!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:16 η αποχρηματοδοτηση δε σημαινει καταργηση. Σημαινει ανακατανομη μερους των πορων σε αλλες υπηρεσιες κοινωνικης ωφελειας που υπολειπονται τραγικα στις ΗΠΑ και που μπορουν να περιορισουν την εγκληματικοτητα πιο ουσιαστικα: στη στεγαση, στην παιδεια, στην απασχοληση, στην περιθαλψη, στην ψυχικη υγεια και στα προγραμματα απεξαρτησης.
Αυτό θα είναι το σπιν που θα προωθήσουν στο αρχικό αίτημα οι δημοκρατικοί.Αλλά το αρχικό σύνθημα ήθελε να μαζέψει κόσμο με το ουτοπικό όραμα της ολοσχερούς κατάργησης της αστυνομίας.Τα υπόλοιπα τεχνοκρατικά θα κινηθούν όταν το μεγαπασόκ Αμερικής καταλάβει τις έδρες.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

Re: Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι χώρα λευκών - Οι γονείς μου ήταν παράνομοι, φοβόμουν ότι θα απελαθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από John Brown Gun Club »

πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:52
John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:47
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:42

Το πληρώνουν οι φορολογούμενοι.There is no such a thing as a free lunch.Somebody always pays for.

Margaret Thatcher
Η σκυλα ψοφησε και ειναι στην κολαση τωρα. Οι δε φορολογουμενοι δεν εχουν προβλημα να πληρωνουν τρισεκατομμυρια για εκστρατειες φιασκα στην αλλη ακρη του κοσμου και για να ξελασπωνωνονται τεραστιες εταιρειες με υπερκερδη.

Ολοι κάποτε πεθαίνουν.Αλλά αυτό που είπε ισχύει.Η σπατάλη σε εκστρατείες ή άλλες τυχόν άχρηστες δαπάνες δεν αλλάζει την ισχύ των οικονομικών νόμων.
"νομους" ονομαζεις τα υπνωτικα μαντρα που επαναλαμβανεις με θρησκευτικη προσηλωση αρνουμενος να παραδεχτεις πως και οι αγορες αποτυγχανουν, οποτε και χαριζονται δωρεαν τρισεκατομμυρια σε εταιρειες και τραπεζες με υπερκερδη;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
πατησιωτης

the comet the course the tail έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:19 όταν οι αναφορές σου για ένα καλύτερο εφικτό κόσμο είναι 100 χρόνια πίσω, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. αλλά καλά κάνεις θα τσιμπήσει κάνα κνιτόπλο.
Εάν θες να εξετάσουμε το σημερινό ΚΚ Κίνας πάλι δεν έχω αντίρρηση.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:21
John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:16 η αποχρηματοδοτηση δε σημαινει καταργηση. Σημαινει ανακατανομη μερους των πορων σε αλλες υπηρεσιες κοινωνικης ωφελειας που υπολειπονται τραγικα στις ΗΠΑ και που μπορουν να περιορισουν την εγκληματικοτητα πιο ουσιαστικα: στη στεγαση, στην παιδεια, στην απασχοληση, στην περιθαλψη, στην ψυχικη υγεια και στα προγραμματα απεξαρτησης.
Αυτό θα είναι το σπιν που θα προωθήσουν στο αρχικό αίτημα οι δημοκρατικοί.Αλλά το αρχικό σύνθημα ήθελε να μαζέψει κόσμο με το ουτοπικό όραμα της ολοσχερούς κατάργησης της αστυνομίας.Τα υπόλοιπα τεχνοκρατικά θα κινηθούν όταν το μεγαπασόκ Αμερικής καταλάβει τις έδρες.
μη διαβαζεις μπρειτμπαρτ, παραμορφωνει τα γεγονοτα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:06
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:04

Ας ξεκινήσουμε με την απαλλοτρίωση των ραντιέρηδων. Κάτι μου λέει ότι θα μας περισσέψουν και σπίτια.
Θα έχει μεγάλη πλάκα η μοιρασιά των σπιτιών.
Να δω κατανομή σύμφωνα με τις ανάγκες κλπ μεταξύ κομμουνιστών, αντιφά και προσφύγων και τι στον κόσμο.

:lol:
Η κατανομή θα γίνει υπό το άγρυπνο βλέμμα του λαού.
Ε, αυτό ακριβώς θέλω να δω. :lol:
Να μοιράζονται οι χώροι σύμφωνα με τις ανάγκες και την κρίση του ενωμένου λαού.
Κομμουνιστών, αντιφά, προσφύγων.

