Ο γνησιος ΤΑΥΓΕΤΗΣ γεννηθηκε το 1899 και τωρα γερος πια ζει στο χωριο του τρωγοντας αρνια,κριαρια,τραγους και μαρμαρες γιδες που ειναι και το μυστικο της μακροζωιας του.
εγω ειμαι ο συνονοματος δισεγγονος του που λογ της κλισεως μου να τσακωνομαι με τα κουμουνια και τους δηθεν δημομρατες (στην πραγματικοτητα λαμογια του κρατικου ταμειου και χαζους)μου εδωσε το αρχειο του και το παιζω μαγκας ανευ αντιπαλου.
ο προπαπους μου γνησιος ταυγετης ενεφανησθη το 2004 στο τοτε phorum.gr και προκαλεσε θορυβο με τα ντοκουμεντα που εβαζε που δεν δικαιωναν ουτε τον βενιζελο που τον ανακυρηξαν διαφοροι ηλιθιοι δημοκρατη (με 17 πραξικοπηματα και πολλους νεκρους)ουτε τα κουμουνια με τα τοσα εγκληματα οχι μονο στην ελλαδα αλλα και σε ολον τον κοσμο.
τον διεγραψαν οι .....δημοκρατες τοτε τον προπαπο μου πηγε καπου αλλου και μετα ιδιωτευσε.
οχι ακριβως διοτι ψαχνοντας σε παλαιοβιβλιοπωλεια,βιβλιοθηκες ακομα και του εξωτερικου ,εφημεριδες που κυκλοφορουν στο διαδικτυο βρηκε πολυ πραγμα το σκαναρισε και το εξαπελισε στο scribd,mega κτλ.
χιλιαδες βιβλια ,γνησια ντοκουμεντα που κονιορτοποιουν την ...προοδευτικη ...δημοκρατικη προπαγανδα και αποκαθιστουν την αληθεια.
εν το μεταξυ κυκλοφορουν κυριως απο ξενους σοβαρους συγγραφεις βιβλια για την πραγματικη ιστορια των εγκληματων του κομμουνισμου(η απλεμπαουμ εχει βγαλει τρια,ο βολτον 5 κτλ)και βρηκε απομνημονευματα πολιτικων,στρατηγων,ναυαρχων,πρακτορων,απλων στρατιωτων που εδρασαν στην ελλαδα του εθνικου διχασμου,βρηκε ο προπαππος μου ακομα και τα πρακτικα της συζητησεων της συνθηκης των σεβρων.
προσφατα κυκλοφορησε ενα βιβλιο απο τον γερμανο ιστορικο χανς ριχτερ εκδοσεις νομιζω γκοβοστη με τα απορρητα τσαρικα αρχεια τοτε.αποκαλυπτει πολλα αγοραστε το κοστιζει οσο ενα κιλο προβατινα μπριζολα(11 ευρω).σιγα αυτα τα ηξερε ο ταυγετης απο το 1923!!
ε λοιπον κανεις απο οσους ανεφερα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ουτε σαν οραματιστη,ουτε σαν διπλωματη ουτε σαν πατριωτη.την τσεπη του και την αρχομανια του εξυπηρετουσε και οι οπαδοι το δημοσιο ταμειο.
ολα αυτα οφειλονται στον προπαππο μου ταυγετη που ζει στο χωριο του και εχετε οσοι τον θυμαστε τους χαιρετισμους του.
εγω ο δισεγγονος του θα γραφω καπου καπου αφου εχω το πλουσιο αρχειο του.
πληροφοριακα σας λεγω οτι με τα ντοκουμεντα του ταυγετη (του προπαππου μου δηλαδη εγω ειμαι ο δισεγγονος)εχουν βγει μερικα βιβλια μαλιστα ενα πηρε το πρωτο βραβειο της ακαδημιας αθηνων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝ=%÷×+€ΟΣ ΤΑΥΓΕΤΗΣ ΖΕΙ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝ=%÷×+€ΟΣ ΤΑΥΓΕΤΗΣ ΖΕΙ
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Re: Ο ΤΕΤΡΑΓΩΝ=%÷×+€ΟΣ ΤΑΥΓΕΤΗΣ ΖΕΙ
Δεν ήξερα ότι οι Ταυγέτηδες είναι σέχτα πολέμιων του κομμουνισμού που πάει πίσω αιώνες, σαν το assassins creed. TIL
έχετε και τελετές μύησης?
έχετε και τελετές μύησης?
τετραγωνίζουν ταρχιδια τους με μια ματσόλα χωρίς να δείχνουν πόνο
Η γιαγιά σου τσέχα είναι;
Και τα δικά μας τα έχει κάνει Ζέπελινnowhere έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:21 τετραγωνίζουν ταρχιδια τους με μια ματσόλα χωρίς να δείχνουν πόνο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 20:06 αποκαλυπτει πολλα αγοραστε το κοστιζει οσο ενα κιλο προβατινα μπριζολα(11 ευρω).
οσο μια πιτσα χατ γραμμος-βιτσι λοβερς