Εμένα μου λες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:28ε θέλει ξύλο- Casper - έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:27Απλά μαλάκας.
Όχι. Το σηκώνω εγώ για πλήρη καθαρισμό και είναι και από κάτω λερωμένο. Κάποιες φορές και το πάτωμα!![]()
![]()
Άσε και ξαναφούντωσα.
Εμένα μου λες;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:28ε θέλει ξύλο- Casper - έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:27Απλά μαλάκας.
Όχι. Το σηκώνω εγώ για πλήρη καθαρισμό και είναι και από κάτω λερωμένο. Κάποιες φορές και το πάτωμα!![]()
![]()

α ναι; γιατι ανοιξες αυτο το νημα τοτε, αυτο το τοσο σοβαρο και μολις 7 ετων θεμα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:16η είδηση είναι ότι βγάζεις συμπεράσματα από το πάτο σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 13:59η ειδηση ειναι οτι ο νηματοθετης νοιωθει καταπιεσμενος λευκος στρειτ αντρας.Υδράργυρος έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 13:52
Η είδηση είναι οτι ο σπιτονοικοκύρης ήθελε να έχει λόγο στο πως κατουράει ο ενοικιαστής σπίτι του. Που οδεύομεν![]()
![]()
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
για να πεισουν ο ενας τον αλλον οτι τελουν υπο διωγμοvantono έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:16 Η συνωμοταξία της ποδαρίλας των ινσελομιγκτάου, γιατι τη λενε τοσο συχνα αυτη τη φραση στους διαδικτυακους τους βόθρους και οχι μονο, σε σημειο να την εχουν κανει σημαία τους? Ξερει κανεις γιατι?
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
για το χαβαλέ; τη συζήτηση; το βρήκα πολύ γελοίο να τίθεται ζήτημα για τους άντρες επειδή κατουράνε όρθιοιJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:47α ναι; γιατι ανοιξες αυτο το νημα τοτε, αυτο το τοσο σοβαρο και μολις 7 ετων θεμα;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:16η είδηση είναι ότι βγάζεις συμπεράσματα από το πάτο σουJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 13:59
η ειδηση ειναι οτι ο νηματοθετης νοιωθει καταπιεσμενος λευκος στρειτ αντρας.![]()
γιατι ειναι νημα για ινσελ/ΜΓΤΟΩ βοθρουςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:52για το χαβαλέ; τη συζήτηση; το βρήκα πολύ γελοίο να τίθεται ζήτημα για τους άντρες επειδή κατουράνε όρθιοιJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:47α ναι; γιατι ανοιξες αυτο το νημα τοτε, αυτο το τοσο σοβαρο και μολις 7 ετων θεμα;
έχεις πρόβλημα που άνοιξα το νήμα; γιατί;
εντάξει, από 'δω και πέρα θα ζητάω την έγκρισή σου πριν τολμήσω να ανοίξω άλλο νήμαJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:56γιατι ειναι νημα για ινσελ/ΜΓΤΟΩ βοθρουςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:52για το χαβαλέ; τη συζήτηση; το βρήκα πολύ γελοίο να τίθεται ζήτημα για τους άντρες επειδή κατουράνε όρθιοιJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:47
α ναι; γιατι ανοιξες αυτο το νημα τοτε, αυτο το τοσο σοβαρο και μολις 7 ετων θεμα;
Ρε, φίλε, μή τσατίζεσαι τόσο πολύ με τα πάντα, γαμώ το μπελά μου.
Ενώ εσύ δεν νιώθεις ούτε καταπιεσμένος, ουτε άντρας, ουτε στρέιτ, ουτε λευκός να υποθέσω;John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 13:59 Η ειδηση ειναι οτι ο νηματοθετης νοιωθει καταπιεσμενος λευκος στρειτ αντρας.![]()
Έχει κουράσει λίγο η σύνδεση μισογυνισμου (ή perceived μισογυνισμου) με το ινσελ/μγτοω κίνημα. Καταρχας αυτοι ειναι απλώς μια μειοψηφία, και το ποσο σεξιστης είναι κάποιος είναι άσχετο με το πόσες πηδάει πολλες φορες. Ξεκολλατε με τις αμερικανιες, ο μέσος μπαρμπας που ζει επαρχία κ γαμαει 2 ρουμάνες στην καθισιά του, πιστεύει ότι αν ήταν νόμιμο θα έπρεπε να κυνηγάμε τις γυναίκες για χόμπι.John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:56γιατι ειναι νημα για ινσελ/ΜΓΤΟΩ βοθρουςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:52για το χαβαλέ; τη συζήτηση; το βρήκα πολύ γελοίο να τίθεται ζήτημα για τους άντρες επειδή κατουράνε όρθιοιJohn Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 14:47
α ναι; γιατι ανοιξες αυτο το νημα τοτε, αυτο το τοσο σοβαρο και μολις 7 ετων θεμα;
μιλα μας για καταπιεση, κληρονομε της οικογενειακης επιχειρησης και επαυληςOtto Weininger έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 15:12Ενώ εσύ δεν νιώθεις ούτε καταπιεσμένος, ουτε άντρας, ουτε στρέιτ, ουτε λευκός να υποθέσω;John Brown Gun Club έγραψε: 30 Ιούλ 2020, 13:59 Η ειδηση ειναι οτι ο νηματοθετης νοιωθει καταπιεσμενος λευκος στρειτ αντρας.![]()