Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cecily Anne έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:10
Eν τω μεταξύ, δεν ζούσε καλά στο Ελλάντα, διότι ήταν παράνομος. Και σε αυτό φταίμε εμείς ας πούμε για ρατσισμό. Και κάθομαι και σκέφτομαι τον συμφοιτητή μου από Κονγκό που ήρθε για σπουδές, τον είχε στείλει νομίζω εκκλησία, κάτι τέτοιο.
Ο τύπος μίλαγε 2 μητρικές διαλέκτους της περιοχής, αγγλικά, γαλλικά και σπούδαζε στα Ελληνικά.
Δε θα ξεχάσω ένα φεγγάρι που προσπαθούμε να κάνουμε μια εργασία σε σίμιουλινκ της μάτλαμπ και εχουμε κάτσει 3 άτομα πάνω από το μάνιουαλ και διαβάζουμε στα ελληνικά, ο τύπος διαβάζει το γαλλικό μάνιουαλ και παράλληλα γράφουμε εργασία στα ελληνικά.
Και ύστερα μου λέτε για ρατσισμό. Δεν έχω θαυμάσει άνθρωπο στη ζωή μου όσο αυτόν.
Γελοιότητες παράνομων.-
Μελετείστε πόση στοκιά μπορεί να συσσωρευτεί και να ακτινοβολεί όταν ξεπεράσει την κρίσιμη μάζα
Επειδή είχε έναν συμφοιτητή που ήταν καλός κι ή ίδια το αναγνωρίζει, δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα κιόχι μόνο δεν υπάρχει αλλά δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται σε αυτό ένας παράνομος Τι παράνομος όμως; Σκότωσε; Έκλεψε; ΄Εκανε κάτι, υπάρχει υπαιτιότητα δική του;
Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:50
Κι άλλο σπίρτο.
Eν τω μεταξύ, δεν ζούσε καλά στο Ελλάντα, διότι ήταν παράνομος. Και σε αυτό φταίμε εμείς ας πούμε για ρατσισμό. Και κάθομαι και σκέφτομαι τον συμφοιτητή μου από Κονγκό που ήρθε για σπουδές, τον είχε στείλει νομίζω εκκλησία, κάτι τέτοιο.
Ο τύπος μίλαγε 2 μητρικές διαλέκτους της περιοχής, αγγλικά, γαλλικά και σπούδαζε στα Ελληνικά.
Δε θα ξεχάσω ένα φεγγάρι που προσπαθούμε να κάνουμε μια εργασία σε σίμιουλινκ της μάτλαμπ και εχουμε κάτσει 3 άτομα πάνω από το μάνιουαλ και διαβάζουμε στα ελληνικά, ο τύπος διαβάζει το γαλλικό μάνιουαλ και παράλληλα γράφουμε εργασία στα ελληνικά.
Και ύστερα μου λέτε για ρατσισμό. Δεν έχω θαυμάσει άνθρωπο στη ζωή μου όσο αυτόν.
Γελοιότητες παράνομων.-
Μελετείστε πόση στοκιά μπορεί να συσσωρευτεί και να ακτινοβολεί όταν ξεπεράσει την κρίσιμη μάζα
Επειδή είχε έναν συμφοιτητή που ήταν καλός κι ή ίδια το αναγνωρίζει, δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα κιόχι μόνο δεν υπάρχει αλλά δεν έχει δικαίωμα να αναφέρεται σε αυτό ένας παράνομος Τι παράνομος όμως; Σκότωσε; Έκλεψε; ΄Εκανε κάτι, υπάρχει υπαιτιότητα δική του;
Οι ανοιχτές πόρτες
Το καλό με το πεζό λόγο είναι ότι δεν είναι ποίηση να κάνει ερμηνείες και ελεύθερες αποδόσεις ο κάθε καρπαζοεισπράκτορας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
John Brown Gun Club έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:30
εαν ομως εμπαινες στον κοπο να τον ρωτησεις για την εμπειρια του στην Ελλαδα, ισως και να ειχε να σου πει καποια πραγματα που να σε εκαναν να νοιωσεις αβολα.
