Όταν πήγαινα εγώ σχολείο υπήρχαν 14χρονα που μαχαιρωναν για οπαδικα, ήταν τίγκα μαστουρωμενοι κ έκαναν φερμες. Δε λέω για τη συγκεκριμένη αλλα επειδή γενικευεις εσυ για 14χρονα δεν ειναι όλα τα 14χρονα το ίδιο. Οπότε μη λαικιζεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπατσολάγνοι τραμπικοί, για τοποθετηθείτε...
- EKPLIKTIKOS
Re: Μπατσολάγνοι τραμπικοί, για τοποθετηθείτε...
Λέει μη λαϊκίζω άτομο που επιχειρηματολογεί όπως οι καφενόβιοι. Άκουσε για 5 δεκατετράχρονα που αλητεύουν και το αναφέρει για να δικαιολογήσει την βία των μπάτσων. Ρε πόσο απίθανοι είστε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:35Όταν πήγαινα εγώ σχολείο υπήρχαν 14χρονα που μαχαιρωναν για οπαδικα, ήταν τίγκα μαστουρωμενοι κ έκαναν φερμες. Δε λέω για τη συγκεκριμένη αλλα επειδή γενικευεις εσυ για 14χρονα δεν ειναι όλα τα 14χρονα το ίδιο. Οπότε μη λαικιζεις
Παρανοησες, δεν δικαιωσα τους μπάτσους.Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:32 . Κι εσύ χτυπιόσουν μαζί με τον Εξαρχίδη ότι δεν έχουν ενσυναίσθηση. Εδώ τώρα έρχεσαι και δικαιώνεις τους μπάτσους που φέρονται σε ένα 14χρονο. Ο άλλος το έβρισε κιόλας. Για να δεις τι είστε οι δεξιοί.
Είπα ότι δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπερασμα, όπως έκανε ο νηματοθετης.
Ειδικά από ένα βίντεο λίγων δευτερολεπτων.
Έχεις διαφορετική άποψη;
Α, και από πού προκύπτει το δεξιος;
Όταν εγώ διάβαζα αυριανή στα 80ς, εσύ ήσουν γεννημένος;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Όχι αλλά το θέμα δεν είναι να σχηματίσουμε άποψη για το τι συμβαίνει. Είναι ότι δεν σοκάρεται ο μαλάκας όταν βλέπει βία σε ένα κορίτσι και μάλιστα το κριτήριο είναι ότι αυτό που ασκεί τη νία είναι μπάτσος και πρέπει αυτόματα να τον υποστηρίξουμε. Είτε σαν το βόθρο που είτε το κορίτσι μαλακισμένο είτε σαν κάποιους που πάνε να το παίξουν ουδέτεροι και μελετούν σφαιρικά την υπόθεση.Prepon έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:39Παρανοησες, δεν δικαιωσα τους μπάτσους.Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:32 . Κι εσύ χτυπιόσουν μαζί με τον Εξαρχίδη ότι δεν έχουν ενσυναίσθηση. Εδώ τώρα έρχεσαι και δικαιώνεις τους μπάτσους που φέρονται σε ένα 14χρονο. Ο άλλος το έβρισε κιόλας. Για να δεις τι είστε οι δεξιοί.
Είπα ότι δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπερασμα, όπως έκανε ο νηματοθετης.
Ειδικά από ένα βίντεο λίγων δευτερολεπτων.
Έχεις διαφορετική άποψη;
Διαφωνω, το θέμα είναι πράγματι να σχηματίσουμε άποψη για το τι συμβαίνει.Γλαύκος έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:44
Όχι αλλά το θέμα δεν είναι να σχηματίσουμε άποψη για το τι συμβαίνει. Είναι ότι δεν σοκάρεται ο μαλάκας όταν βλέπει βία σε ένα κορίτσι και μάλιστα το κριτήριο είναι ότι αυτό που ασκεί τη νία είναι μπάτσος και πρέπει αυτόματα να τον υποστηρίξουμε.
Δεν δείχνουμε σοκαριστικά βιντεάκια για να κρίνουμε αντιδράσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 28 Ιούλ 2020, 14:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Το βίντεο ξεκινάει με έναν τύπο από την παρέα της να ρίχνει μπουνιά σε αγόρι που είναι πάνω σε ποδήλατο και το πολύ 10 χρονών.
