!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσεις.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Βλήμα έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:45 Πρέπει να τσακιστεί ο φασισμός; Πρέπει. Μας εγγυάται κανείς ότι αν αρχίσουν απολύσεις χρυσαυγιτών απλά και μόνο επειδή είναι χρυσαυγίτες δεν θα ανοίξει μία κερκόπορτα για απολύσεις για οποιονδήποτε λόγο καυλώσει στον κάθε εργοδότη; Επειδή είναι κομμουνιστής; Επειδή είναι αλληλέγγυος; Επειδή του γάμησε την γκόμενα;

Δεν θεωρώ ότι το να απολυθεί η συγκεκριμένη είναι καλή ιδέα, όχι επειδή πιστεύω στο δικαίωμα των ανθρώπων να είναι φασίστες (έτσι κι αλλιώς οι φασίστες δεν είναι άνθρωποι), αλλά επειδή εδώ καταλύεται ένα πολύ συγκεκριμένο εργασιακό δικαίωμα, αυτό της εργασιακής ασφάλειας, και μακροπρόθεσμα τέτοιες αλλαγές μόνο τους εργοδότες καταλήγουν να ωφελούν.
τίμια τοποθέτηση
αν αρχίσουμε να δικαιολογούμε τις απολύσεις στη βάση των προσωπικών απόψεων ανοίγουμε τον ασκό του αιώλου
θα προκύψουν νέα ζητήματα, πχ έτσι και ένας χαιτης εργοδότης θα έχει το δικαίωμα να απολύσει έναν εργαζόμενό του επειδή είναι αριστερός και μιλούσε για τη πηγάδα σε μια προσωπική του συζήτηση πχ
πως θα σας φανεί κάτι τέτοιο;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Η τυπική στη δουλειά υπάλληλος μου μάλλον έχει ψηφίσει Χ.Αυγή. Να την απολύσω;Ναι είναι απολύτως σωστό να την απολύσ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:44
καλα, αρπα και μια δευτερη

Ούτε τελεία δε βάζεις :102:
Βιάζεσαι να φύγεις ή....

...Ή τη θες αυτή τη συζήτηση μπλακ.

Από τη μία θυμώνεις, από την άλλη το ψάχνεις.

Το ψάχνεις να σε εκθέσουν μπροστά σε όλους Μπλακ.
Το αποζητάς κατά βάθος.

Τη βρίσκεις με την ταπείνωση.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκέφτηκες τον εαυτό σου με γυναικεία ρούχα Μπλακ :102:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:53
John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:48
το μισος, ο ρατσισμος και η υποστηριξη στους δολοφονους του Φυσσα δεν ειναι κοινωνικο φρονημα, ειναι σοβαρη ψυχικη διαταραχη.
Σύμφωνοι, το ίδιο πιστεύουν και οι ανατολικοευρωπαιοι, όμως εκτός από τους ναζι το ίδιο πιστεύουν και για τους κομμουνιστές, ότι δηλαδή η υποστήριξη στους δολοφόνους των Πολωνών στο Κατυν, στον Στάλιν, δεν ειναι κοινωνικό φρόνημα, είναι σοβαρή ψυχική διαταραχή :smt017
α όχι, αυτές ήταν καλές σφαγές
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:56
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:53

άλλο ένα ηλίθιο λογικό άλμα
σε έναν ελεύθερο κόσμο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιπαθεί ή και να μισεί όποιον γουστάρει
αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να προβαίνει σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή να ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τρίτους να προβούν σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
Ο μπλακι κενταει. Μέσα στο μυαλό του οποιος λέει τους λαθρομεταναστες ότι είναι λαθρομετανάστες, σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να κόψει κεφαλια και να τους κρεμάει στα δέντρα
Γιατί, δεν θέλει;
Σαφώς όχι. Είναι τελείως αρρωστημένη αυτή η προσέγγιση και κατά τη γνώμη μου είναι μια προβολή* αυτών που θέλουν να κάνουν οι αντιφά σε όποιους θεωρούν φασίστες.

*Ψυχολογικός όρος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Σε κάθε περίπτωση, είναι πραγματικά απογοητευτικό να βλέπει κάποιος το ψάρωμα που προκαλούν αυτές οι χαζογκόμενες στους χιπστεροτρεντοπαπάρες.

Παραπέμπει σε ντομ καταστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Ετσι και αλλιώς, ακόμη και όσοι τους αποκαλούμε "μετανάστες", πάλι θεωρούν ότι θέλουμε να κόψουμε τα κεφάλια τους ή να τους κάψουμε σε κρεματόρια, επομένως δεν υπάρχει σωτηρία.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γιάννης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:56
Otto Weininger έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:59
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:53

