!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
μαλάκες παραδίνομαι.πραγματικά μου σπάσατε ταρχίδια
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Θα αλλάξει η ζωή του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:23 Το πιο κουραστικό είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Απλά τα κράτη είναι προγραμματισμένα να διεκδικούν αυτές τις μαλακίες από κατασκευής τους. Και ο κόσμος φανατίζεται λες και θα αλλάξει η ζωή του.
Αφήστε το κράτος να διεκδικεί αλλά μη μασάτε.
Έκλεισαν εργοστάσια και διώξαμε επενδύσεις με τη καραμέλα ότι θα κερδίσει ο ξένος και ο λαός δε θα πάρει τίποτε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
- Dwarven Blacksmith
Δε λέω δε γαμιέται, λέω ότι δεν είναι κάτι για το οποίο εσύ αξίζει να φανατίζεσαι, μια δουλειά είναι.nowhere έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:27ναι μωρε δε γαμιέται.έτσι κι αλλιώς πόσο μέσα πας,30-40 μέτρα από την παραλίαDwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:23 Το πιο κουραστικό είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Απλά τα κράτη είναι προγραμματισμένα να διεκδικούν αυτές τις μαλακίες από κατασκευής τους. Και ο κόσμος φανατίζεται λες και θα αλλάξει η ζωή του.
Άντι, πάρε φόρα και χτύπα το κεφάλι σου στο τοίχο, μετά ρώτα τον, τον τοίχο ε, αν κατάλαβε τπτ.
(:
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Belisarius
Πιο δυσκοίλιο κράτος σε πόλεμο και σύγκρουση από την Ελλάδα δεν υπάρχει, καλώς ή κακώς. Τα προηγμένα κράτη πολεμούν. Οι καραγκιόζηδες βλέπουν τους μεγάλους να κάνουν πολέμους για να προασπίσουν τα συμφέροντα τους ενώ οι ίδιοι παριστάνουν τους προηγμένους Ευρωπαίους.vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:37 Γενικά καποιοι θερμοκέφαλοι τον εχουν πολυ εύκολο τον πόλεμο/σύγκρουση. Θελω να πιστεύω οτι ειναι απλά ηλίθιοι που το 'χουν καψει απ'τα βιντεο γκέιμς και τις πολεμικες ταινιες, και οχι τοσο κατεστραμμένοι και μίζεροι απο την ιδια τους τη ζωή, σε σημειο να θελουν τοσο πρόθυμα να πανε να σκοτωθουν για νερα και θαλασσουλες που σε αυτους δεν τους χωράει και στους απεναντι κολυμπάει και βραχονησίδες που ουτε βλογιοκομμένη πεταλίδα δεν κατοικεί πάνω τους.
Καλό είναι να τα ζυγιάζουμε τα πράγματα και αν δούμε ότι δεν μας παίρνει να κάνουμε πίσω. Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο όπου όποιος απορρίπτει την πολεμική σύγκρουση με τη Τουρκία ως αναγκαίο, θεμιτό, πιθανό ενδεχόμενο είναι εντελώς ασόβαρος.
Μόνο βλάκες και γεννημένοι δούλοι πάνε σε πόλεμο μόνο όταν απειλείται η πρωτεύουσα τους.
- Dwarven Blacksmith
Αυτό ειναι ένα αφήγημα για τα τηλεοπτικά πάνελ. Δεν το έχω δει ποτέ σε σοβαρή μελέτη για την ελληνική οικονομία.Belisarius έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:38Θα αλλάξει η ζωή του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:23 Το πιο κουραστικό είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Απλά τα κράτη είναι προγραμματισμένα να διεκδικούν αυτές τις μαλακίες από κατασκευής τους. Και ο κόσμος φανατίζεται λες και θα αλλάξει η ζωή του.
Έκλεισαν εργοστάσια και διώξαμε επενδύσεις με τη καραμέλα ότι θα κερδίσει ο ξένος και ο λαός δε θα πάρει τίποτε και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
Όποιος θέλει ψωνίζει κι απ' αυτό.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εσείς να δείτε πόσο έχετε σπάσει τα δικά μας. Και επειδή την έχω ξαναγράψει παλιότερα πιο αναλυτικά την γενικότερη άποψή μου επί του θέματος, και δεν γουστάρω να κουράζομαι άλλο, τα παραθέτω και εδω.
