!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θέλει να αναβάλει τις εκλογές ο Τραμπ;
Re: Θέλει να αναβάλει τις εκλογές ο Τραμπ;
Η επιδημιολογικη κατάσταση στη Σερβία που έκανε εκλογές, βοηθήθηκε ή επιδεινώθηκε;
- Otto Weininger
Εγώ δεν θέλω τίποτα. Μέχρι πρεσβεία για ψήφο και μετα τέλος. Δεν ζω εκεί.Σενέκας έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 18:00Σ'αυτή την περίπτωση θα έχεις δημοκρατική πλειοψηφία στο κογκρέσο και πρόεδρο τον δημοκρατικό Pat Leahy απο τον Γενάρη του 21 μέχρι να ξαναγίνουν εκλογές. Είσαι σίγουρος ότι θες ένα τέτοιο σενάριο;...Otto Weininger έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 17:54 Οι εκλογές να γίνουν όπως πρέπει. Αν οι Δημοκρατικοί θεωρούν ότι λόγω ιού δεν μπορούν οι αμερικανοί να ψηφίσουν κανονικά (αλλά μπορούν να διαδηλώνουν και να κάνουν κηδείες σόου) ας περιμένουμε λίγο.
Εγώ απλά λέω το λογικό. Αν δεν μπορούν να γίνουν κανονικά με face ID οι εκλογές λόγω κινδύνου, ας περιμένουμε. Έτσι προστατεύουμε και την δημόσια υγεία και δεν ξεφτιλίζουμε τον θεσμό επιτρέποντας νοθεία ανευ προηγούμενου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
δεν ξέρω, εγώ απλά λέω πως έχουν τα πράγματα σε περίπτωση αναβολής των εκλογών. Εσύ μπορεί να το θεωρείς ασήμαντο προστά στον κορονοϊο, άλλος μπορεί να το θεωρείς σημαντικό.Maspoli έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 18:03Σε αυτό που λες, υπάρχει κάτι που να έχει σχέση με τον αγώνα κατά του ιού;Σενέκας έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 18:00Σ'αυτή την περίπτωση θα έχεις δημοκρατική πλειοψηφία στο κογκρέσο και πρόεδρο τον δημοκρατικό Pat Leahy απο τον Γενάρη του 21 μέχρι να ξαναγίνουν εκλογές. Είσαι σίγουρος ότι θες ένα τέτοιο σενάριο;...Otto Weininger έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 17:54 Οι εκλογές να γίνουν όπως πρέπει. Αν οι Δημοκρατικοί θεωρούν ότι λόγω ιού δεν μπορούν οι αμερικανοί να ψηφίσουν κανονικά (αλλά μπορούν να διαδηλώνουν και να κάνουν κηδείες σόου) ας περιμένουμε λίγο.
Πχ μπορώ να φανταστώ κάποιους που δεν θα ήταν τόσο άνετοι με το ενδεχόμενο να γίνουν οι εκλογές υπο τον έλεγχο των δημοκρατικών και όποτε θέλουν αυτοί με πρόσχημα την πανδημία. Ποιος ξέρει τι μπορεί να μαγειρέψουν?
- Dwarven Blacksmith
Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
Απλά θα περάσουν οι μέρες και θα είναι σα να μη το είπε. Αύριο θα τουιτάρει ότι οι Δημοκρατικοί φοβούνται τις τίμιες εκλογές και θα ισχύει η νέα Αλήθεια.
Απλά θα περάσουν οι μέρες και θα είναι σα να μη το είπε. Αύριο θα τουιτάρει ότι οι Δημοκρατικοί φοβούνται τις τίμιες εκλογές και θα ισχύει η νέα Αλήθεια.
Έχω ξαναπει ότι υπάρχει ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου που επιθυμεί να κερδίσει ο παράφρονας τις εκλογές, απλά για την καυλάντα του να κερδίσει μια εκλογική αναμέτρηση που επι 3 χρόνια προκαταβάλλει ότι θα είναι γεμάτη νοθεία και παρανομίεςDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:41 Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
https://www.msn.com/en-us/news/politics ... li=BBnb7KzDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:41 Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
- Dwarven Blacksmith
Εξτριμ φετίχ, μια καυλάντα που δε θα κρατήσει ούτε 8 ώρες. Θα πει ότι κέρδισε παρά τη νοθεία. Και μετά στα επόμενα θέματα της ατζέντας. Γιατί το Fox News δεν τον τραβάει από την καλή μεριά της χωρίστρας, κλπ.Σενέκας έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 22:05Έχω ξαναπει ότι υπάρχει ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου που επιθυμεί να κερδίσει ο παράφρονας τις εκλογές, απλά για την καυλάντα του να κερδίσει μια εκλογική αναμέτρηση που επι 3 χρόνια προκαταβάλλει ότι θα είναι γεμάτη νοθεία και παρανομίεςDwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:41 Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
Απλά θα περάσουν οι μέρες και θα είναι σα να μη το είπε. Αύριο θα τουιτάρει ότι οι Δημοκρατικοί φοβούνται τις τίμιες εκλογές και θα ισχύει η νέα Αλήθεια.![]()
- Δημοκρατικός
Έχει πάρει γραμμή ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να επανεκλεγεί και ρετάρει.
