αυτά είναι τα επίσημα χείλη που λέτε στο άλλο νήμα ρε βλάκα, τα ίδια που λένε για τους εξωγήινους και τα χύσια των δαιμόνων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Πλανητάρχης, οι εξωγήινοι και το σπέρμα δαιμόνων
Re: O Πλανητάρχης, οι εξωγήινοι και το σπέρμα δαιμόνων
οι γιατροι ειναι τα επισημα χειλη που λεω εγω. μπερδευτηκες μαλλον.
Κι εγώ για γιατρό λέω. Τη Γιατρό απο το Καμερούν με το πτυχίο ιατρικής απο Νιγηρία. Θα έλεγα ότι τρολάρεις αλλά θεωρώ πιο πιθανό ότι όντως δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται...πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:41οι γιατροι ειναι τα επισημα χειλη που λεω εγω. μπερδευτηκες μαλλον.
δεν χω διαβασει το νημα φιλε μου. βαλε το βιντεο να δω να καταλαβω τι λεςΣενέκας έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:44Κι εγώ για γιατρό λέω. Τη Γιατρό απο το Καμερούν με το πτυχίο ιατρικής απο Νιγηρία. Θα έλεγα ότι τρολάρεις αλλά θεωρώ πιο πιθανό ότι όντως δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται...
SHOCKED
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
όλα εγώ θα στα κάνω ρε παλικάρι; Στο πιάτο το θες;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:45δεν χω διαβασει το νημα φιλε μου. βαλε το βιντεο να δω να καταλαβω τι λεςΣενέκας έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:44Κι εγώ για γιατρό λέω. Τη Γιατρό απο το Καμερούν με το πτυχίο ιατρικής απο Νιγηρία. Θα έλεγα ότι τρολάρεις αλλά θεωρώ πιο πιθανό ότι όντως δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται...πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:41
οι γιατροι ειναι τα επισημα χειλη που λεω εγω. μπερδευτηκες μαλλον.
εγω στο πιατο στα φερα παντως. τελος παντων, μαλλον μουφες λες ως συνηθωςΣενέκας έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:03όλα εγώ θα στα κάνω ρε παλικάρι; Στο πιάτο το θες;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:45δεν χω διαβασει το νημα φιλε μου. βαλε το βιντεο να δω να καταλαβω τι λεςΣενέκας έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 18:44
Κι εγώ για γιατρό λέω. Τη Γιατρό απο το Καμερούν με το πτυχίο ιατρικής απο Νιγηρία. Θα έλεγα ότι τρολάρεις αλλά θεωρώ πιο πιθανό ότι όντως δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται...
καλη καρδια
νομίζω είναι αληθινός
Κι εμένα έτσι μου φαίνεται, γι'αυτό το λέω παραπάνω. Μου φαίνεται πολύ κάσουαλ για να είναι τρολ
τα πιστεύει
- Dwarven Blacksmith
Υπάρχει βίντεο στα αγγλικά, υπάρχει κείμενο στα ελληνικά, τι ακριβώς θέλεις;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:05
εγω στο πιατο στα φερα παντως. τελος παντων, μαλλον μουφες λες ως συνηθως
καλη καρδια
Λάιβ αναπαράσταση; Κουκλοθέατρο;
το πρωτο βιντεο ειναι? μη βλεπω μαλακιες τσαμπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:13Υπάρχει βίντεο στα αγγλικά, υπάρχει κείμενο στα ελληνικά, τι ακριβώς θέλεις;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:05
καλη καρδια
- Dwarven Blacksmith
Κοίτα, εγώ πιστεύω ότι θα πλήρωνες κιόλας για να δεις μια καλή μαλακία. Αλλά άσε με μένα, διέψευσε με. Ναι το πρώτο.πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:14το πρωτο βιντεο ειναι? μη βλεπω μαλακιες τσαμπα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:13Υπάρχει βίντεο στα αγγλικά, υπάρχει κείμενο στα ελληνικά, τι ακριβώς θέλεις;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:05
καλη καρδια
ωραια ειναι ουφο. και? τι σχεση αυτο με την επιστημη της?
βρηκαμε απο τους εκατονταδες γιατρους που χουν βγει απ ολο τον κοσμο ενα ουφο και τους τσουβαλιαζουμε ολους?
ημαρτον.
Ξερεις ποσοι γιατροι ψηφιζουν μητσοτακη και οτι θα παει καλυτερα η χωρα? Λιγοτερο ουφα ειναι αυτοι?
Φθηνα τα επιχειρηματακια σας παιδακια
try harder
βρηκαμε απο τους εκατονταδες γιατρους που χουν βγει απ ολο τον κοσμο ενα ουφο και τους τσουβαλιαζουμε ολους?
ημαρτον.
Ξερεις ποσοι γιατροι ψηφιζουν μητσοτακη και οτι θα παει καλυτερα η χωρα? Λιγοτερο ουφα ειναι αυτοι?
try harder
- Dwarven Blacksmith
Μάλιστα. Και τους εκατοντάδες χιλιάδες γιατρούς που λένε τα αντίθετα γιατί τους τσουβαλιάζεις;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:21 ωραια ειναι ουφο. και? τι σχεση αυτο με την επιστημη της?
ημαρτον.
try harder
Δεν πρέπει να μας πεις τι ιδιαίτερο έχουν αυτοί οι εκατοντάδες που προτιμάς; Πέραν ότι είναι σούργελα;
Δεν υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες που λενε τα αντιθετα. Δεν ξερουν, σωπαινουν.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:23Μάλιστα. Και τους εκατοντάδες χιλιάδες γιατρούς που λένε τα αντίθετα γιατί τους τσουβαλιάζεις;πήζον bot έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 19:21 ωραια ειναι ουφο. και? τι σχεση αυτο με την επιστημη της?
ημαρτον.
try harder
Δεν πρέπει να μας πεις τι ιδιαίτερο έχουν αυτοί οι εκατοντάδες που προτιμάς; Πέραν ότι είναι σούργελα;
Ειχε βγει βιντεο απο ελληνικο νοσοκομειο που ελεγε οτι ολα τα περιστατικα τα εγραφαν κοβιντ. νο ματερ γουοτ.
Εχεις πχ κλινικη με καταδικασμενους ασθενεις να πεθανουν συντομα (εγκεφαλικα, καρκινοι κλπ)
Αν τους φορτωσεις κοβιντ, παιρνεις 30.000 στο καθε κεφαλι. Τιποτα, γραφεις μια μαλακια και βγαζεις μισο μυριο στην πλακα. Τι κανεις?
Οσους εχω ρωτησει, μου λενε, με τρέλλα
Οι περισοοτεροι γιατροι που γνωριζω ειναι αντιεμβολιαστες. και για αλλους γιατρους απο γνωστους εχω ακουσει το ιδιο.
Κανεις δε θα βγει επισημα να το φωναξει.
Υπακουουν τη μεινστριμ αφηγηση.
Ετσι κι εδω.
αυτοι θα βγαλουν το φιδι απ την τρυπα?
Ε, μερικοι λενε εμεις θα το βγαλουμε, ναι.
Τους ειδες στο βιντεο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 514 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-