!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πιο underated παρατράγουδο της βουλής
- Ηράκλειτος
- †
Re: Το πιο underated παρατράγουδο της βουλής
Φυσικός είναι.
God.exe is missing. Universe will restart.
Ντροπή σας
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
- Eθνικοκοινωνιστης
ξιπασμενοι τυχοδιωκτες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οτι βολευει τον καθένα . λευτεριά στα κρόσια ! .
εντιτ καλυτερη θεση θα ηταν πανω στο χαρτοφυλακα και η ιδανικη μπρος + δεξια απ την οθονη ωστε να μην εισαι σαν σταυρωμενος οσο σερφαρεις λολ .
εντιτ καλυτερη θεση θα ηταν πανω στο χαρτοφυλακα και η ιδανικη μπρος + δεξια απ την οθονη ωστε να μην εισαι σαν σταυρωμενος οσο σερφαρεις λολ .
- Μαυροβασίλης
δεν είναι ίδια κατηγορία με τους επιθετικούς χόλες μπογδανοπολλάκηδες, ούτε με τα ψεκ και τα περιτρίμματα που γέμισε τη βουλή η αγανάκτηση το 15- ο Καλ είναι ωραίος άντρας, βουλευτάρα, διασημότητα, έχει δλδ όσα επιθυμεί ένα ψώνιο, περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Προικιά πάνω σε οθόνες, έχω ξαναδεί.
Κομποσκοίνια με κοστουμιές, επίσης.
Χαλάκι mousepad, όχι. Είναι τόσο άσχετο, που είναι σχεδόν γλυκούλι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι και στη 2η θητεία, εξασφαλίζει σύνταξη. Όλα κομπλέ, όντωςΜαυροβασίλης έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 00:25 δεν είναι ίδια κατηγορία με τους επιθετικούς χόλες μπογδανοπολλάκηδες, ούτε με τα ψεκ και τα περιτρίμματα που γέμισε τη βουλή η αγανάκτηση το 15- ο Καλ είναι ωραίος άντρας, βουλευτάρα, διασημότητα, έχει δλδ όσα επιθυμεί ένα ψώνιο, περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω
Είχα πάρει στη μακαρίτισσα τη θεία μου 32'' οθόνη , της έβαλε σεμαδάκια και λιλιά επάνω , έφραξε τους εξαερισμούς κι "έσκασε" απ' τη ζέστη η οθόνη
Να πεις στη θεία σου στις νοικοκυρές από το σόι σου να το ψηφίσουν το παιδί, γιατί είναι κι αυτό νοικοκυρόπαιδο. Και τα σταχτοδοχεία τα καθαρά και τις εικόνες τις επάργυρες και τις πέννες στο μισάνοικτο κουτί, τα πάντα όλα καθώς πρέπει.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 00:58Είχα πάρει στη μακαρίτισσα τη θεία μου 32'' οθόνη , της έβαλε σεμαδάκια και λιλιά επάνω , έφραξε τους εξαερισμούς κι "έσκασε" απ' τη ζέστη η οθόνη![]()
Τ'ωρα είδα ότι είναι μακαρίτισσα η θεία και έκανα την αντίστοιχη διόρθωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 29 Ιούλ 2020, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τα σιγανα ποταμια να φοβαστε
call

call
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Πάει , μας πέθανε φέτος , δεν την χάρηκε ούτε χρόνο την οθόνηΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 01:07Να πεις στη θεία σου να το ψηφίσει το παιδί, γιατί είναι νοικοκυρόπαιδο. Και τα σταχτοδοχεία τα καθαρά και τις εικόνες τις επάργυρες και τις πέννες στο μισάνοικτο κουτί, τα πάντα όλα καθώς πρέπει.Στύγιος έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 00:58Είχα πάρει στη μακαρίτισσα τη θεία μου 32'' οθόνη , της έβαλε σεμαδάκια και λιλιά επάνω , έφραξε τους εξαερισμούς κι "έσκασε" απ' τη ζέστη η οθόνηΓΑΛΗ έγραψε: 29 Ιούλ 2020, 00:28
Προικιά πάνω σε οθόνες, έχω ξαναδεί.
Κομποσκοίνια με κοστουμιές, επίσης.
Χαλάκι mousepad, όχι. Είναι τόσο άσχετο, που είναι σχεδόν γλυκούλι.![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jason0