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=985267&hil ... 82#p985267
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=985720&hil ... 82#p985720
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=993074&hil ... 82#p993074
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=993099&hil ... 82#p993099
δεν έχεις καταλάβει τίποτα, κοιμάσαι τον υπνο του δικαίου, εδώ παίζεται το παιχνίδι του εξημερώματος του αγριμιού, πως νομίζεις ότι θα γίνουν αυτά που θες στην οικουμένη; με βαρβάρους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:40 Το πιο κουραστικό είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Απλά τα κράτη είναι προγραμματισμένα να διεκδικούν αυτές τις μαλακίες από κατασκευής τους. Και ο κόσμος φανατίζεται λες και θα αλλάξει η ζωή του.
το αγρίμι θέλει εκτός απο καρότο και μαστίγιο και εσύ το αρνείσαι το δεύτερο
το παιχνίδι είναι μεγαλύτερο απ ότι νομίζεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος urbilum την 28 Ιούλ 2020, 13:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραια. Επειδή τα εχω γράψει παλιότερα και τα ειχα 'ξηγησει ωραια, τα μεταφέρω για να μην κουράζομαι ξανα γράφοντάς τα.Belisarius έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:44Πιο δυσκοίλιο κράτος σε πόλεμο και σύγκρουση από την Ελλάδα δεν υπάρχει, καλώς ή κακώς. Τα προηγμένα κράτη πολεμούν. Οι καραγκιόζηδες βλέπουν τους μεγάλους να κάνουν πολέμους για να προασπίσουν τα συμφέροντα τους ενώ οι ίδιοι παριστάνουν τους προηγμένους Ευρωπαίους.vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:37 Γενικά καποιοι θερμοκέφαλοι τον εχουν πολυ εύκολο τον πόλεμο/σύγκρουση. Θελω να πιστεύω οτι ειναι απλά ηλίθιοι που το 'χουν καψει απ'τα βιντεο γκέιμς και τις πολεμικες ταινιες, και οχι τοσο κατεστραμμένοι και μίζεροι απο την ιδια τους τη ζωή, σε σημειο να θελουν τοσο πρόθυμα να πανε να σκοτωθουν για νερα και θαλασσουλες που σε αυτους δεν τους χωράει και στους απεναντι κολυμπάει και βραχονησίδες που ουτε βλογιοκομμένη πεταλίδα δεν κατοικεί πάνω τους.
Καλό είναι να τα ζυγιάζουμε τα πράγματα και αν δούμε ότι δεν μας παίρνει να κάνουμε πίσω. Αλλά έχουμε φτάσει στο σημείο όπου όποιος απορρίπτει την πολεμική σύγκρουση με τη Τουρκία ως αναγκαίο, θεμιτό, πιθανό ενδεχόμενο είναι εντελώς ασόβαρος.
Μόνο βλάκες και γεννημένοι δούλοι πάνε σε πόλεμο μόνο όταν απειλείται η πρωτεύουσα τους.
Από τα λινκς στο παραπανω μου ποστ
vantono έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:57Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.nowhere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:51οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?vantono έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:37 Υπό συνθήκες τόταλ γουόρ, η αντιμετώπιση συγκυριών και επεξεργασία δεδομένων και πρακτικών είναι διαφορετική, αγαπητέ.![]()
vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 11:48Τί ήταν αυτη η σύγκριση τώρα? Η Λήμνος ειναι νησί του κεντρικού Αιγαίου, κατοικήσιμο απο ανθρώπους, όχι μια ερημη βραχονησίδα που λέγεται Ψαροπουτσιανή,δεν ειναι ορατη καν στο χάρτη,και βρίσκεται 300 μίλια ανατολικά της ημιβραχονησίδας Αντιλερογανδρονήσου. Ε του πούστη, καπου να μπαίνει και η λογική μας δηλαδή, μην τα ισοπεδώνουμε εσκεμμένα όλα. Για τη Λήμνο, ενα νησι του κεντρικού Αιγαίου με Έλληνες Ανθρώπους πολίτες πάνω, που δεχονται ξεκαθαρη επίθεση (απόβαση μάλιστα) φυσικά και θα την υπερασπιστούμε. Για τα Ίμια και τα Αντι-ιμια όμως, πολύ καλά κάναμε που ευχαριστήσαμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ε απ τη στιγμή που δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή συμπατριώτη και συμπολίτη μας, ε δεν θα πάμε να σκοτωθούμε για το γκράβαρο τώρα, για ένα εξόγκωμα γης μεσα στη θαλασσα. Να σοβαρευτούμε λίγο.ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:55Δηλαδή αν κάνουν απόβαση στην Λήμνο όλοι εμείς που δεν είμαστε από εκεί να αδιαφορήσουμε;
Απο κει και πέρα, τα κοιτάσματα κτλ, στα παπαρια μου εμένα προσωπικά. Η Λήμνος που δεν εχει κοιτάσματα πχ, αλλα ανθρώπινες ζωές,το λογικό ειναι να στείλεις άμεσα βοηθεια, αμα συμβεί τιποτα. Στην Ψαροπουτσιανή όμως, που δεν υπάρχει ψυχή πάνω οχι μονο ανθρώπου αλλά ουτε βλογιοκομμένου τράγου, αλλά ειναι γεμάτο απο μαγναστρομαγγάνιο ή κρυπτονίτη ή βρώμιο ή κάδμιο ή αεριουδατάνθρακες, δεν προκειται να τρέξω να πολεμήσω για κανέναν (κυριολεκτικά για κανεναν, αφού κανενας δεν υπάρχει εκει πανω). Ας πάμε σε συνεκμετάλλευση με τους τουρκους, ή αφού βρισκονταν τοσο καιρο εκει κοιτάσματα και ειναι εντός της δικης μας δικαιοδοσίας, ας ήμασταν μάγκες να τα παρουμε όλα για την παρτη μας όσο ηταν νωρίς, ή να φροντίζαμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία για συνεκμετάλλευση με καποια άλλη νατοική χώρα, πριν έρθουν οι Τουρκοι. Δεν μας φταίει κανεις.
Αν ειμαι άδικος ή τα βλέπω πολύ κυνικά ή πεσιμιστικά, σορρυ παιδιά μου, ανακαλάω και παραδίνομαι στην παντοδύναμη πχορουμικη σας γνώση.vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:21Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα τον λαό μου σε πόλεμο (ουτε εγώ προσωπικα θα πηγαινα ούτε θα ειχα την απαίτηση απο εσένα ή αλλους να πανε) για την "υπεράσπιση" ενός εξογκώματος 5 στρεμμάτων στη μέση του πουθενά δίχως ιχνος ανθρώπινης (και όχι μονο) ζωής, που κατα πάσα πιθανότητα να μην υπάρχει καν με τον επόμενο μεγάλο σεισμό, να εχει βυθιστεί εντελως. Το αν η εν λόγω επιπλεούμενη κουράδα περιτριγυρίζεται απο κρυπτονιτη ή υδρογονάνθρακες ή γαλβανισμένο λευκόχρυσο χυσαμόλι απο μαγναστρικά ρήγματα που προσγειώθηκαν απο το διάστημα, ας είχα τα παπάρια και την τεχνογνωσία τόσον καιρό να τα καβατζώσω για την πάρτη μου όλα, ή να καλέσω για συνεργασία συνεκμετάλλευσης τις ΗΠΑ ή τη Νορβηγία ή όποιον άλλο νατοικό. Δεν το έκανα όμως, οπότε ας τα λουστώ τώρα, και ας φάω συνεκμετάλλευση με τον τουρκαλέοντα στη μάπα, απ' τη στιγμή που δεν έχω πυρηνικά να τον έκανα ακτινογραφία και να τον εξάχνωνα με το που θα με στραβοκοιτούσε. Συνεκμετάλλευση έστω και λιγο ριγμένος στη συμφωνία λοιπόν, και την κοτούλα μου παραμάσχαλα.ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:03 Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Ωστόσο δεν νομίζω να διαφωνούσες ότι αν αρχίσουν οι υποχωρήσεις απλά ανοίγεις την όρεξη των απέναντι. Πρώτα κάποιες βραχονησίδες, μετά κάποιο σχεδόν ακατοίκητο νησάκι, μετά το Καστελόριζο που είναι κάπως μακρυά κοκ
Και δεν είπα να κάνεις πόλεμο για βραχονησίδες. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες πολιτικούς υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να είναι όντως το καθεστώς κάποιων από αυτές αδιευκρίνιστο από τις συνθήκες και απλά να μας φουσκώνουν τα μυαλά για δεκαετίες. Αλλά για αυτά που είναι δικά μας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και δεν χωράει κανενός είδους αμφιβολία δεν θα ήθελα να παραχωρηθούν είτε έχουν επάνω ανθρώπους είτε όχι.
ναι δώσε μου και το ημερολόγιο σου άλλη δουλειά δεν είχα.αρκεί η ασχετίλα που έγραψες πριν και το "εσείς" που γράφεις τώρα λες και μιλάς σε κανένα στρατόκαβλο,α παράτα μαςvantono έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:48 Εσείς να δείτε πόσο έχετε σπάσει τα δικά μας. Και επειδή την έχω ξαναγράψει παλιότερα πιο αναλυτικά την γενικότερη άποψή μου επί του θέματος, και δεν γουστάρω να κουράζομαι άλλο, τα παραθέτω και εδω.
