ένα στρίπτιζάδικο μια μέρα πριν πετάξω. Εκεί σταμπάρισα ένα ωραίο μουνάκι και ρώτησα αν μπορώ να το γαμήσω. Ήρθε η τσατσα και μου δειξε ένα δωματιάκι. Μπήκαμε μέσα. Στο μεταξύ τα σφηνάκια τα κατεβάζαμε δυο δυο. Το πορνίδιο έλεγε. Drink baby drink.
Σε λίγο ξαναμπαίνει η τσατσα και μου λέει για να γαμήσεις πρέπει να πληρώσεις με πιστωτική. Βλέπω το ποσό. Ήταν 1000 ευρώ σε ζλότι. Έχω αρχίσει ήδη να ζαλίζομαι από το ποτό αλλά καταφέρνω να πω. No thats not what we agreed. You are trying to fuck me. I will give just 50 € cash. Συμφώνησε. Τα σφηνάκια συνέχισαν να έρχονταΙ. Έβγαλα τη μπλούζα και το παντελόνι μου. Και τότε άρχισα να εκτοξεύω εμετό παντού. Στη τσατσα στη πουτάνα. Θυμάμαι μετά ξύπνησα για λίγο στο Πάτωμα του βρωμερού μπάνιο φορώντας μόνο το βρακί μου. Ένας νοσοκόμος είχε χώσει τα δάκτυλά του βαθιά μέσα στο στόμα μου για να κάνω εμετό. Πέρασα τη νύχτα σε ένα νοσοκομείο που με είχανε ποτίσει ηρεμιστικά γιατί έβλεπα το πρόσωπο του Χριστού και φώναζα ότι μόνο ο Χριστός θα μας σώσει.
Ευτυχώς οι υπηρεσίες υγείας ήταν τζάμπα γιατί πριν μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι στο μπουρδέλο και δεν είχα καθόλου λεφτά να πληρώσω. Μου δώσανε κι ένα παντελόνι για να φορέσω φεύγοντας.
Σε λίγο ξαναμπαίνει η τσατσα και μου λέει για να γαμήσεις πρέπει να πληρώσεις με πιστωτική. Βλέπω το ποσό. Ήταν 1000 ευρώ σε ζλότι. Έχω αρχίσει ήδη να ζαλίζομαι από το ποτό αλλά καταφέρνω να πω. No thats not what we agreed. You are trying to fuck me. I will give just 50 € cash. Συμφώνησε. Τα σφηνάκια συνέχισαν να έρχονταΙ. Έβγαλα τη μπλούζα και το παντελόνι μου. Και τότε άρχισα να εκτοξεύω εμετό παντού. Στη τσατσα στη πουτάνα. Θυμάμαι μετά ξύπνησα για λίγο στο Πάτωμα του βρωμερού μπάνιο φορώντας μόνο το βρακί μου. Ένας νοσοκόμος είχε χώσει τα δάκτυλά του βαθιά μέσα στο στόμα μου για να κάνω εμετό. Πέρασα τη νύχτα σε ένα νοσοκομείο που με είχανε ποτίσει ηρεμιστικά γιατί έβλεπα το πρόσωπο του Χριστού και φώναζα ότι μόνο ο Χριστός θα μας σώσει.
Ευτυχώς οι υπηρεσίες υγείας ήταν τζάμπα γιατί πριν μου είχαν κλέψει το πορτοφόλι στο μπουρδέλο και δεν είχα καθόλου λεφτά να πληρώσω. Μου δώσανε κι ένα παντελόνι για να φορέσω φεύγοντας.
Αυτό ήθελες να γράψεις; Μού το έβγαλε το https://translate.google.comΣταθαρας έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:08 Να πληρώσουν τα νοσηλεια που ωφειλουν. Δεν ξερω τη σημενει 20 ευρω. Αλλο να σε κηταξει ο γιατρος στο5μπουτσο σου άμα εχεις εητς αλλο να να σου παρει τη πιεση. Παντου ετσι γίνετε. Αμα ειναι εβροπειοι ας πληροση ιη6αφσλαιο τους. Και εγώ άμα παω στο εξωτερικ θαπληροσει ησφαλια μου.
To pay for the treatment they owe. I do not know it means 20 euros. It is one thing for the doctor to kick you in the buttocks if you have it, it is another for him to take your pressure. Everywhere this is how you become. If they are Europeans, let them fill their oil. And when I go abroad it will fill my safety.
Ακόμη καλύτερο είναι να φορολογήσουμε τους τουρίστες που έρχονται και σίγουρα είναι καπιταληστές. Αν δεν δέχονται να τους φυλακίσουμε και να ζητήσουμε λύτρα σαν το ναιτζέριαν σκαμ.Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:13Δικαιοτατο, συν τοις αλλοις δεν προπαγανδιζει την εμπορευματοποιηση της υγειας που κλιμακωνεται.lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:51 Δηλαδη για να καταλαβω. Θες να φορολογηθει το κεφαλαιο περισσοτερο για να εχουμε αρκετους γιατρους και νοσοκομες ωστε να εχουμε αρκετο προσωπικο για ολους τους τουριστες του κοσμου που ερχονται στην Ελλαδα.
Το θεωρεις αυτο δικαιο ?
- Ηράκλειτος
- †
Το άρθρο μάλλον αφορά τους αλλοδαπούς εκτός Ε.Ε. Για τους τελευταίους υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια αυτό:

God.exe is missing. Universe will restart.