Όχι, δεν περίμενε να του ανοίγουμε την πόρτα να περάσει, δεν ήταν αντετοκούμπος να ντριμπλάρει καφέ μπαλίτσες, μας τις άνοιγε αυτός τις πόρτες (στις γυναίκες), γιατί στο σπίτι του, του μάθανε τρόπους.
Εγώ νομίζω ότι και στο σπίτι του Αντετοκούνμπο είχανε τρόπους αλλά το κλίμα στις ΗΠΑ τώρα, θεωρεί σχεδόν προδοτικούς αυτούς τους τρόπους.
Συνεχίζω λοιπόν να τον συμπαθώ και να τον θεωρώ ευγενικό άνθρωπο.
Κάτι άλλοι παπάρες μου φαίνονται αστείοι που ακόμη κι αν δεν έχουν κάποιο βασικό πρόβλημα να πουν, ακόμη και αν αντιλαμβάνονται τη διαφορά μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας, προσπαθούν να το δημιουργήσουν.
Ε, κάτι τέτοια με κάνουν να προσεγγίζω το θέμα με λιγότερη διάθεση κατανόησης από αυτήν που είχα.
Γιατί βλέπω πλέον ξεκάθαρα ότι τίποτα πλέον δεν θα είναι αρκετό για να καλύψει τα ζητούμενα των μπουλουμουτζήδων και περιφερειακών ομάδων.
Όλα έχουν ένα όριο/μέτρο/κόκκινη γραμμή. Τη δική μου την έβαλα και ας γίνει ό,τι είναι να γίνει.
Ναι μωρέ. Μετά από πολύ κόπο και σκέψη κατέληξες σε συμπέρασμα. Όπως τα λες. Είχες όλην την καλή διάθεση αλλά ως εδώ.
Κι άλλο σπίρτο.
Γελοιότητες παράνομων.-
Οι ανοιχτές πόρτες
Το καλό με το πεζό λόγο είναι ότι δεν είναι ποίηση να κάνει ερμηνείες και ελεύθερες αποδόσεις ο κάθε καρπαζοεισπράκτορας.
Σαν κάτι μεθυσμένους γέρους στις ελληνικές ταινίες που τσαμπουκαλεύονται και προσπαθούν να πουν κάτι δυνατό. Εμ να πει τη μαλακία της αλλά να μην ακούσει κριτική μετά.
Κι άλλο σπίρτο.
Οι ανοιχτές πόρτες
Σαν κάτι μεθυσμένους γέρους στις ελληνικές ταινίες που τσαμπουκαλεύονται και προσπαθούν να πουν κάτι δυνατό. Εμ να πει τη μαλακία της αλλά να μην ακούσει κριτική μετά.
Έλα βρε Ελληναρά καρπαζοεισπράκτορα, φτιάξε αυτό το μελετήστε που μας έχει βγάλει το μάτι τόση ώρα και μετά θα πούμε για την ικανότητά σου να ερμηνεύεις γραπτό λόγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 28 Ιούλ 2020, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:07
Μιλάτε γι αυτούς που θα τους γλείφατε στην πρώτη ευκαιρία. Εκεί μια ισχύουν οι φιλελέ ιδέες περί ισότητας των ανθρώπων και μια χαρά θα καταδικάζατε το ρατσισμό αν ο πλούσιος αφγανός έπεφτε θύμα ρατσιστικής επίθεσης από κάποιο ακροδεξιό ούγκανο.
καλα, μην το θεωρεις και ως απολυτο δεδομενο αυτο. Η οικονομικη επιφανεια και η κοινωνικη ανοδος δεν παρεχουν παντα ασυλια απεναντι στον ρατσισμο, σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει και να επιδεινωσουν τα πραγματα.