Το τι θα πάρουν οι αντιδραστικοί το ξέρω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:16
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:50
John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:44 την πληρη αναμορφωση και αποχρηματοδοτηση της αστυνομιας.
Aλλο αναμόρφωση και άλλο αποχρηματοδότηση.Η αστυνομία πρέπει να είναι ουδέτερη και όπου δεν είναι να αναμορφωθεί ώστε να είναι.Η αποχρηματοδότηση,δηλαδή η κατάργησή της θα έχει ως αποτέλεσμα την επέκταση της ιδιωτικοποίησης σε ένα αγαθό που ακόμη και οι φιλελεύθεροι διανοητες θεώρησαν κρατικό - την ασφάλεια.Επειδή είναι ζωτικό αγαθό η ασφάλεια χωρίς κρατική αστυνομία μοιραίως θα αναλάβει κάποια ιδιωτική αστυνομία να καλύψει την ανάγκη,δηλαδή συμμορίες όποιο όνομα και να έχουν.
η αποχρηματοδοτηση δε σημαινει καταργηση. Σημαινει ανακατανομη μερους των πορων σε αλλες υπηρεσιες κοινωνικης ωφελειας που υπολειπονται τραγικα στις ΗΠΑ και που μπορουν να περιορισουν την εγκληματικοτητα πιο ουσιαστικα: στη στεγαση, στην παιδεια, στην απασχοληση, στην περιθαλψη, στην ψυχικη υγεια και στα προγραμματα απεξαρτησης.

Εικόνα
σκοπευτικο αξιας 1000$ σε οπλο εμβελειας 50 μετρων.
Ας δεχτούμε ότι ειναι ετσι επειδη το λες εσυ ,πως ξέρεις οτι το αγόρασε η αστυνομια και οχι ο ιδιος?
πατησιωτης

John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:22
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:52
John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:47

Η σκυλα ψοφησε και ειναι στην κολαση τωρα. Οι δε φορολογουμενοι δεν εχουν προβλημα να πληρωνουν τρισεκατομμυρια για εκστρατειες φιασκα στην αλλη ακρη του κοσμου και για να ξελασπωνωνονται τεραστιες εταιρειες με υπερκερδη.

Ολοι κάποτε πεθαίνουν.Αλλά αυτό που είπε ισχύει.Η σπατάλη σε εκστρατείες ή άλλες τυχόν άχρηστες δαπάνες δεν αλλάζει την ισχύ των οικονομικών νόμων.
"νομους" ονομαζεις τα υπνωτικα μαντρα που επαναλαμβανεις με θρησκευτικη προσηλωση αρνουμενος να παραδεχτεις πως και οι αγορες αποτυγχανουν, οποτε και χαριζονται δωρεαν τρισεκατομμυρια σε εταιρειες και τραπεζες με υπερκερδη;
Και τα κράτη αποτυγχάνουν.Η Θάτσερ ήταν σημείο των καιρών.Τη δεκαετία του 70 η παγκόσμια οικονομία σε ανατολή και δύση ήταν σε στασιμότητα.Το μεταπολεμικό μοντέλο που ήταν κρατικοπαρεμβατικό κόλλησε.Οι μεταρρυθμιστές εμφανίσθηκαν σε όλο τον πλανήτη μαζί.Τενγκ Χσιάο Πινγκ,Θάτσερ,Ρήγκαν και Γκορμπατσώφ ήσαν σύγχρονοι και όλοι έπαιζαν τον ίδιο σκοπό στα 1980ς.
Δεν υπάρχουν μόνο κρίσεις των αγορών αλλά και κρίσεις του παρεμβατικού κράτους.
Άβαταρ μέλους
John Brown Gun Club

perseus έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:26
John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:16
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:50

Aλλο αναμόρφωση και άλλο αποχρηματοδότηση.Η αστυνομία πρέπει να είναι ουδέτερη και όπου δεν είναι να αναμορφωθεί ώστε να είναι.Η αποχρηματοδότηση,δηλαδή η κατάργησή της θα έχει ως αποτέλεσμα την επέκταση της ιδιωτικοποίησης σε ένα αγαθό που ακόμη και οι φιλελεύθεροι διανοητες θεώρησαν κρατικό - την ασφάλεια.Επειδή είναι ζωτικό αγαθό η ασφάλεια χωρίς κρατική αστυνομία μοιραίως θα αναλάβει κάποια ιδιωτική αστυνομία να καλύψει την ανάγκη,δηλαδή συμμορίες όποιο όνομα και να έχουν.
η αποχρηματοδοτηση δε σημαινει καταργηση. Σημαινει ανακατανομη μερους των πορων σε αλλες υπηρεσιες κοινωνικης ωφελειας που υπολειπονται τραγικα στις ΗΠΑ και που μπορουν να περιορισουν την εγκληματικοτητα πιο ουσιαστικα: στη στεγαση, στην παιδεια, στην απασχοληση, στην περιθαλψη, στην ψυχικη υγεια και στα προγραμματα απεξαρτησης.

Εικόνα
σκοπευτικο αξιας 1000$ σε οπλο εμβελειας 50 μετρων.
Ας δεχτούμε ότι ειναι ετσι επειδη το λες εσυ ,πως ξέρεις οτι το αγόρασε η αστυνομια και οχι ο ιδιος?
υπαρχουν κι αλλες φωτο, με ολοκληρες διμοιριες με τον ιδιο συνδυασμο.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Μπορεί ο Γιάννης να προσκαλέσει τους γονείς του στο Αμέρικα ή έχουν συνηθίσει στο Ελλάντα ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μπίστης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:50 Μπορεί ο Γιάννης να προσκαλέσει τους γονείς του στο Αμέρικα ή έχουν συνηθίσει στο Ελλάντα ;
Ο πατέρας του έχει πεθάνει. Η οικογένεια του είναι εκεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:38
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:18
John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 19:48

Αυτο δεν το αναιρει. Και η εγγυημενη εργασια μπορει να εννοηθει ως δικαιωμα.
φυσικα και το αναιρει. αν εγω εχω δικαιωμα σε στεγη, σημαινει οτι πρεπει να εχω στεγη χωρις να δουλεψω για αυτην. καποιος αλλος πρεπει να δουλεψει για να φτιαχτει, χωρις να πληρωθει. αυτο ονομαζεται σκλαβια.

