!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις τουριστών στα Κέντρα Υγείας - Θα πληρώνουν 20 ευρώ!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις τουριστών στα Κέντρα Υγείας - Θα πληρώνουν 20 ευρώ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:39
Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:34
Στύγιος έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 16:52

Oρθόν, "ο τζάμπας πέθανε κι ο βερεσές ετάφη".
εννοεις πως η υγεια είναι εμπορευμα;
Θα πληρωσεις εσυ τους εξτρα γιατρους και το εξτρα προσωπικο που θα χρειαστουν για τους τουριστες?
Αρα ειναι εμπορευμα αν δεν πληρωσω εγω.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Re: Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις τουριστών στα Κέντρα Υγείας - Θα πληρώνουν 20 ευρώ!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:40
Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:34
εννοεις πως η υγεια είναι εμπορευμα;
Θα πληρωσεις εσυ τους εξτρα γιατρους και το εξτρα προσωπικο που θα χρειαστουν για τους τουριστες?
Λογικο δεν ειναι? Αυτοι δεν πρεπει να φανε απο την εργασια τους? Εσυ δουλευεις στη ζωη σου χωρις χρηματα?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Fluffy

lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:42
Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:40

Λογικο δεν ειναι? Αυτοι δεν πρεπει να φανε απο την εργασια τους? Εσυ δουλευεις στη ζωη σου χωρις χρηματα?
Εγω δεν αρνουμαι οτι ειναι εμπορευμα.
Εγω λεω πως σε ενα συστημα που μετατρεπει τα παντα σε εμπορευμα
(viewtopic.php?f=92&t=16878) απο ιστορια, θρησκεια, πολιτισμο, υγεία, παιδεια δεν μας συμφερει να ζουμε.
Σττο μεταξυ ας πληρωνεται ο γιατρος απο κρατικη χρηματοδοτηση που θα φορολογηθει αγριως ο μεγαλο κεφαλαιο.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Δηλαδη για να καταλαβω. Θες να φορολογηθει το κεφαλαιο περισσοτερο για να εχουμε αρκετους γιατρους και νοσοκομες ωστε να εχουμε αρκετο προσωπικο για ολους τους τουριστες του κοσμου που ερχονται στην Ελλαδα.

Το θεωρεις αυτο δικαιο ?

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

υπάρχει μια σύγκρουση εκεί πέρα να πούμε. έχεις από την μια την μάστιγα του τουρισμού. όλο το συρφετό των τουριστών και την βιομηχανία τουρισμού. και από την άλλη δωρεάν κάλυψη υγείας σε αυτούς; κάτι δεν μου κολλάει και μένα. κανονικά τα έξοδά τους θα έπρεπε να καλύπτονται από κάποιο ταμείο των χορών προέλευσης ή να συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο διακοπών σαν φόρος προς το ΕΣΥ.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Εγω παντως παιδια οταν παω διακοπες με την οικογενεια μου, πληρωνω κατι εξτρα για να εχω και νοσηλευτικη ασφαλεια εκει που θα ειμαστε.

Δεν θεωρω οτι ειναι δικαιο απο "το μεγαλο κεφαλαιο" να πληρωσει τα οποιαδηποτε νοσηλεια μου.

€20 ειναι λιγα κατα τα γνωμη μου

Άβαταρ μέλους
Fluffy

lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:51 Δηλαδη για να καταλαβω. Θες να φορολογηθει το κεφαλαιο περισσοτερο για να εχουμε αρκετους γιατρους και νοσοκομες ωστε να εχουμε αρκετο προσωπικο για ολους τους τουριστες του κοσμου που ερχονται στην Ελλαδα.

Το θεωρεις αυτο δικαιο ?
Δικαιοτατο, συν τοις αλλοις δεν προπαγανδιζει την εμπορευματοποιηση της υγειας που κλιμακωνεται.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Άρα η θα ισχυσει και για τους ημεδαπους η δεν θα ισχυσει.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:57

Δεν θεωρω οτι ειναι δικαιο απο "το μεγαλο κεφαλαιο" να πληρωσει τα οποιαδηποτε νοσηλεια μου.

γιατί δεν είναι δίκαιο;
γενικά - όχι για την περίπτωση του τουρισμού - ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

το κράτος μια χαρά έχει δημιουργήσει το νομικό και εργασιακό πλαίσιο να μας καταστρέφει την υγεία, το μεγάλο κεφάλαιο. εργαζόμαστε καταστρέφοντας την υγεία μας, ζούμε σε πόλεις ανθυγιεινές, καταναλώνουμε επικίνδυνα προϊόντα.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:13
lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 09:51 Δηλαδη για να καταλαβω. Θες να φορολογηθει το κεφαλαιο περισσοτερο για να εχουμε αρκετους γιατρους και νοσοκομες ωστε να εχουμε αρκετο προσωπικο για ολους τους τουριστες του κοσμου που ερχονται στην Ελλαδα.

Το θεωρεις αυτο δικαιο ?
Δικαιοτατο, συν τοις αλλοις δεν προπαγανδιζει την εμπορευματοποιηση της υγειας που κλιμακωνεται.
Τετοιου ειδους φορολογια ειναι ανεφικτη λογω του εκδικητικου χαρακτηρα της.

Σκεφτεσαι να βγαινει το κρατος και να λεει "Για τους μηνες Ιουνιο μεχρι και Σεπτεμβριο" θα πληρωνετε 100% παραπανω φορο για τους τουριστες που θα ερθουν στη χωρα?

Με συγχωρεις κιολας, αλλα μαζι τα κερδισατε τα χρηματα? Για ποιο λογο να πληρωσουν δηλαδη? Για να παει ο αλλος διακοπες?

Αν ειναι ετσι, κανε τη φορολογια 200% να τους ταισουμε κιολας ρε συ. Ειδος αναγκης ειναι και αυτο. Τι οχι?

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

perseus έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:14 Άρα η θα ισχυσει και για τους ημεδαπους η δεν θα ισχυσει.
Απλώς οι ημεδαποί έχουν και κρατήσεις/φόρους που πληρώνουν γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

lafkiotis έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:16
Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:13

Το θεωρεις αυτο δικαιο ?
Τετοιου ειδους φορολογια ειναι ανεφικτη λογω του εκδικητικου χαρακτηρα της.

Σκεφτεσαι να βγαινει το κρατος και να λεει "Για τους μηνες Ιουνιο μεχρι και Σεπτεμβριο" θα πληρωνετε 100% παραπανω φορο για τους τουριστες που θα ερθουν στη χωρα?

Με συγχωρεις κιολας, αλλα μαζι τα κερδισατε τα χρηματα? Για ποιο λογο να πληρωσουν δηλαδη? Για να παει ο αλλος διακοπες?

Αν ειναι ετσι, κανε τη φορολογια 200% να τους ταισουμε κιολας ρε συ. Ειδος αναγκης ειναι και αυτο. Τι οχι?
Πραγματι. Ο καπιταλισμος δεν μπορει να κανει απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

AlienWay έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:16
perseus έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:14 Άρα η θα ισχυσει και για τους ημεδαπους η δεν θα ισχυσει.
Απλώς οι ημεδαποί έχουν και κρατήσεις/φόρους που πληρώνουν γι' αυτόν ακριβώς τον σκοπό.
λολ
και οι αλλοι πληρωνουν φορους. εμεσους. π.χ. οταν παρουν τσιγαρα
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

AlienWay έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:16
Και για τα μουσεια πληρωνουν και για τους αρχαιολογικους χωρους αλλα το εισητηριο το φαγαμε στο κεφαλι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”