Ότι και να πεί, ότι και να κάνει, σε ελάχιστους μήνες παίρνει πόδι απο τον Λευκό Οίκο και λίγο μετά κατευθύνεται για τα δικαστήρια και την φυλακή.
Ότι και να πεί, ότι και να κάνει, σε ελάχιστους μήνες παίρνει πόδι απο τον Λευκό Οίκο και λίγο μετά κατευθύνεται για τα δικαστήρια και την φυλακή.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι, και εγώ δεν δίνω καμία πιθανότητα να γίνει. Πάλι τρολάρει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:41 Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
Πολυ μου αρεσει!Δημοκρατικός έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 22:44 Έχει πάρει γραμμή ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να επανεκλεγεί και ρετάρει.
Ηλεκτρικη καρεκλα δεν εχει για παραδειγματισμο;
Δυο πραγματα ειναι αχωριστα απο το ψεμα, οι πολλες υποσχεσεις και οι πολλες δικαιολογιες.
δεν τρολαρει ... αυτο που κανει ειναι να θεσει υπο ομοσπονδιακο ελεγχο την εγκυροτητα της επιστολικης ψηφου ... οι Δημοκρατικοι στηριζουνε τα παραθυρα που προσφερει το συστημα με την ανεξελεγκτη ψηφο ατομων που δεν το δικαιουνται ... το πραγμα θα παει σε συμβιβασμο με αυστηροποιηση των κριτηριων με Ομοσπονδιακο μηχανισμο εγκυροτητας και οχι ΠολιτειακοGreen Dragon έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 22:50Ναι, και εγώ δεν δίνω καμία πιθανότητα να γίνει. Πάλι τρολάρει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:41 Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- John Brown Gun Club
καρφωθηκες εδω: πρεπει να εννοεις οσους τεχνηεντως αποκλειονται απο την εγκαιρη εγγραφη στους εκλογικους καταλογους με διαφορα νομικιστικα τερτιπια. Η τεχνικη ονομαζεται τζερρυμαντερινγκ και οι τυπικοι αποκλεισμενοι ειναι ποιοι αλλοι, οι μαυροι αμερικανοι και οι λατινχ.nostromos έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:54δεν τρολαρει ... αυτο που κανει ειναι να θεσει υπο ομοσπονδιακο ελεγχο την εγκυροτητα της επιστολικης ψηφου ... οι Δημοκρατικοι στηριζουνε τα παραθυρα που προσφερει το συστημα με την ανεξελεγκτη ψηφο ατομων που δεν το δικαιουνται ... το πραγμα θα παει σε συμβιβασμο με αυστηροποιηση των κριτηριων με Ομοσπονδιακο μηχανισμο εγκυροτητας και οχι ΠολιτειακοGreen Dragon έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 22:50Ναι, και εγώ δεν δίνω καμία πιθανότητα να γίνει. Πάλι τρολάρει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:41 Δε θα το κάνει. Δεν πιστεύω ότι θα ρισκάρει όσα θα ακολουθήσουν, ή ότι θα ακολουθήσουν τις εντολές του οι από κάτω.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Παντως οχι μονο δεν εχει το δικαιωμα να το κανει, αλλα τωρα οι δικοι του τα μαζευουν λεγοντας πως ¨εκανε απλα μια ερωτηση¨.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
εννοειται πως δεν μπορει να το κανει και προφανως ο νηματοθετης το ηξερε αλλα πηγε να το περασει ως δικτατορικη πρακτικη ...John Brown Gun Club έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 02:44καρφωθηκες εδω: πρεπει να εννοεις οσους τεχνηεντως αποκλειονται απο την εγκαιρη εγγραφη στους εκλογικους καταλογους με διαφορα νομικιστικα τερτιπια. Η τεχνικη ονομαζεται τζερρυμαντερινγκ και οι τυπικοι αποκλεισμενοι ειναι ποιοι αλλοι, οι μαυροι αμερικανοι και οι λατινχ.nostromos έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:54δεν τρολαρει ... αυτο που κανει ειναι να θεσει υπο ομοσπονδιακο ελεγχο την εγκυροτητα της επιστολικης ψηφου ... οι Δημοκρατικοι στηριζουνε τα παραθυρα που προσφερει το συστημα με την ανεξελεγκτη ψηφο ατομων που δεν το δικαιουνται ... το πραγμα θα παει σε συμβιβασμο με αυστηροποιηση των κριτηριων με Ομοσπονδιακο μηχανισμο εγκυροτητας και οχι ΠολιτειακοGreen Dragon έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 22:50
Ναι, και εγώ δεν δίνω καμία πιθανότητα να γίνει. Πάλι τρολάρει.
δεν καρφωθηκα καθολου ... το εγραψα πριν καποιες ημερες εδω μεσα(23 Ιούλ 2020, 01:26) αλλα λιγοι το προσεξανε τοτε viewtopic.php?f=30&t=2050&start=7305 δεν αφορα μειονοτητες αλλα φρεσκους μεταναστες οι οποιοι με αμοιβη την νομιμοποιηση ψηφιζουνε οτι τους πει ο εκαστοτε κυβερνητης
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Highlander
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση