!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
Δεν υπάρχει επίσημη υπηρεσία ή οργανισμός που να εκτιμά την ελευθερία του τύπου για να σου φέρω έναν επιστημονικό δείκτη. Υπάρχει μόνο η κείμενη νομοθεσία και οι πρακτικές. Και είναι αστείο στην Ελλάδα που επιτρέπεται να δημοσιεύσεις τα πάντα και μπορεί ο καθένας να έχει το δικό του ΜΜΕ, να λες ότι υπάρχει μικρότερη ελευθερία του τύπου από ό,τι σε χώρες που κάνουν ενεργά λογοκρισία ή αυτολογοκρισία, δηλαδή περίπου όλες οι υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Από την κάλυψη των άλλων ΜΜΕ δίνεται η εντύπωση ότι είναι πολύ επιφυλακτικοί στο τι συνέβη. Θα περίμενε κανείς να παίζει σαν πρώτο θέμα για 2-3 μέρες, να έχουν ξαμοληθεί για συνεντεύξεις στο θυρωρό, στο γείτονα, στη κουμπάρα, στη συννυφάδα και στο φούρναρη που αγόραζε ο Χίος ψωμί, να κάνουν τρισδιάστατες αναπαραστάσεις για το πως εμφανίστηκε και πυροβόλησε ο δράστης και άλλα παρόμοια. Η ΕΣΗΕΑ θα 'χε βγάλει ανακοινώσεις και οι δημοσιογράφοι θα ήταν στα κάγκελα για το πόσο επικίνδυνο είναι το λειτούργημά τους και πόσο κακός ο Χρυσοχοΐδης που δεν δίνει από 6-7 αστυνομικούς στον καθένα.
Τώρα τίποτα. Δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο απλά και μόνο επειδή μπορεί να έχει αντιπάθειες στο σινάφι του. Εκτιμώ ότι κάτι δεν πιστεύουν.
Τώρα τίποτα. Δεν δικαιολογείται κάτι τέτοιο απλά και μόνο επειδή μπορεί να έχει αντιπάθειες στο σινάφι του. Εκτιμώ ότι κάτι δεν πιστεύουν.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχεις ιδιαίτερα μεγάλη σκασίλα για το μέγιστο αρχίδι της κίτρινης δημοσιογραφίας;ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 00:07 Πάντως σε αρκετά sites βλέπω το θέμα να είναι υποβαθμισμένο. Το ψάχνεις σε κάποια γωνία, είτε δεν υπάρχει καν στην πρώτη σελίδα. Τι γίνεται;
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ο Χίος δεν ανήκει σε αυτούς που συμπαθώ. Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό πως καταφέρνει και βρίσκεται εκτός φυλακής. Ωστόσο προφανώς δεν μπορώ να χαρώ με τέτοιες ενέργειες απέναντι σε αυτόν ή τον οποιονδήποτε. Και καθώς το όλο περιστατικό μου φαίνεται κάπως περίεργο θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί και να πιαστεί όποιος ευθύνεται για τους πυροβολισμούς.
Κι εμένα μου χτυπάει κάπως αυτό. Ποιος το είπε του συντάκτη του ότι έγινε έτσι και το έγραψαν στην εφημερίδα;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχει βγει καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στον Χίο ή/και δήλωση καταδίκης της απόπειρας από κάνα κόμμα, καμιά ΕΣΗΕΑ, κάνα επίσημο γενικά;
στο τουί πάντως, τα αριστερά μόνο σαμπάνιες δεν έχουν ανοίξει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Nandros
Αεροβόλο πιστόλι των 5,5 ήταν!
Είναι αρσενικός ο Χιος, στάζει τεστοστερόνη.
Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Έχει γραφτεί ότι βρέθηκαν 2 κάλυκες οπότε αργά ή γρήγορα θα ξεκαθαρίσει τι ήταν.
- John Brown Gun Club
ναι σιγα μην κρατησουμε κι ενος λεπτου σιγη.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 16:54 έχει βγει καμία ανακοίνωση συμπαράστασης στον Χίο ή/και δήλωση καταδίκης της απόπειρας από κάνα κόμμα, καμιά ΕΣΗΕΑ, κάνα επίσημο γενικά;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
ο ιδιος!ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 16:52Κι εμένα μου χτυπάει κάπως αυτό. Ποιος το είπε του συντάκτη του ότι έγινε έτσι και το έγραψαν στην εφημερίδα;
- Nandros
https://www.google.com/search?client=fi ... E%BF%CF%82ST48410 έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 16:52ο Χίος δεν ανήκει σε αυτούς που συμπαθώ. Αναρωτιέμαι εδώ και καιρό πως καταφέρνει και βρίσκεται εκτός φυλακής. Ωστόσο προφανώς δεν μπορώ να χαρώ με τέτοιες ενέργειες απέναντι σε αυτόν ή τον οποιονδήποτε. Και καθώς το όλο περιστατικό μου φαίνεται κάπως περίεργο θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς έχει συμβεί και να πιαστεί όποιος ευθύνεται για τους πυροβολισμούς.
Σχετικά με το αρχίδι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-