Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σιγά τα δυσνόητα ρε αχάπαροι, μόνο τον ''τττόρο'' δεν ήξερα. Βέβαια, ομολογώ πως πιθανόν να δυσκολευόμουν λίγο αν τα άκουγα με λεμεσιανή προφορά.
Ναι ισχύει, και εγώ απόρησα. Τα συγκεκριμένα δεν είναι δυσνόητα ειδικά σε γραπτό λόγο. Οι Παφίτες και οι άνθρωποι στα χωριά (κυρίως κοκκινοχώρια) μιλάνε πιο βαριά. Και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Παίζει και να έγραψαν πως δεν καταλαβαίνουν για να σε πειράξουν.
Υ.Γ. Είχα πετύχει κάτι τέτοιους φαντάρους στο ΣΝΕ της Λευκωσίας. Δεν κάνω πλάκα, νόμιζα πως απλά έβγαζαν ήχους.
Σιγά τα δυσνόητα ρε αχάπαροι, μόνο τον ''τττόρο'' δεν ήξερα. Βέβαια, ομολογώ πως πιθανόν να δυσκολευόμουν λίγο αν τα άκουγα με λεμεσιανή προφορά.
Ναι ισχύει, και εγώ απόρησα. Τα συγκεκριμένα δεν είναι δυσνόητα ειδικά σε γραπτό λόγο. Οι Παφίτες και οι άνθρωποι στα χωριά (κυρίως κοκκινοχώρια) μιλάνε πιο βαριά. Και σε μεγαλύτερες ηλικίες.
Υ.Γ. Είχα πετύχει κάτι τέτοιους φαντάρους στο ΣΝΕ της Λευκωσίας. Δεν κάνω πλάκα, νόμιζα πως απλά έβγαζαν ήχους.
Ε ναι σε προφορικό λόγο είναι σαν άλλη γλώσσα. Παίζει και η ταχύτητα μεγάλο ρόλο.
Ε ναι σε προφορικό λόγο είναι σαν άλλη γλώσσα. Παίζει και η ταχύτητα μεγάλο ρόλο.
και στη γραφή δεν είναι διαφορετικά;
δεν γράφετε από τα δεξιά προς τα αριστερά;