!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Philip Mortimer έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:22
netmaggas21 έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:54 Αν την απολύσεις για αυτό, προφανώς είσαι ρατσίστρια και εσύ. Period.
Και εγώ έχω έναν υπάλληλο ο οποίος έχει ψηφίσει πολλάκις χ.α
Με τα χρόνια και περιτριγυρίζομενος απο αλλοεθνής υπαλλήλους αφενός έχει αλλάξει μυαλά προς το καλύτερο αφετέρου τρώει δούλεμα νύχτα μέρα και περνάμε καλά
Οι ακροδεξιές ρατσιστικές απόψεις διώκονται ποινικά και δεν είναι ανεκτές, δε θα συνεργαζομουν ποτέ με κάποιο τέτοιο άτομο.

.

Διώκονται Ποινικά οι ΑΠΟΨΕΙΣ ;;;

Ωιμέ.....ωιμέ..... :fp:

Ποτε εγινε αυτό ρε μεγάλε ;;;

Γιά ρίξε τό νόμο.....εχουμε χάσει επεισόδια στό ρδελομπού..... :011:

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:46
Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:32 Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε το εξής: Οι επιχειρήσεις δεν είναι χώροι πχορουμικών συζητήσεων αλλά εργασίας. Μοναδικό κριτήριο (με την εξαίρεση των εθνοτικών κινδύνων και ασύμμετρων απειλών) είναι το να κάνει ο εργαζόμενος καλά την δουλειά του. Μπορεί ο καθένας να έχει ότι πολιτικές απόψεις γουστάρει, από την στιγμή που δεν επηρεάζουν αρνητικά την δουλειά του με κάποιον τρόπο. Δικό του/της θέμα.
Ναι, αλλά όταν οι απόψεις του εργαζόμενου που πιθανότατα είναι γνωστές ή και μαθαίνονται παράγουν προβλήματα στην επιχείρηση;
Πχ. αν έχεις έναν άριστο (τεχνοκρατικά) λογιστή που οι γυναίκες πελάτες σου μαθαίνουν ότι είναι μισογύνης;
Μπορείς να εμπιστευτείς εσύ την εξυπηρέτησή τους σε αυτόν; Μπορείς να εμπιστευτείς την επιχείρησή σου και το πελατολόγιό σου σε αυτόν;

Αν είχες έναν άριστο καθηγητή στο φροντιστήριό σου ο οποίος είναι άριστος στη γνώση των αγγλικών και ταυτόχρονα γράφει στο facebook ότι βρίσκει πολύ όμορφα κι ερωτικά τα νεαρά κορίτσια, θα εμπιστευόσουν την θέση εργασίας σε αυτόν;
Άλλο ο λογιστής και άλλο ο καθηγητής.

Βασικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:00
Green Dragon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:32 Κάποιοι πρέπει να καταλάβετε το εξής: Οι επιχειρήσεις δεν είναι χώροι πχορουμικών συζητήσεων αλλά εργασίας. Μοναδικό κριτήριο (με την εξαίρεση των εθνοτικών κινδύνων και ασύμμετρων απειλών) είναι το να κάνει ο εργαζόμενος καλά την δουλειά του. Μπορεί ο καθένας να έχει ότι πολιτικές απόψεις γουστάρει, από την στιγμή που δεν επηρεάζουν αρνητικά την δουλειά του με κάποιον τρόπο. Δικό του/της θέμα.
Ναι, αλλά όταν οι απόψεις του εργαζόμενου που πιθανότατα είναι γνωστές ή και μαθαίνονται παράγουν προβλήματα στην επιχείρηση;
Πχ. αν έχεις έναν άριστο (τεχνοκρατικά) λογιστή που οι γυναίκες πελάτες σου μαθαίνουν ότι είναι μισογύνης;
Μπορείς να εμπιστευτείς εσύ την εξυπηρέτησή τους σε αυτόν; Μπορείς να εμπιστευτείς την επιχείρησή σου και το πελατολόγιό σου σε αυτόν;

Αν είχες έναν άριστο καθηγητή στο φροντιστήριό σου ο οποίος είναι άριστος στη γνώση των αγγλικών και ταυτόχρονα γράφει στο facebook ότι βρίσκει πολύ όμορφα κι ερωτικά τα νεαρά κορίτσια, θα εμπιστευόσουν την θέση εργασίας σε αυτόν;

Βασικό.
Έλα ρε συ... Δεν το πιστεύω!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:00

Βασικό.
Έλα ρε συ... Δεν το πιστεύω!
Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, το ίδιο μου κάνει.