άλλο ένα ηλίθιο λογικό άλμα
σε έναν ελεύθερο κόσμο ο καθένας έχει το δικαίωμα να αντιπαθεί ή και να μισεί όποιον γουστάρει
αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να προβαίνει σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ή να ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ τρίτους να προβούν σε ΕΚΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
Ο μπλακι κενταει. Μέσα στο μυαλό του οποιος λέει τους λαθρομεταναστες ότι είναι λαθρομετανάστες, σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να κόψει κεφαλια και να τους κρεμάει στα δέντρα
Γιατί, δεν θέλει;
Oχι.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

stavmanr έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 11:02 το να λες ότι στηρίζεις και υποστηρίζεις μία ομάδα η οποία χρησιμοποιεί ρατσιστική βία ως το βασικό ιδεολογικό της υπόβαθρο, και η οποία καταδικάστηκε για ρατσιστική βία, συνιστά έμμεση προτροπή σε βία ή όχι;
Όχι, γιατί δεν ξημέρωσε μία μέρα και μας βγήκε το 10% του πληθυσμού τάγματα SS. Όπως και οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ δεν ψηφίζουν ΚΚΕ επειδή πιστεύουν πως πρέπει να σφάζουμε και να πετάμε σε πηγάδια τους δεξιούς, άσχετο αν αυτά έκαναν κάποτε στελέχη του κόμματός τους, έτσι και οι ψηφοφόροι της ΧΑ δεν ψηφίζουν ΧΑ επειδή πιστεύουν πως πρέπει να μαχαιρώνουμε αριστερούς σε πλατείες, άσχετο αν αυτά έκαναν κάποια στελέχη του κόμματός τους.

Προφανώς η μάζα των ψηφοφόρων της ΧΑ για άλλο λόγο την ψηφίζει όπως ανάσχεση παράνομης μετανάστευσης τιμωρία διαφθοράς κλπ. Αν η επιλογή τους είναι σωστή ή όχι είναι αδιάφορο. Δεν έχουμε δικτατορία ακόμα, ούτε την απλή ούτε του προλεταριάτου. Ποινικοποίηση απόψεων δεν είναι δυνατό να υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος break την 31 Ιούλ 2020, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

AlienWay έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:14 Ετσι και αλλιώς, ακόμη και όσοι τους αποκαλούμε "μετανάστες", πάλι θεωρούν ότι θέλουμε να κόψουμε τα κεφάλια τους ή να τους κάψουμε σε κρεματόρια, επομένως δεν υπάρχει σωτηρία.
Σαφέστατα. Ούτε το "πολίτες' με ίσα δικαιώματα (και όχι υποχρεώσεις) είναι αρκετό.

Το πραγματικό ζητούμενο της ψυχούλας τους -και όχι μόνον- είναι μια κοινωνία που θα είναι ακριβής προσομοίωση του αμερικάνικου Νότου πριν τον εμφύλιο, με αλλαγή χρώματος αφεντικών και δούλων.

Στους "μαύρους" συμπεριλαμβάνονται όλοι οι καταπιεσμένοι δικαιωματιστές και στους "λευκούς" οι υπόλοιποι.

Όποιος δεν το έχει αντιληφθεί, αλλού πατά κι αλλού βρίσκεται. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

Η στέρηση εργασίας ως τρόπος σωφρονισμού είναι μία κατεξοχήν αντίληψη στη νεοφεμινιστική κουλτούρα, είναι η απόδειξη ότι είναι νεοφιλελέ στην ουσία τους και όχι αριστερές. Δεν έχει να κάνει αν ο εργαζόμενος εγκληματεί, έχει να κάνει με τ' ότι είναι δουλειά του δικαστηρίου να το κρίνει αυτό, όχι του εργοδότη. Πανηγυρίζοντας την απόλυση κάποιου μαλάκα πανηγυρίζεις για την περισσότερη εξουσία των εργοδοτών.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Beria έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:55 Aν έχει επιχείρηση ρουχων δεν χρειάζεται να την απολύσει
Μόλις αρχίσει τους Δωρικούς χαιρετισμούς μπορεί να την χρησιμοποιήσει σαν κρεμάστρα
αν η ερωτούσα είχε επιχείρηση ρούχων, θα ήταν ο Παναγιώταρος
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Βλήμα έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:28 Δεν έχει να κάνει αν ο εργαζόμενος εγκληματεί, έχει να κάνει με τ' ότι είναι δουλειά του δικαστηρίου να το κρίνει αυτό, όχι του εργοδότη.
η εξουσία του κάθε εργοδότη φτάνει μέχρι τα όρια των συμφερόντων της επιχείρησή του
αν ένας εργαζόμενος όταν πηγαίνει στη κάλπη το ρίχνει στη ΧΑ ή στο ΚΚΕ, του εργοδότη δεν του πέφτει κανένας λόγος
αν ένας εργαζόμενος σε ώρες εκτός εργασίας πηγαίνει στο φεστιβάλ της ΚΝΕ ή σε ομιλία του ΝΓΜ, του εργοδότη δεν του πέφτει κανένας λόγος
αν ένας εργαζόμενος με τη δράση του εκτός εργασίας αποκτήσει κακιά φήμη (πχ κατηγορηθεί για κάποιο έγκλημα, ή δυσφημεί κατ'εξακολούθηση) και αυτό έχει επιπτώσεις στην επιχείρηση όπου εργάζεται, τότε επηρεάζει την επιχείρηση και ο εργοδότης θα έχει λόγο να τον απολύσει, αφού τον ζημιώνει.
παράδειγμα, αν ένας εργοδότης έχει έναν εργαζόμενο που κατηγορείται για βιασμό ή παιδοφιλία, για μένα έχει κάθε δικαίωμα να τον διώξει διότι αλλιώς δυσφημείται και η επιχείρηση
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 12:16 Αμα κατσω επισης και το ψαξω βαθυτερα, οι λογοι που εναντιωνεσαι στη μεταναστευση, ειναι ο φοβος μη ενσωματωσης "λογω πολιτισμικων διαφορων" και ¨αλλοιωσης του πληθυσμου" και "ισλαμ". Και ολα αυτα φιλε μου, ειναι ξεκαθαρος, ατοφιος ρατσισμος.
Το Ισλάμ είναι μία βλακώδης, βάρβαρη και οπισθοδρομική ιδεολογία. Αν ο ρατσισμός είναι η εναντίωση στην ιδεολογία καθεαυτή και ανεξάρτητα από το περιεχόμενο της τότε και εσύ ρατσιστής είσαι γιατί εναντιώνεσαι π.χ. στον φασισμό.