Ας πληροσουν οτι κοστιζει η νοσηλια τους. Αν κοστιζει 20αςπληροσουν 20 αν κοστιζει 2000 τοτε ας πληροσουν 2000. Αμα εγω βγω στοεξτρικο η ασφαλια μου θαμεκαληψει για οσα πρεπει. Ειτε ιδιωτικα ειτε μεσο ασφαλαις.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:53Αυτό ήθελες να γράψεις; Μού το έβγαλε το https://translate.google.comΣταθαρας έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:08 Να πληρώσουν τα νοσηλεια που ωφειλουν. Δεν ξερω τη σημενει 20 ευρω. Αλλο να σε κηταξει ο γιατρος στο5μπουτσο σου άμα εχεις εητς αλλο να να σου παρει τη πιεση. Παντου ετσι γίνετε. Αμα ειναι εβροπειοι ας πληροση ιη6αφσλαιο τους. Και εγώ άμα παω στο εξωτερικ θαπληροσει ησφαλια μου.To pay for the treatment they owe. I do not know it means 20 euros. It is one thing for the doctor to kick you in the buttocks if you have it, it is another for him to take your pressure. Everywhere this is how you become. If they are Europeans, let them fill their oil. And when I go abroad it will fill my safety.
Για ότι έχω αλλά και ΔΕΝ έχω, ευχαριστώ τον δημιουργό μου, Θεό και Κύριο, Ιησού Χριστό.
Για να μην αναρωτιέστε, ούτε η μεν ούτε οι δε θα πληρώσουν το παραμικρό. Όλα αυτά ισχύουν μόνο για τους Έλληνες. Μήπως πλήρωσαν αυτοί το πεντάευρω ποτέ?Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:03Γω αναρωτιέμαι και για τους αθίγγανους. Δε θέλετε να ξέρετε τι γίνεται στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρισας ..Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 16:54 Θα συμφωνήσω και εγώ αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν το μέτρο θα ισχύσει και για τους Πακιστανούς. Στο κάτω κάτω οι τουρίστες αφήνουν και λεφτά στην χώρα ενώ οι λαθρομετανάστες τα στέλνουν έξω.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είναι Απάρτχάιντ,αλλά για μας,τους γηγενείς.Υδράργυρος έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:11Στο παλιο νοσοκομειο τους στελνουνε; το καινουργιο ειναι gypsy free. ΑπαρτχαιντΣτύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:03
Γω αναρωτιέμαι και για τους αθίγγανους. Δε θέλετε να ξέρετε τι γίνεται στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρισας ..
Διότι,βλέπεις,ακόμη και το "καινούριο" τελεί υπό γύφτικη κατάληψη.
σωστά και τα δύο...αν βγεις έξω χωρίς κάρτα υγείας τον ήπιες ...θα κοπεί και ο ιατρικός λαθροτουρισμοςΣτύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:03Γω αναρωτιέμαι και για τους αθίγγανους. Δε θέλετε να ξέρετε τι γίνεται στο Παλαιό Νοσοκομείο Λάρισας ..Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 16:54 Θα συμφωνήσω και εγώ αλλά δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ αν το μέτρο θα ισχύσει και για τους Πακιστανούς. Στο κάτω κάτω οι τουρίστες αφήνουν και λεφτά στην χώρα ενώ οι λαθρομετανάστες τα στέλνουν έξω.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μλκες, πήγα την Τετάρτη να δώσω αίμα ως εθελοντής αιμοδότης στο Γενικό (Παλαιό) νοσοκομείο Λάρισας. Τα υπόλοιπα, τα αφήνω στη φαντασία σας.
Σταθαρας έγραψε: 02 Αύγ 2020, 11:40Ας πληροσουν οτι κοστιζει η νοσηλια τους. Αν κοστιζει 20αςπληροσουν 20 αν κοστιζει 2000 τοτε ας πληροσουν 2000. Αμα εγω βγω στοεξτρικο η ασφαλια μου θαμεκαληψει για οσα πρεπει. Ειτε ιδιωτικα ειτε μεσο ασφαλαις.sharp έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:53Αυτό ήθελες να γράψεις; Μού το έβγαλε το https://translate.google.comΣταθαρας έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 17:08 Να πληρώσουν τα νοσηλεια που ωφειλουν. Δεν ξερω τη σημενει 20 ευρω. Αλλο να σε κηταξει ο γιατρος στο5μπουτσο σου άμα εχεις εητς αλλο να να σου παρει τη πιεση. Παντου ετσι γίνετε. Αμα ειναι εβροπειοι ας πληροση ιη6αφσλαιο τους. Και εγώ άμα παω στο εξωτερικ θαπληροσει ησφαλια μου.To pay for the treatment they owe. I do not know it means 20 euros. It is one thing for the doctor to kick you in the buttocks if you have it, it is another for him to take your pressure. Everywhere this is how you become. If they are Europeans, let them fill their oil. And when I go abroad it will fill my safety.
Εύχομαι να είναι το χιούμορ σου που γράφεις έτσι γιατί μόνον σε μετάφραση γίνεται (ίσως) να διαβαστούν (κι όπως βλέπεις μία πρόταση ούτε ο Θεός Γκουγκλ δεν μπορεί να αποκρυπτογραφήσειLet them pay what their hospitalization costs. If it costs 20, they pay 20, if it costs 2000, then let them pay 2000. Either privately or through safe.
Ε, τι; Γεμάτο τουρίστες;Στύγιος έγραψε: 02 Αύγ 2020, 12:37 Μλκες, πήγα την Τετάρτη να δώσω αίμα ως εθελοντής αιμοδότης στο Γενικό (Παλαιό) νοσοκομείο Λάρισας. Τα υπόλοιπα, τα αφήνω στη φαντασία σας.
- Υδράργυρος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 2778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-