!!! DEVELOPMENT MODE !!!

«Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» «Εγίνετε ρεζίλι! Λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές!»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
georgebi

«Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» «Εγίνετε ρεζίλι! Λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές!»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/oute- ... o-lemesou/

Την προηγούμενη βδομάδα κυκλοφόρησαν κάποιες φωτογραφίες στο κυπριακό διαδίκτυο, με τη μπουγάδα στον Μώλο Λεμεσού, διαβάζουμε στο City της Κύπρου.
Εικόνα

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η φωτογραφία στη σελίδα I Love Cyprus ΡΕ, με τη λεζάντα «Στο μόλο Λεμεσού εβάλαν τζαι μπουγάδα.»

«Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» αναφέρει μια γυναίκα σε ένα σχόλιο, ενώ ένας τύπος συμπληρώνει «Egemosamen giftous Kai na lipoun ta sxolia peri oti einai astegoi extos an o astegos einai iperano olon».

Μια άλλη γυναίκα συμπληρώνει «Όπου και να πάνε και σε παλάτια να τους βάλεις γύφτοι θα είναι», ενώ ένας άλλος δείχνει να γνωρίζει και την καταγωγή τους, αναφέροντάς μας πως είναι «Pakistania».
Πιο κάτω μερικά από τα απείρου κάλλους σχόλια που έπαιξαν, από «ανήσυχους πολίτες»:
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ας δούμε τώρα τι ακριβώς συμβαίνει στον Μώλο και πώς βρέθηκε εκεί η μπουγάδα:

Από το ποστ της εικαστικού Δανάης Λαου:

Ούτε μετανάστες,

ούτε ξένοι,

ούτε άστεγοι,

ούτε φτωχοί,

ούτε μουσουλμάνοι,

Και για να περάσω στις προσβολές:

Ούτε κούλλουφοι

Ούτε χώρκατοι

Ούτε απαράδεκτοι

Ούτε βλάσφημοι

Ούτε αχάριστοι είμαστε!

Είμαστε θκυό αυθεντικότατες Λεμεσιανές καλλιτέχνιδες, η Diamanto Hadjizacharia τζαι εγώ, που (με άδεια) στα πλαίσια του φεστιβάλ σύγχρονου χορού που γίνεται κάθε χρόνο στο μόλο επήαμε οι γέριμες να κάμουμε μια πρόβα! (ΝΑΙ απλώνουμε ρούχα στο σκηνικό, τι;).

Τώρα θα μου επιτρέψετε αφού μου φορέσατε 100 ταπέλλες να σας το ανταποδώσω:

Είσαστε ανορθόγραφοι, αγράμματοι, αναλφάβητοι, άξεστοι μα πάνω απ’ όλα ρατσιστές, εθνικιστές, και πολλά άλλα -ιστές ! :oops: Είπαμε να κρύψουμε να δούμε ως πού εννα το τραβήσετε. Εγίνετε ρεζίλι! Ολόκληρες γενιές γελούν με τα χάλια σας.

Είσαστε ο λόγος που δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χώρα πολιτισμικά!

Είδατε μια φωτογραφία που εναν ευλοημένο ττόρο που άφηκε κάποιος πάνω στο δέντρο να στεγνώσει τζαι επιάσετε τζαι εσυνδέσετε το με τη φωτογράφιση που εκάμαμε εμείς για εμάς. Εσυνδέσετε μας με τους μετανάστες λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές. :011:

Χωρίς καμιά έρευνα, χωρίς καμιά έγνοια, ήβρετε τρόπο να μας χρησιμοποιήσετε εικονικά για να φτύσετε το δηλητήριο σας. Έσιει τρείς μέρες μου μου στέλνουν γνωστοί μου τη φάτσα μου σε άλμπουμ με άσχετες φωτογραφίες, ποσταρισμένη στους τοίχους αγνώστων! Για να μεν μιλήσω για τα σχόλια! Είστε τραγικοί!

Θέλω να μου εξηγήσετε με ποια λογική επιστέψετε πως εννα ήθελε κάποιος να πάει να πλύννει σοβαρά τα ρούχα του στα λύματα, να τα απλώσει στες φοινικές, τζαι μάλιστα με σκουφί και γυαλάκια.