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=985267&hil ... 82#p985267
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=985720&hil ... 82#p985720
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=993074&hil ... 82#p993074
viewtopic.php?f=29&t=17317&p=993099&hil ... 82#p993099
Κανένας δεν θέλει πόλεμοvantono έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:37Γενικά καποιοι θερμοκέφαλοι τον εχουν πολυ εύκολο τον πόλεμο/σύγκρουση. Θελω να πιστεύω οτι ειναι απλά ηλίθιοι που το 'χουν καψει απ'τα βιντεο γκέιμς και τις πολεμικες ταινιες, και οχι τοσο κατεστραμμένοι και μίζεροι απο την ιδια τους τη ζωή, σε σημειο να θελουν τοσο πρόθυμα να πανε να σκοτωθουν για νερα και θαλασσουλες που σε αυτους δεν τους χωράει και στους απεναντι κολυμπάει και βραχονησίδες που ουτε βλογιοκομμένη πεταλίδα δεν κατοικεί πάνω τους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:23 Το πιο κουραστικό είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Απλά τα κράτη είναι προγραμματισμένα να διεκδικούν αυτές τις μαλακίες από κατασκευής τους. Και ο κόσμος φανατίζεται λες και θα αλλάξει η ζωή του.
Ειδικά εμείς έχουμε κυριολεκτικά 1 αιώνα να κινηθούμε επιθετικά. Γιαυτο πολλοί φωνάζουμε για τους εξοπλισμούς. Όχι για να πάμε να πάρουμε την Πόλη; αλλά για να αποτρέψουμε τον πόλεμο.
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο Τούρκος θέλει μόνο λίγη θάλασσα και όχι το μισό, για αρχή, Αιγαίο
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Dwarven Blacksmith
Δεν αρνούμαι τίποτα. Εγώ απλά λέω να κάνουν τη δουλειά τους οι κρατικοί λειτουργοί που ασχολούνται μ' αυτά.urbilum έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:51δεν έχεις καταλάβει τίποτα, κοιμάσαι τον υπνο του δικαίου, εδώ παίζεται το παιχνίδι του εξημερώματος του αγριμιού, πως νομίζεις ότι θα γίνουν αυτά που θες στην οικουμένη; με βαρβάρους;Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:40 Το πιο κουραστικό είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα. Απλά τα κράτη είναι προγραμματισμένα να διεκδικούν αυτές τις μαλακίες από κατασκευής τους. Και ο κόσμος φανατίζεται λες και θα αλλάξει η ζωή του.
το αγρίμι θέλει εκτός απο καρότο και μαστίγιο και εσύ το αρνείσαι το δεύτερο
το παιχνίδι είναι μεγαλύτερο απ ότι νομίζεις
Έχουνε τα μέσα, τους τα παρέχουμε. Απλά αρνούμαι να φανατιστώ σε προσωπικό επίπεδο και προφανώς αρνούμαι να γίνω ένα από τα μέσα τους.
- Belisarius
Δεν θα σε πείσω εγώ να πας να πολεμήσεις. Όπως δεν θα με πείσεις εσύ να επαναστατήσω για να φέρουμε τον κομμουνισμό.vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:52Ωραια. Επειδή τα εχω γράψει παλιότερα και τα ειχα 'ξηγησει ωραια, τα μεταφέρω για να μην κουράζομαι ξανα γράφοντάς τα.Belisarius έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:44Πιο δυσκοίλιο κράτος σε πόλεμο και σύγκρουση από την Ελλάδα δεν υπάρχει, καλώς ή κακώς. Τα προηγμένα κράτη πολεμούν. Οι καραγκιόζηδες βλέπουν τους μεγάλους να κάνουν πολέμους για να προασπίσουν τα συμφέροντα τους ενώ οι ίδιοι παριστάνουν τους προηγμένους Ευρωπαίους.vantono έγραψε: 28 Ιούλ 2020, 13:37 Γενικά καποιοι θερμοκέφαλοι τον εχουν πολυ εύκολο τον πόλεμο/σύγκρουση. Θελω να πιστεύω οτι ειναι απλά ηλίθιοι που το 'χουν καψει απ'τα βιντεο γκέιμς και τις πολεμικες ταινιες, και οχι τοσο κατεστραμμένοι και μίζεροι απο την ιδια τους τη ζωή, σε σημειο να θελουν τοσο πρόθυμα να πανε να σκοτωθουν για νερα και θαλασσουλες που σε αυτους δεν τους χωράει και στους απεναντι κολυμπάει και βραχονησίδες που ουτε βλογιοκομμένη πεταλίδα δεν κατοικεί πάνω τους.