Είναι τελείως απλοϊκός ο συσχετισμός που επιχειρείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:56
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:46
Το μπλοντ όμως πως θα το μετρήσεις, τη στιγμή που σήμερα τα πάντα ανήκουν στη δημόσια σφαίρα και ο πελάτης δεν έχει καμία νομική δέσμευση ως τα κριτήρια με τα οποία προτιμά μια επιχείρηση;
Μπορείς να το διευκρινήσεις;

Γιατί η δημόσια σφαίρα που αναφέρεις εμπεριέχει και τη νομική δέσμευση αναφορικά με τα δικαιώματα του εργαζόμενου.

Επίσης βρίσκω ασαφές αυτό που γράφεις για τη νομική δέσμευση του πελάτη. Μπορεί να ερμηνευθεί και ως κατηγορία προς τον πελάτη που επιλέγει τη χ ή ψ επιχείρηση αν το "πνεύμα" της επιχείρησης δεν καλύπτει τα ζητούμενα του κάθε βαρεμένου.
Τι κατηγορία δηλαδή; Νομική πάντως όχι. Υπόψιν ότι ο πελάτης μπορεί να είναι απλός ιδιώτης ή άλλη επιχείρηση.
Τώρα αν εσύ τον θεωρείς βαρεμένο, οκ, αλλά δεν ξέρω τι διευκρίνηση χρειάζεσαι από τη δική μου μεριά.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:34
sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:47
Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:56

Γιατί, δεν θέλει;
Φυσικά και θέλει, εξάλλου όποιο δέντρο κι αν κοιτάξεις έχει και έναν ακέφαλο κρεμασμένο.
:D
Μην το γελάς, γίνεται.
Spoiler
Κρεμάς ανάποδα :003:
Ναι ναι, βάζε ιδέες εσύ.
:003:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Έχω έναν υπάλληλο χούλιγκαν στη Θύρα 4
Αν κάνει τη δουλειά του και μια στο τόσο λέει καμια μαλακία για τον ΠΑΟΚ, κανένα πρόβλημα
Αν αρχίζει στα σούτια τους πελάτες που έχουν μπρελόκ του γαύρου, θα πάει σπίτι του

Σας κάνει αυτή η διατύπωση;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:16
sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:49
Leon έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:46 Θα πω εδώ την άποψη μου.Αρχικά η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα εθνικοσοσιαλιστικής φύσης (όπως και το κόμμα Κασιδιάρη) και δυστυχώς καπηλευεται τμήμα του πατριωτικού χώρου (πολύ μικρότερο από ότι πριν λίγο χρόνια βέβαια).Απο την άλλη η Lifo είναι ότι και η Ισραηλινή Haaretz.Μια ακραία ιδεολογικά αριστερή σελίδα που προωθεί τη δική της αντεθνική αντζεντα.Είχε πάρει(η Lifo) συνέντευξη από εθνοπροδοτη ισραηλινο δημοσιογράφο της Haaretz και είχε παρουσιάσει ψευδώς την Haaretz ως τη μεγαλύτερη ισραηλινή ιστοσελίδα και εφημερίδα (μέγα ψέμα καθώς την διαβάζει ένα 4-5% του Ισραηλινού πληθυσμού δηλαδή μια μειονότητα ακραίων αριστερών αλλά έχει γνωριμίες και.πλάτες στος εξωτερικό και οι ξένοι εκτός Ισραήλ χρησιμοποιούν την αγγλόφωνη ιστοσελίδα της για ενημέρωση).Μην ξεχνάμε πως ο αριστερός Achiles M.Perkalis(έτσι λέγεται στο Facebook) από την Αθήνα που ζει πλέον στπ Τελ Αβίβ είναι δημοσιογράφος και στην Lifo και στην Haaretz.Αυτό τα λέει όλα. Μην κάνετε κλικ στις ιστοσελίδες βόθρων τύπου Haaretz ή Lifo.Και προπαντως όσοι είναι υγιής πατριώτες Σταματήστε να στηρίζεται άρρωστα ανθελληνικα και αντισημιτικά κόμματα τύπου Χρυσής Αυγής.
Πόσους λαθρομετανάστες ή/και πρόσφυγες δέχτηκε τα τελευταία χρόνια το Ισραέλ σύντροφε;
Περισσότερους από 150.000, στην συντριπτική πλειοψηφία από το Κέρας της Αφρικής
Συγγνώμην σύντροφοι, απαντάω και στο σύντροφο Leon εδώ, ήμανε επαρκώς νομίζω ξεκάθαρος, δεν εμίλησα πόσους Εβραίους της Αιθιοπίας δέχθηκε το Ισραέλ επέρσι για επαναπατρισμό αλλά για λαθρομετανάστες/προσφυγόπουλα.
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στην ερώτηση που έκανα και ουχί σε άλλες δικές σας, αν φυσικά το επιθυμείτε, χωρίς πίεση ε.
(:

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:05
Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:46
Το μπλοντ όμως πως θα το μετρήσεις, τη στιγμή που σήμερα τα πάντα ανήκουν στη δημόσια σφαίρα και ο πελάτης δεν έχει καμία νομική δέσμευση ως τα κριτήρια με τα οποία προτιμά μια επιχείρηση;

Γιατί η δημόσια σφαίρα που αναφέρεις εμπεριέχει και τη νομική δέσμευση αναφορικά με τα δικαιώματα του εργαζόμενου.

Επίσης βρίσκω ασαφές αυτό που γράφεις για τη νομική δέσμευση του πελάτη. Μπορεί να ερμηνευθεί και ως κατηγορία προς τον πελάτη που επιλέγει τη χ ή ψ επιχείρηση αν το "πνεύμα" της επιχείρησης δεν καλύπτει τα ζητούμενα του κάθε βαρεμένου.
Τι κατηγορία δηλαδή; Νομική πάντως όχι. Υπόψιν ότι ο πελάτης μπορεί να είναι απλός ιδιώτης ή άλλη επιχείρηση.
Τώρα αν εσύ τον θεωρείς βαρεμένο, οκ, αλλά δεν ξέρω τι διευκρίνηση χρειάζεσαι από τη δική μου μεριά.
Το "βαρεμένος" δεν πήγαινε στον πελάτη αλλά στον κάθε χαζοχαρούμενο που μπορεί να ισχυρισθεί ότι όποιος αγοράζει προϊόν ή υπηρεσία από μία επιχείρηση που ο χ υπάλληλος αφήνει υπόνοιες ότι ψηφίζει χρυσή αυγή, εμμέσως υποστηρίζει εγκληματικές συμμορίες και λοιπά μπλαμπλα.

Το ζητούμενο είναι η συμπεριφορά του υπαλλήλου στο πλαίσιο των εργασιακών του καθηκόντων και όχι οι υπόνοιες του κάθε παπάρα.

Μπορεί να επηρεάσει ο χ παπάρας τον ψ εργοδότη;

Σαφώς και μπορεί.

Αλλά δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να υιοθετήσουμε τεκνοθετήσουμε :D όλοι το σκεπτικό του κάθε παπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:08 Έχω έναν υπάλληλο χούλιγκαν στη Θύρα 4
Αν κάνει τη δουλειά του και μια στο τόσο λέει καμια μαλακία για τον ΠΑΟΚ, κανένα πρόβλημα
Αν αρχίζει στα σούτια τους πελάτες που έχουν μπρελόκ του γαύρου, θα πάει σπίτι του

Σας κάνει αυτή η διατύπωση;
Μια χαρά είναι και βγαλμένη από τη ζωή κιόλα.
Τη μία δηλαδή, 4+4 οχτώ χαρές.
:D

.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:11
sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:49

Πόσους λαθρομετανάστες ή/και πρόσφυγες δέχτηκε τα τελευταία χρόνια το Ισραέλ σύντροφε;
Συγγνώμην σύντροφοι, απαντάω και στο σύντροφο Leon εδώ, ήμανε επαρκώς νομίζω ξεκάθαρος, δεν εμίλησα πόσους Εβραίους της Αιθιοπίας δέχθηκε το Ισραέλ επέρσι για επαναπατρισμό αλλά για λαθρομετανάστες/προσφυγόπουλα.
Παρακαλώ όπως απαντήσετε στην ερώτηση που έκανα και ουχί σε άλλες δικές σας, αν φυσικά το επιθυμείτε, χωρίς πίεση ε.
(:
Στους 150.000 πρόσφυγες από την Ερυθραία (κυρίως) δεν συμπεριλαμβάνονται Εβραίοι της Αιθιοπίας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:12

Το "βαρεμένος" δεν πήγαινε στον πελάτη αλλά στον κάθε χαζοχαρούμενο που μπορεί να ισχυρισθεί ότι όποιος αγοράζει προϊόν ή υπηρεσία από μία επιχείρηση που ο χ υπάλληλος αφήνει υπόνοιες ότι ψηφίζει χρυσή αυγή, εμμέσως υποστηρίζει εγκληματικές συμμορίες και λοιπά μπλαμπλα.
Είναι προφανές ότι δεν ξέρεις από επιχειρήσεις και τί σχέση αναπτύσσουν με τους πελάτες τους. Ειδικά οι μικρομεσαίες.

Και ναι, η Χ.Α. είναι υπόδικη ως εγκληματική συμμορία. Δεν είναι ένα απλό κόμμα που απλά ψηφίζεις.
Το ίδιο θα συνέβαινε αν υποστήριζες την ΚΚΚ στις ΗΠΑ, αν κατέβαινε ως κόμμα με την ονομασία "το ασημένιο σούρουπο".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 14:37
break έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:18
stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:02 το να λες ότι στηρίζεις και υποστηρίζεις μία ομάδα η οποία χρησιμοποιεί ρατσιστική βία ως το βασικό ιδεολογικό της υπόβαθρο, και η οποία καταδικάστηκε για ρατσιστική βία, συνιστά έμμεση προτροπή σε βία ή όχι;
Όχι, γιατί δεν ξημέρωσε μία μέρα και μας βγήκε το 10% του πληθυσμού τάγματα SS.
Μα δεν ρωτώ αυτό.
Ρωτώ αν έχεις (ο οποιοσδήποτε) προσωπική ευθύνη όταν υποστηρίζεις εγκληματικές ομάδες.
Ε, μ' αυτήν την έννοια και όλοι οι υποστηρικτές της ενόπλου αντίστασης στο πλαίσιο της ανατροπής του συστήματος ως υποστηρικτές εγκληματικών ομάδων μπορούν να γίνουν αντιληπτοί.

Οι αντιβίαιοι :D γενικώς είναι ποινικοί και όχι πολιτικοί κρατούμενοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:18
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:12
Είναι προφανές ότι δεν ξέρεις από επιχειρήσεις και τί σχέση αναπτύσσουν με τους πελάτες τους. Ειδικά οι μικρομεσαίες.

Και ναι, η Χ.Α. είναι υπόδικη ως εγκληματική συμμορία. Δεν είναι ένα απλό κόμμα που απλά ψηφίζεις.
Το ίδιο θα συνέβαινε αν υποστήριζες την ΚΚΚ στις ΗΠΑ, αν κατέβαινε ως κόμμα με την ονομασία "το ασημένιο σούρουπο".
Λάλον αφρίζον ύδωρ με απόσταγμα αλόε, δώρο μια έξυπνη σίτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:13
sys3x έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 15:11

(:
Στους 150.000 πρόσφυγες από την Ερυθραία (κυρίως) δεν συμπεριλαμβάνονται Εβραίοι της Αιθιοπίας
Τι επιδόματα παίρνουν τα επαναπατρισμένα προσφυγόπουλα Μπέρι, γνωρίζουμε;

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”