Να κοπιάσετε ούλλοι εσείς στις 22-23-24 Αυγούστου στο φεστιβάλ να μας δείτε άμπα τζαι ανοίξει λλίο ο νους σας.

Θα παραστούν ειδικοί να σας μετρήσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα ένα ένα. Εν θα πάρει πολλή ώρα. :003:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Σενέκας

Re: «Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» Εγίνετε ρεζίλι! Λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

Δεν υπάρχει κάπου το κείμενο σε ελληνική μετάφραση να το διαβάσουμε κι εμείς;

- Casper - κάνε μια πρόχειρη μετάφραση pls
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: «Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» «Εγίνετε ρεζίλι! Λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

να ακολουθησουμε το πετυχημενο παραδειγμα της κυπρου που βγηκε απο την κριση :giggle: :giggle:

ουτε δευτερολεπτο ελληνιολισμου γιατι αρκετα :102:

το ιδιο και για την κυπρο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: «Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» Εγίνετε ρεζίλι! Λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Jolly Roger έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:40 elchav
+ κυτταριτιδα-χαμηλοκωλισμος :e040:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: «Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι» «Εγίνετε ρεζίλι! Λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Και αυτές γύφτισσες είναι. Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχει καλλιτεχνική έκφραση πια στον ελληνόφωνο κόσμο και έχουμε πήξει στις γυφτιές οι οποίες μας παρουσιάζονται σαν τέχνη. Έχει γίνει και στην Ομόνοια με άλλου είδους γυφτιές, για να μην πω και για τις τωρινές.
Επίσης ο προφορικός και γραπτός λόγος έχει γίνει ανυπόφορος, τόσο για το αυτί όσο και για τον εγκέφαλο.
Μαζέψτε τις γύφτισσες και τους συγγενείς τους.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Καγκέλωσαν μέχρι και οι κωλότριχές μου απο το υπέρτατο κριντζάρισμα.
Εικόνα
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Σενέκας έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 12:41 Δεν υπάρχει κάπου το κείμενο σε ελληνική μετάφραση να το διαβάσουμε κι εμείς;

- Casper - κάνε μια πρόχειρη μετάφραση pls
Δεν με λυπάστε :lol:

«Εκαταντησαν Την Κυπρο Την Πιο Γυφτικη Χωρα Τουτοι Ουλλοι»

Κατάντησαν την Κύπρο την πιο γύφτικη χώρα όλοι αυτοί.

"Είμαστε θκυό ΔΥΟ αυθεντικότατες Λεμεσιανές καλλιτέχνιδες, η Diamanto Hadjizacharia τζαι ΚΑΙ εγώ, που (με άδεια) στα πλαίσια του φεστιβάλ σύγχρονου χορού που γίνεται κάθε χρόνο στο μόλο επήαμε οι γέριμες ΠΗΓΑΜΕ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΕΣ να κάμουμε μια πρόβα! (ΝΑΙ απλώνουμε ρούχα στο σκηνικό, τι;).

Τώρα θα μου επιτρέψετε αφού μου φορέσατε 100 ταπέλλες ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ αλλά εδώ εννοεί κανονικά "ταμπέλες"να σας το ανταποδώσω:

Είσαστε ανορθόγραφοι, αγράμματοι, αναλφάβητοι, άξεστοι μα πάνω απ’ όλα ρατσιστές, εθνικιστές, και πολλά άλλα -ιστές. :oops: Είπαμε να κρύψουμε ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ να δούμε ως πού εννα το τραβήσετε MΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ . Εγίνετε ΓΙΝΑΤΕ ρεζίλι! Ολόκληρες γενιές γελούν με τα χάλια σας.

Είσαστε ο λόγος που δεν θα πάμε ποτέ μπροστά σαν χώρα πολιτισμικά!