Ότι έκαναν οι οννεδίτες. Δεν έχει μόνο στην Ελλάδαfoscilis έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:46 Το βίντεο ξεκινάει με έναν τύπο από την παρέα της να ρίχνει μπουνιά σε αγόρι που είναι πάνω σε ποδήλατο και το πολύ 10 χρονών.
Ε και; Αυτή δεν ευθύνεται για την παρέα της.foscilis έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:46 Το βίντεο ξεκινάει με έναν τύπο από την παρέα της να ρίχνει μπουνιά σε αγόρι που είναι πάνω σε ποδήλατο και το πολύ 10 χρονών.
Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε, άρα κακώς ανοιξε το θέμα ο Γιάννης.
Τι να συζητήσουμε και με ποια δεδομένα;
Ας ονομαζε το θέμα "δυσάρεστες εικόνες", στη λογική του Γλαύκου , να πουμε όλοι μάλιστα κύριε έχετε δίκιο, δυσάρεστο να συμβαίνουν τέτοια πραγματα
Ισχυρίζεσαι ότι οι BLM είναι το αντίστοιχο των ΟΝΝΕΔιτών;
- Dwarven Blacksmith
Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι πταίσμα, αν ήταν αυτό δηλαδή η βίαια σύλληψη της εβδομάδας, τα πράγματα θα ήταν καλά.
Έχω δει πολύ χειρότερα στο ίντερνετ την τελευταία βδομάδα, κυκλοφορεί και ένα με ένα μαύρο που τον πετάνε κάτω από το αναπηρικό καροτσάκι.
Έχω δει πολύ χειρότερα στο ίντερνετ την τελευταία βδομάδα, κυκλοφορεί και ένα με ένα μαύρο που τον πετάνε κάτω από το αναπηρικό καροτσάκι.
- Otto Weininger
Όσο και ο πάτος σου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Πάω να δω αν έγραψες μισή γραμμή για την γιαγιά στο καρότσακι που την έδερναν πλιατσικολογοι blm και επιστρέφω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:53 Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι πταίσμα, αν ήταν αυτό δηλαδή η βίαια σύλληψη της εβδομάδας, τα πράγματα θα ήταν καλά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ρε παλικάρι. Ποιον πας να πείσεις; αφού πάντα υπάρχει προδιάθεση και τοποθέτηση για όλα τα ζητήματα. Ποιες αντικειμενικότητες και μαλακίες; Όταν σκοτώνουν το Φύσσα θα βγει κάποιος και θα πει ότι δεν έγραφε ωραία τραγούδια. Όταν πυροβολούν τον Χίο, χωρίς να ξέρουν αν το έκανε κανένας μαφιόζος ή κάποιος που ένιωθε απειλείται, δεν κάθεται πολύ να το ψάξει. θα βγάλει κριτική γι τους βάρβαρους που χαίρονται με το θάνατο του άλλου.Prepon έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:49Ε και; Αυτή δεν ευθύνεται για την παρέα της.foscilis έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 14:46 Το βίντεο ξεκινάει με έναν τύπο από την παρέα της να ρίχνει μπουνιά σε αγόρι που είναι πάνω σε ποδήλατο και το πολύ 10 χρονών.
Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αντικειμενικός.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε, άρα κακώς ανοιξε το θέμα ο Γιάννης.
Τι να συζητήσουμε και με ποια δεδομένα;
Ας ονομαζε το θέμα "δυσάρεστες εικόνες", στη λογική του Γλαύκου , να πουμε όλοι μάλιστα κύριε έχετε δίκιο, δυσάρεστο να συμβαίνουν τέτοια πραγματα
Τώρα τι θες να πεις; ότι όλα τα θέματα τα προσεγγίζεις αγνά; Έλα τώρα.
Έλα μωρή πλατφόρμα προχώρα.
Όχι γιατί δεν ξέρω καν τον αριθμό τους. Λέω ότι αυτοί που βαράνε τα δεκάχρονα είναι το αντίστοιχο των οννεδιτών. Ήταν BLM αυτοί; Ας πρόσεχαν οι BLM.