οποτε το δικαιωμα ενος στη στεγη, τρακαρει με το δικαιωμα του αλλου να μη δουλευει χωρις ανταλλαγμα.
μα γιατι να μην πληρωθει; και η δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη θεωρειται (περιπου) σαν ενα τετοιο δικαιωμα, και παρεχεται δωρεαν ενω κοστιζει και στοιχιζει.
τιποτα δεν ειναι δωρεαν. ολα ειναι πληρωμενα απο τους φορους μας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Αυτες οι αστικές ερμηνείες που αναπαράγει ο πατησιωτης είναι ως προς τη μορφή του φαινομένου, την ουσία του την αφήνει άθικτη. Ως προς την ουσία τους δηλαδή οι κρίσεις καπιταλισμού ξεπερνιόνται με μείωση μισθών, στις παροχές τώρα ότι είχε αποσπασει ο κόσμος της εργασίας από το κεφάλαιο ως κοινωνικός μισθός, δωρεάν υγεία, επιδόματα, δωρεάν παιδεία το κεφάλαιο τώρα έπρεπε να τα πάρει πίσω, να τσακίσει την εργατική τάξη. Και έτσι λύθηκε το ζήτημα με βελτίωση των θέσεων του κεφαλαίου σε σχέση με των εργατών. Ακόμα και η αντεπαναστατική ανατροπή της σοβιετικής ένωσης αυτό μας έδειξε.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:55
John Brown Gun Club έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:38
Ασέβαστος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 08:18

φυσικα και το αναιρει. αν εγω εχω δικαιωμα σε στεγη, σημαινει οτι πρεπει να εχω στεγη χωρις να δουλεψω για αυτην. καποιος αλλος πρεπει να δουλεψει για να φτιαχτει, χωρις να πληρωθει. αυτο ονομαζεται σκλαβια.

οποτε το δικαιωμα ενος στη στεγη, τρακαρει με το δικαιωμα του αλλου να μη δουλευει χωρις ανταλλαγμα.
μα γιατι να μην πληρωθει; και η δωρεαν ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη θεωρειται (περιπου) σαν ενα τετοιο δικαιωμα, και παρεχεται δωρεαν ενω κοστιζει και στοιχιζει.
τιποτα δεν ειναι δωρεαν. ολα ειναι πληρωμενα απο τους φορους μας.
Να παλέψουμε να τα πληρώσει το κεφάλαιο. Πολλά έχει πληρώσει ο λαός ήδη.
πατησιωτης

Fluffy έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:56 Αυτες οι αστικές ερμηνείες που αναπαράγει ο πατησιωτης είναι ως προς τη μορφή του φαινομένου, την ουσία του την αφήνει άθικτη. Ως προς την ουσία τους δηλαδή οι κρίσεις καπιταλισμού ξεπερνιόνται με μείωση μισθών, στις παροχές τώρα ότι είχε αποσπασει ο κόσμος της εργασίας από το κεφάλαιο ως κοινωνικός μισθός, δωρεάν υγεία, επιδόματα, δωρεάν παιδεία το κεφάλαιο τώρα έπρεπε να τα πάρει πίσω, να τσακίσει την εργατική τάξη. Και έτσι λύθηκε το ζήτημα με βελτίωση των θέσεων του κεφαλαίου σε σχέση με των εργατών. Ακόμα και η αντεπαναστατική ανατροπή της σοβιετικής ένωσης αυτό μας έδειξε.

Η κρίση του σοσιαλισμού πως ξεπερνιέται όμως; :D βασικά με ιδιωτικοποιήσεις όπως δίδαξαν οι Γκορμπατσωφ και Τενγκ Χσιαο Πιγκ.
Αλλά τι θα πει "αντεπαναστατική";Δεν έγινε καμμιά επανάσταση ή αντεπανάσταση.Ολοι όσοι έκαναν τις αλλαγές ήσαν κορυφαία μέλη του ΚΚ.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 09:04
Ασέβαστος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 17:44
John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:39 Γιατι πχ το δικαιωμα στην στεγη και την τροφη να μην θεωρουνται ανθρωπινα δικαιωματα;
επειδη για να φτιαχτει η στεγη και η τροφη, πρεπει καποιος να δουλεψει.
Ας ξεκινήσουμε με την απαλλοτρίωση των ραντιέρηδων. Κάτι μου λέει ότι θα μας περισσέψουν και σπίτια.
εμενα κατι μου λεει οτι αν το κανουμε θα καταστραφει η οικονομια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”