Είδατε μια φωτογραφία που εναν ευλοημένο ττόρο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΠΕΤΣΕΤΑ (λέμε κάτι "ευλοημένο" όταν εκνευριστούμε πολύ και έγινε η αφορμή για αναστάτωση) που άφηκε κάποιος πάνω στο δέντρο να στεγνώσει τζαι επιάσετε τζαι εσυνδέσετε το με τη φωτογράφιση που εκάμαμε εμείς για εμάς. Εσυνδέσετε μας με τους μετανάστες λες τζαι εγυρέφκετε αφορμή για κακολογιές. :011: ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΝΑ ΣΤΕΧΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. MΑΣ ΣΥΝΔΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΥΡΕΥΑΤΕ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ

Χωρίς καμιά έρευνα, χωρίς καμιά έγνοια, ήβρετε ΒΡΗΚΑΤΕ τρόπο να μας χρησιμοποιήσετε εικονικά για να φτύσετε το δηλητήριο σας. Έσιει τρείς μέρες ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ = ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ μου μου στέλνουν γνωστοί μου τη φάτσα μου σε άλμπουμ με άσχετες φωτογραφίες, ποσταρισμένη στους τοίχους αγνώστων! Για να μεν μιλήσω για τα σχόλια! Είστε τραγικοί!

Θέλω να μου εξηγήσετε με ποια λογική επιστέψετε πως εννα ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ήθελε κάποιος να πάει να πλύννει σοβαρά τα ρούχα του στα λύματα, να τα απλώσει στες φοινικές, τζαι μάλιστα με σκουφί και γυαλάκια.

Να κοπιάσετε ούλλοι ΟΛΟΙ εσείς στις 22-23-24 Αυγούστου στο φεστιβάλ να μας δείτε άμπα τζαι ΜΠΑΣ ΚΑΙ ανοίξει λλίο λίγο ο νους σας.

Θα παραστούν ειδικοί να σας μετρήσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα ένα ένα. Εν ΔΕΝ θα πάρει πολλή ώρα. :003: "

Τα bold είναι η δική μου μετάγραση για τις κυπριακές λέξεις /φράσεις που υπάρχουν στα αριστερά τους.

Τώρα καλύτερα; :lol:
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

- Casper - έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:08
Να κοπιάσετε ούλλοι ΟΛΟΙ εσείς στις 22-23-24 Αυγούστου στο φεστιβάλ να μας δείτε άμπα τζαι ΜΠΑΣ ΚΑΙ ανοίξει λλίο λίγο ο νους σας.

Θα παραστούν ειδικοί να σας μετρήσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα ένα ένα. Εν ΔΕΝ θα πάρει πολλή ώρα. :003: "

Τα bold είναι η δική μου μετάγραση για τις κυπριακές λέξεις /φράσεις που υπάρχουν στα αριστερά τους.

Τώρα καλύτερα; :lol:
Να μου δώσουν και εμένα χρήματα για φεστιβάλ (μπορώ να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες ή να φτιάξω ένα καλλιτεχνικό σκηνικό) ή απλά χρήματα για να ανοίξει ο νους μου.
Φυσικά και πρέπει να μας μετρήσουν τα εγκεφαλικά κύτταρα όταν χρεώνουμε μια χώρα τρεις γενιές για σκούφους και μπερέδες (για τους Ελλαδίτες αυτό).
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Οι περισσότεροι σ' αυτή την χώρα έτσι είμαστε. Δεν βουτάμε την γλώσσα μας στο μυαλό μας πριν μιλήσουμε. Βιαζόμαστε να κρίνουμε και δεν κοιτάμε την δουλειά μας. Πάντα η καμπούρα του γείτονα πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Γιατί να ασχοληθούμε με την δική μας;

Μια παρεξήγηση έγινε (εγώ βλέποντας την εικόνα εντομεταξύ απλά ΓΕΛΑΣΑ) και έβγαλαν ολόκληρη χολή. Κι' εγώ εκνευρίστηκα. Τις νιώθω :011:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος - Casper - την 28 Ιούλ 2020, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΥΠΟΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΔΕΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

Περιμένω το πρώτο σχόλιο από αριστερό μούλο νοτιοσλάβων για το πώς οι Κύπριοι είναι άραβες, κλπ, για να πατήσω το κουμπί με τα gifs.

Σας προειδοποίησα.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΒΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;! ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΣΙΒΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Maejima

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maejima »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 15:25 ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΒΕΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;! ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΑΤΣΙΒΕΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ
Ξεκινάω με τα οικονομικά/κοινωνικά, θα προχωρήσω με τα γενετικά σε λίγο, νοτιοσλάβε, αναλόγως πόσο προκλητικοί θα είστε.

GDP/capita:

Εικόνα

Human Development Index:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Κοροϊδέψτε και άλλο τους Κύπριους, βλάκες νοτιοσλάβοι, ρουφάτε και σας έρχετε:

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές