και γω γουσταρα λιγο γιατι δεν εφταιγε ουτε αυτη, της ειχανε κανει καποιο κακο της φουκαριαρας δε θυμαμαι
μαλακια παραδειγμα. το σβηνω.
πειτε ρε στα αλλα ρε τα προφανη, οχι τσιγκολελετα
και γω γουσταρα λιγο γιατι δεν εφταιγε ουτε αυτη, της ειχανε κανει καποιο κακο της φουκαριαρας δε θυμαμαι
τζερυ και μπι μπιπPrepon έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:29Από την άλλη εσύ είσαι με τον Τομ ή με τον Τζέρυ;πήζον bot έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 23:14 Εχω μια απορια.
στην καθημερινοτητα σου, υπρασπιζεσαι λαμογια που κλεβουν το δημοσιο χρημα υπερασπιζεσαι παιδεραστες, παρακρατικους, μιζαδορους, σουργελα, ουφο, την πλεμπα γενικα της ελληνικης κοινωνιας.
Δεν εχεις καμμια ιδεολογια καμμια αισθηση δικαιου, γουσταρεις νομους ζουγκλας, σας γαμησαμε, ρουφα, κοτοπολακης, εχει παραγραφει κλπ..
Η απορια λοιπον ειναι η εξης : Βλποντας ταινιες, εισαι ο ιδιος ανθρωπος?
Γουσταρεις τους μρ σμιθ στο ματριξ?
Λες παρτα ρε καραγκιοζη εκει που πετσοκοβουν τον μελ γκιμπσον?
θελεις να παρει τον πουλο ο σπαρτακος?
θα ηθελες να εχει κυμα και να πνιγει ο κατρακης εκει στην σχεδια?
στο ιντιπεντενσ ντέι ησουν με τους εξωγηινους?
Γουσταρες ταμαρα στο ρινγκ?
Πς μας τι σου συμβαινει στη σκοτεινη αιθουσα?
Είσαι με το κογιότ ή με το θήραμα;
Για πες, έχεις τα άντερα;
δεκτον (ο κυανου ειναι αμπαλος) αλλα τσιγκολελετα. στενοχωρηθηκες που δεν τον φαγαν τον νιο?EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:31 Μρ Σμιθ μόνο, πονάς; κατουρησε στη μαπα σε ερμηνεία ολους τους άλλους
στον τιτανικό ήμουνα με το παγόβουνοπήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:23 μη μου το χαλατε. αυτος και καλα ειναι αμφιλεγομενος, κακος αλλα δε φταιει.
εχω βαλει συγκεκριμενα παραδειγμτα.
Σηκωθηκατε να χειροκροτησετε στο καρατε κιντ? ή φυγατε με νευρα που κερδισε ο καλος?
πήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:02φιλε εσυ δεν εισαι απ αυτους και δε μας νοιαζει η γνωμη σου![]()
Το μπλεκεις με τους φιλους.
Πως γουσταρεις τον ντανιελ λαρουσο, αλλα εισαι με τους κομπρα κάι στη ζωη? αυτο ειναι το ερωτημα.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Δεν κατάλαβες, στο Contagion ήταν ο ιός.elchav έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 23:23 Εσύ στο Contagion ήσουν με τον ιό ή το κάνεις μόνο στην Ελλάδα που ξερασε το συριζεικο καθεστώς;
Στο καράτε κιντ δεν κέρδισε ο καλόςπήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:23 μη μου το χαλατε. αυτος και καλα ειναι αμφιλεγομενος, κακος αλλα δε φταιει.
εχω βαλει συγκεκριμενα παραδειγμτα.
Σηκωθηκατε να χειροκροτησετε στο καρατε κιντ? ή φυγατε με νευρα που κερδισε ο καλος?
τζερυ και μπι μπιππήζον bot έγραψε: 01 Αύγ 2020, 01:31
Από την άλλη εσύ είσαι με τον Τομ ή με τον Τζέρυ;
Είσαι με το κογιότ ή με το θήραμα;
Για πες, έχεις τα άντερα;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Όποιος δεν γουστάρει Mr Smith είναι μαλακας.
Υπάρχει και μια θεωρία που λέει ότι ο agent smith ήταν ο πραγματικός "εκλεκτός" και όχι ο Neo.Πτολεμαίος έγραψε: 01 Αύγ 2020, 10:25Όποιος δεν γουστάρει Mr Smith είναι μαλακας.
Μην ξεχνάς ότι επαναστάτησε σε ένα σύστημα που τον είχε πιονι/εργατη/δούλο.
Και φυσικά γουστάρουμε T 1000.