Αυτό σκέφτηκα κι' εγώ. Δεν τον ξέρω τον κύριο, μπορεί και να έλεγα πως έχει παρεξηγηθεί αλλά από την στιγμή που είναι δημόσιο πρόσωπο και κόβει ΜΟΝΟ ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από φωτογραφία 3ων ατόμων, ε είναι λίγο προσβλητικό για το άλλο πρόσωπο... Αν δεν μπορούσε να κόψει και τον άλλον δίπλα του, ας μην έκοβε κανέναν.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:26Εγώ, φίλε μου, δεν είμαι βουλευτής ή δημόσιο πρόσωπο. Δεν χαράσσω πολιτική και δεν έχω ακροατήριο-ψηφοφόρους.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:24Σωστός.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:21 Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;
Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
Εσύ; μίλησες σήμερα για την Ανίκ; Η σιωπή σου είναι ρατσισμός!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
“Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή
-
- Casper -
Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή
- Υδράργυρος
Re: “Εξαφάνισε” την Ανίκ από φωτογραφία ο Γιάννης Λοβέρδος – Την επανέφερε μετά από κατακραυγή
Οι Λοβέρδοι είναι σιχαμένοι και οι δύο
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Φαίνεται αστείο αλλά δεν είναι.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:24Σωστός.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 14:21 Και γιατί ήθελε να μιλήσει μόνο για τον Νέστορα και όχι για την Ανικ; Ή και για την Ανίκ;
Κατά την άποψη μου, είναι προφανές το γιατί. Δεν ταιριάζει με το αφήγημα που έχει υιοθετήσει.
Εσύ; μίλησες σήμερα για την Ανίκ; Η σιωπή σου είναι ρατσισμός!
Αυτό ακριβώς συμβαίνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gouerino 4
Θα την βρισκεις και στο σκοταδιCecily Anne έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 13:59Γιατι ρε, ωραία είναι. Έχει και ωραία δόντια, λαμπερά.
Αυτό που λες φίλε είναι σεξιστικό + ομοφοβικό + αντιαντίφα++
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
σωστός για το σεξιστικό, δεν φταίει τίποτε το θηλυκό γένος
I stand corrected: πούστης είναι, όχι πούστρα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Τραγικός από όπου και να το δεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αυτός δεν είναι που έλεγε για ένα περιστατικό με τον Καλυβάτση; Κάτι πολύ γελοίο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
viewtopic.php?f=29&t=9415Γλαύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:27 Αυτός δεν είναι που έλεγε για ένα περιστατικό με τον Καλυβάτση; Κάτι πολύ γελοίο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
Είχε κάνει επίθεση στον οικονομολόγο Ζωρζ Λατούς, ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ο ... Μαέβιους Παχατουρίδης, (περσόνα του Καλυβάτση)Γλαύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:27 Αυτός δεν είναι που έλεγε για ένα περιστατικό με τον Καλυβάτση; Κάτι πολύ γελοίο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.
Εντάξει, έχει σοβαρό πρόβλημα ο Λοβέρδος, δεν είναι για να γελάμε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Jolly Roger έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:29viewtopic.php?f=29&t=9415Γλαύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:27 Αυτός δεν είναι που έλεγε για ένα περιστατικό με τον Καλυβάτση; Κάτι πολύ γελοίο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.

Να κλαίμε. Έχεις δίκιοBeria έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:30Είχε κάνει επίθεση στον οικονομολόγο Ζωρζ Λατούς, ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ο ... Μαέβιους Παχατουρίδης, (περσόνα του Καλυβάτση)Γλαύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:27 Αυτός δεν είναι που έλεγε για ένα περιστατικό με τον Καλυβάτση; Κάτι πολύ γελοίο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.![]()
Εντάξει, έχει σοβαρό πρόβλημα ο Λοβέρδος, δεν είναι για να γελάμε
Ρε συ σοβαρά μιλάω.Γλαύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:32Να κλαίμε. Έχεις δίκιοBeria έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:30Είχε κάνει επίθεση στον οικονομολόγο Ζωρζ Λατούς, ο οποίος ήταν στην πραγματικότητα ο ... Μαέβιους Παχατουρίδης, (περσόνα του Καλυβάτση)Γλαύκος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 15:27 Αυτός δεν είναι που έλεγε για ένα περιστατικό με τον Καλυβάτση; Κάτι πολύ γελοίο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς.![]()
Εντάξει, έχει σοβαρό πρόβλημα ο Λοβέρδος, δεν είναι για να γελάμε![]()
Πρέπει να έχει περάσει βαριά κατάθλιψη, η κάποιο επεισόδιο.
Το tl του στο φεισμπουκ ήταν το τρενάκι του τρόμου
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 111 Απαντήσεις