Λέω ότι ο θεατρινισμός του δεξιού που κάθε φορά παρουσιάζει επιχειρήματα που δήθεν πατάνε σε κάποιες ηθικές αρχές είναι εμφανέστατος. θα τον δεις να υπερασπίζεται έναν χρυσαυγίτη που και καλά έχει διαφορές μαζί του, όταν επιτεθεί και τραυματίσει έναν Πακιστανό. Με την ίδια θέρμη θα δεις να τον καταδικάζει και να πετάει τσιτάτα και ωραία ηθική περί ισότητας και εξέλιξης και προόδου, αν η επίθεση ήταν σε Πακιστανό μεν αλλά πλούσιο επιχειρηματία. Για το ούγκανο πράγματι δεν θα ισχύει κάποια ασυλία. Τουλάχιστον το ούγκανο είναι απαλλαγμένο από τις φαντασιώσεις του δεξιού περί πλούτου και γκλαμουριάς και μένει μόνο στην ισχύ της φυλής.
Δε συμφωνω, εχω την εντυπωση πως ενας αλλοδαπος που εχει πετυχει μπορει να προκαλεσει περισσοτερο φθονο απο καποιον που δεν εχει, οπως καλη ωρα ο Αντετοκουνμπο ή οι αλλοδαποι αριστουχοι μαθητες που τους αρνηθηκαν να φερουν την σημαια.
Αλλα και αλλου, η επιτυχια δεν προστατευει απο τον ρατσισμο. Ιστορικα επισης, τα μεγαλα ρατσιστικα πογκρομ ειτε εναντιον εβραιων, ειτε εναντιον μαυρων αμερικανων, σημειωθηκαν σε περιοδους που οι κοινοτητες τους σημειωσαν αναπτυξη (που συμφωνα με την ρατσιστικη ρητορικη ηταν προιον κλοπης). Η σφαγη της Ταλσα στην Οκλαχομα πχ συμπιπτει χρονικα με την εμφανιση των πρωτων μαυρων εκατομμυριουχων στις ΗΠΑ.
wooded glade έγραψε:
Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Έλα βρε Ελληναρά καρπαζοεισπράκτορα, φτιάξε αυτό το μελετήστε που μας έχει βγάλει το μάτι τόση ώρα και μετά θα πούμε για την ικανότητά σου να ερμηνεύεις γραπτό λόγο.
Ένα ορθογραφικό λάθος από βιασύνη vs μιας χοντροειδεστάτης μαλακίας που είπες. Αξιώνεις και δικαίωση; Όχι μόνο κείμενα. Εγκεφάλους σαν το δικό σου μπορώ να ερμηνεύω. Απλά γιατί είστε το ίδιο καλούπι και σας έχουμε μάθει.
Ένα ορθογραφικό λάθος από βιασύνη vs μιας χοντροειδεστάτης μαλακίας που είπες. Αξιώνεις και δικαίωση; Όχι μόνο κείμενα. Εγκεφάλους σαν το δικό σου μπορώ να ερμηνεύω. Απλά γιατί είστε το ίδιο καλούπι και σας έχουμε μάθει.
Ρε, βαριέμαι, αλήθεια. Πες τα με τον Τζώνυ που έχει υπομονή να στα σπάει σε τάληρα.
Το περιεχομενο του αρθρου ειναι μια χαρα.
Ωραια τα λεει ο ανθρωπος, αποτυπωνει την πραγματικοτητα διχως ιχνος εκδικητικοτητας.
Ο τιτλος ομως του αρθρου ειναι πολεμικος και παραπεμπει σε λαθος νοηματα.
Κλασικη περιπτωση δημοσιογραφιας του κωλου που αποσκοπει στη δημιουργια flame.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ρε, βαριέμαι, αλήθεια. Πες τα με τον Τζώνυ που έχει υπομονή να στα σπάει σε τάληρα.