Βασικά που να προλάβει να βρει γυναίκα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: βοηθάτε την κοπέλα/γυναίκα σας στις δουλειές του σπιτιού?
Που να προλάβει ο άνθρωπος να κάνει δουλειές όταν όλη μέρα μαζεύει εξηντάλεπτα στα σόσιαλ μίντια.
Γνωρίζω κάποιες περιπτώσεις γυναικών που έβαλαν απορρυπαντικό στην θήκη για το αλάτι. Γυναίκες και με πτυχίο ΑΕΙ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:40 Όντως, το πλυντήριο πιάτων είναι μεγαλύτερος μπελάς από το πλυντήριο ρούχων.
Άντρα κανένα.
Ζημιά νομίζω κάπου 100 ευρώ.
Και ήθελες να πετάς αεροπλάνο;
Κάνω μόνος μου τις δουλειές του σπιτικού.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Γνωρίζω άντρα που πήγε να βράσει πατάτες και έκαψε την κατσαρόλα γιατί έπαιζε πόκερ στο κινητό.Μηχανικός έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:56Γνωρίζω κάποιες περιπτώσεις γυναικών που έβαλαν απορρυπαντικό στην θήκη για το αλάτι. Γυναίκες και με πτυχίο ΑΕΙ.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:40 Όντως, το πλυντήριο πιάτων είναι μεγαλύτερος μπελάς από το πλυντήριο ρούχων.![]()
Άντρα κανένα.
Ζημιά νομίζω κάπου 100 ευρώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ναι. Λέω βοηθάω, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Θα έλεγα ότι οι δουλειές είναι 70-30 αυτή, αλλα τα έξοδα είναι 70-30 εγώ, οπότε μια η αλλη είμαστε. Δεν έχω πρόβλημα με την ισότητα, αλλα οι περισσότερες γυναίκες δουλεύουν λιγότερες ώρες από τους άντρες και φέρνουν λιγότερα λεφτά στο σπίτι, οπότε δίκαιο μου φαίνεται. Πληρώνω και καθαρίστρια, btw. Επισης η γυναίκα εχει ολες τις σχετικές αποφάσεις σε σχέση με το σπιτι, εγώ σχεδόν δεν ανακατευομαι γιατι βαριεμαι να ασχολούμαι πού θα μπει η τηλεόραση κ τι θα γινει με το άλλο κ τέτοια, ας κάνει ό,τι θέλει αλλα να μη με πρήζει, απλα μου τα ανακοινώνει κ της λεω παντα ναι υποκρινομενος οτι με ενδιαφέρει
Η κοπέλα μου όχι μόνο δεν με βοηθάει καθόλου στις δουλειές του σπιτιού, αλλά το ντύνει και με μία ρητορική "girls΄ power, εσείς οι έχοντες πούτσα τόσο καιρό μας καταπιέζατε, είμαστε επαναστατικό ζευγάρι που δεν σηκώνω το ποδάρι μου να κάνω το παραμικρό και τα κάνεις όλα εσύ ο έχων πούτσα".
Δηλαδή άντε μην ανοίξω το στόμα μου πάλι με τους κωλοφεμινισμούς.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Αλλάζουμε;
Εμένα μου έχει απαγορεύσει να μη σιδερώνω αιώνες τώρα
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
talaipwros
Ελάχιστα εως καθόλου , βοηθαω ομως σε κήπο κλπ
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Όταν θέλω να γίνει κάτι σωστά το κάνω μόνος μου.
Στο μαγείρεμα η δικιά μου είναι άχρηστη.
Βοηθαω μονο στο casting για καθαριστρια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δουλεύετε και οι δυο;Βλήμα έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 20:12 Η κοπέλα μου όχι μόνο δεν με βοηθάει καθόλου στις δουλειές του σπιτιού, αλλά το ντύνει και με μία ρητορική "girls΄ power, εσείς οι έχοντες πούτσα τόσο καιρό μας καταπιέζατε, είμαστε επαναστατικό ζευγάρι που δεν σηκώνω το ποδάρι μου να κάνω το παραμικρό και τα κάνεις όλα εσύ ο έχων πούτσα".
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι εννοείτε δουλειές του σπιτιού, τύπισσες και τύποι;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 216 Προβολές