Αυτή ξέρει Γαλλικά, γω δεν ξέρω...κανόνισε, οι μεταφράσεις του γούγλε είναι γτπκ.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:40 το πιάνω με τις άκρες των δακτύλων και το αφήνω στο παρόν νήμα προσεκτικά μη λερωθώ.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι τραγούδι θα διαλέγατε για να ρίξετε μια γυναίκα; ή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Re: Τι τραγούδι θα διαλέγατε για να ρίξετε μια γυναίκα; ή
-
the comet the course the tail
στο έρωτα λίγη σημασία έχουν οι στίχοι, αυτοί έχουν σημασία στον χωρισμό.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:42Αυτή ξέρει Γαλλικά, γω δεν ξέρω...κανόνισε, οι μεταφράσεις του γούγλε είναι γτπκ.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:40 το πιάνω με τις άκρες των δακτύλων και το αφήνω στο παρόν νήμα προσεκτικά μη λερωθώ.![]()
θα εκτιμήσει το γούστο σου. και αν όχι, δεν έχασες κάτι.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Τα περισσότερα τραγούδια από αυτό το είδος φέρνουν σε μειονεκτική θέση τον άντρα.. ενά θα ήθελα να παίξω στα ίσια και να το δηλώσω, με ένα τραγούδι.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:47 στο έρωτα λίγη σημασία έχουν οι στίχοι, αυτοί έχουν σημασία στον χωρισμό.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
-
να είσαι ο εαυτός σου.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:49Τα περισσότερα τραγούδια από αυτό το είδος φέρνουν σε μειονεκτική θέση τον άντρα.. ενά θα ήθελα να παίξω στα ίσια και να το δηλώσω, με ένα τραγούδι.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:47 στο έρωτα λίγη σημασία έχουν οι στίχοι, αυτοί έχουν σημασία στον χωρισμό.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Πάντα είμαι, οι άλλοι δεν ξέρω τι φαντάζονται ότι είμαι.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:51να είσαι ο εαυτός σου.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:49Τα περισσότερα τραγούδια από αυτό το είδος φέρνουν σε μειονεκτική θέση τον άντρα.. ενά θα ήθελα να παίξω στα ίσια και να το δηλώσω, με ένα τραγούδι.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:47 στο έρωτα λίγη σημασία έχουν οι στίχοι, αυτοί έχουν σημασία στον χωρισμό.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
-
βάλε λοιπόν ό,τι τραγούδι σου 'ρχεται.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:53Πάντα είμαι, οι άλλοι δεν ξέρω τι φαντάζονται ότι είμαι.the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:51να είσαι ο εαυτός σου.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 00:49
Τα περισσότερα τραγούδια από αυτό το είδος φέρνουν σε μειονεκτική θέση τον άντρα.. ενά θα ήθελα να παίξω στα ίσια και να το δηλώσω, με ένα τραγούδι.
Υπάρχει κάτι τέτοιο;
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Δεν μου 'ρχεται, αυτό γράφω στην αρχή. 
-
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Κάτσε, ποτέ δεν σου έχει τύχει να βραχυκυκλώσεις; Δεν ξέρω, ίσως στην περίπτωσή μας να είναι και ατού.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:03Κάτσε, ποτέ δεν σου έχει τύχει να βραχυκυκλώσεις; Δεν ξέρω, ίσως στην περίπτωσή μας να είναι και ατού.
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Να τι μου κάνεις.... από την μια μου λες να είμαι ο εαυτός μου και από την άλλη μου προτείνεις Γαλλικά, εγώ δεν ξέρω, αν με ρωτήσει κάτι στα Γαλλικά σε ανύποπτο χρόνο χωρίς γούγλε τι θα κάνω; Σου είπα ξέρει!the comet the course the tail έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:06Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:03Κάτσε, ποτέ δεν σου έχει τύχει να βραχυκυκλώσεις; Δεν ξέρω, ίσως στην περίπτωσή μας να είναι και ατού.
Ορίστε, χωρίς λόγια. Δες και το love for duty (το 14, πρώτο κομμάτι).
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Τον θάψαμε; Θεός σχωρέσ' τον.aljawn έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:11
Μου την είπες λίγο τώρα.Σπανοβαγγελοδημήτρης έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:14Τον θάψαμε; Θεός σχωρέσ' τον.aljawn έγραψε: 31 Ιούλ 2020, 01:11
My Life had stood, a Loaded Gun
-
Σπανοβαγγελοδημήτρης
Ναι και ξέρεις γιατί; Γιατί μιλάμε για εξεζητημένα γούστα, οκ αυτό σε μια κοπέλα που ακούει τέτοια μια χαρά είναι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1522 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 0 Απαντήσεις