Δεν γίνεται εσύ να έχεις το ελεύθερο να απορρίπτεις όποια ιδεολογία δεν σου αρέσει και να δαιμονοποιείς όποια άτομα την ακολουθούν και να μην το έχω εγώ.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Βλήμα έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:28 Η στέρηση εργασίας ως τρόπος σωφρονισμού είναι μία κατεξοχήν αντίληψη στη νεοφεμινιστική κουλτούρα, είναι η απόδειξη ότι είναι νεοφιλελέ στην ουσία τους και όχι αριστερές. Δεν έχει να κάνει αν ο εργαζόμενος εγκληματεί, έχει να κάνει με τ' ότι είναι δουλειά του δικαστηρίου να το κρίνει αυτό, όχι του εργοδότη. Πανηγυρίζοντας την απόλυση κάποιου μαλάκα πανηγυρίζεις για την περισσότερη εξουσία των εργοδοτών.
Ως νεοφιλ :D :D σου λέω ότι δε θα με ενδιέφεραν καθόλου οι πολιτικες πεποιθήσεις ενός υπαλλήλου μου αρκεί να μη δημιουργούσε προβλήματα στη δουλειά και να τις κράταγε για τον εαυτό του. Παράδειγμα, αν ηταν νεοναζί κ φερόταν άσχημα σε συναδέλφους ή πελάτες γκει/ξενους/οτιδήποτε, θα έτρωγε σουτ. Αν μοστραρε το τατου με τη σβάστικα, επίσης. Δε θα έπιανα ποτέ πολιτική συζήτηση με κάποιον υπάλληλο μου. Οπως δε θα την έπεφτα ποτέ σε υπάλληλο μου. Υπάρχει για όλα το σωστό και το λάθος ταιμινγκ. Δεν ειναι αμέρικαν μπαρ η επιχείρηση μου, αν θέλουν να συζητήσουμε κάτι μπορούμε να πούμε για τον καιρό, το GNTM και το καινούργιο τραγούδι του mad clip :102:
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:44
Βλήμα έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 13:28 Η στέρηση εργασίας ως τρόπος σωφρονισμού είναι μία κατεξοχήν αντίληψη στη νεοφεμινιστική κουλτούρα, είναι η απόδειξη ότι είναι νεοφιλελέ στην ουσία τους και όχι αριστερές. Δεν έχει να κάνει αν ο εργαζόμενος εγκληματεί, έχει να κάνει με τ' ότι είναι δουλειά του δικαστηρίου να το κρίνει αυτό, όχι του εργοδότη. Πανηγυρίζοντας την απόλυση κάποιου μαλάκα πανηγυρίζεις για την περισσότερη εξουσία των εργοδοτών.
Ως νεοφιλ :D :D σου λέω ότι δε θα με ενδιέφεραν καθόλου οι πολιτικες πεποιθήσεις ενός υπαλλήλου μου αρκεί να μη δημιουργούσε προβλήματα στη δουλειά και να τις κράταγε για τον εαυτό του. Παράδειγμα, αν ηταν νεοναζί κ φερόταν άσχημα σε συναδέλφους ή πελάτες γκει/ξενους/οτιδήποτε, θα έτρωγε σουτ. Αν μοστραρε το τατου με τη σβάστικα, επίσης. Δε θα έπιανα ποτέ πολιτική συζήτηση με κάποιον υπάλληλο μου. Οπως δε θα την έπεφτα ποτέ σε υπάλληλο μου. Υπάρχει για όλα το σωστό και το λάθος ταιμινγκ. Δεν ειναι αμέρικαν μπαρ η επιχείρηση μου, αν θέλουν να συζητήσουμε κάτι μπορούμε να πούμε για τον καιρό, το GNTM και το καινούργιο τραγούδι του mad clip :102:
Οι ελεύθερες απολύσεις και προσλήψεις όμως είναι νεοφίλ αξίωση, όχι αριστερή.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”