Από τα λινκς στο παραπανω μου ποστvantono έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:57Απ'τη στιγμή που θα πατήσουν πόδι στη στεριά οι τουρκαλάδες και κινδυνεύσει το σπίτι μου και οι ανθρωποί μου, τους γάμησα τα πρέκια επιτόπου με ο,τι βρω μπροστά μου, απο μπερέτα μέχρι νυχοκόπτη. Αυτό νομίζω δεν χρειάζεται διευκρίνιση. Φυσικά και δεν θα έχω την απαίτηση να με ακολουθήσεις εσύ ή τα παιδιά σου ή οποιοσδήποτε δικος σου σε όλο αυτό, όμως. Ολα αυτά βεβαια, σε περιπτωση που τουρκαλέοντες πατήσουν στεριά και κινδυνεύψει το σπιτι μου. Το τι θα κανουν στη μεση ενος κωλοπελάγους μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα πιο κάτω,ζμπούτσαμ. Μπροστά στη ζωή των δικων μου ανθρώπων,να τα βρασω τα πετρέλαιά τους και τις γεωτρήσεις τους και τα σκαμπό μου μέσα.nowhere έγραψε: 06 Δεκ 2019, 18:51
οπότε υποθετικά αν είσαι από την κρήτη [μπες λίγο στον ρόλο,είσαι κρητικός,οι δικοί σου όλοι ζουν εκεί,ότι έχεις είναι εκεί] και θυμηθούν τώρα με το αέριο την μειονότητα οι τούρκοι και σας την πέσουν θα το βρεις λογικό και δεν θα κρατήσεις κακία αν οι υπόλοιποι απλά χρηματοδοτήσουν την επανάσταση σας,έτσι?vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 11:48Τί ήταν αυτη η σύγκριση τώρα? Η Λήμνος ειναι νησί του κεντρικού Αιγαίου, κατοικήσιμο απο ανθρώπους, όχι μια ερημη βραχονησίδα που λέγεται Ψαροπουτσιανή,δεν ειναι ορατη καν στο χάρτη,και βρίσκεται 300 μίλια ανατολικά της ημιβραχονησίδας Αντιλερογανδρονήσου. Ε του πούστη, καπου να μπαίνει και η λογική μας δηλαδή, μην τα ισοπεδώνουμε εσκεμμένα όλα. Για τη Λήμνο, ενα νησι του κεντρικού Αιγαίου με Έλληνες Ανθρώπους πολίτες πάνω, που δεχονται ξεκαθαρη επίθεση (απόβαση μάλιστα) φυσικά και θα την υπερασπιστούμε. Για τα Ίμια και τα Αντι-ιμια όμως, πολύ καλά κάναμε που ευχαριστήσαμε την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Ε απ τη στιγμή που δεν κινδυνεύει ανθρώπινη ζωή συμπατριώτη και συμπολίτη μας, ε δεν θα πάμε να σκοτωθούμε για το γκράβαρο τώρα, για ένα εξόγκωμα γης μεσα στη θαλασσα. Να σοβαρευτούμε λίγο.ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2019, 10:55Δηλαδή αν κάνουν απόβαση στην Λήμνο όλοι εμείς που δεν είμαστε από εκεί να αδιαφορήσουμε;
Απο κει και πέρα, τα κοιτάσματα κτλ, στα παπαρια μου εμένα προσωπικά. Η Λήμνος που δεν εχει κοιτάσματα πχ, αλλα ανθρώπινες ζωές,το λογικό ειναι να στείλεις άμεσα βοηθεια, αμα συμβεί τιποτα. Στην Ψαροπουτσιανή όμως, που δεν υπάρχει ψυχή πάνω οχι μονο ανθρώπου αλλά ουτε βλογιοκομμένου τράγου, αλλά ειναι γεμάτο απο μαγναστρομαγγάνιο ή κρυπτονίτη ή βρώμιο ή κάδμιο ή αεριουδατάνθρακες, δεν προκειται να τρέξω να πολεμήσω για κανέναν (κυριολεκτικά για κανεναν, αφού κανενας δεν υπάρχει εκει πανω). Ας πάμε σε συνεκμετάλλευση με τους τουρκους, ή αφού βρισκονταν τοσο καιρο εκει κοιτάσματα και ειναι εντός της δικης μας δικαιοδοσίας, ας ήμασταν μάγκες να τα παρουμε όλα για την παρτη μας όσο ηταν νωρίς, ή να φροντίζαμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία για συνεκμετάλλευση με καποια άλλη νατοική χώρα, πριν έρθουν οι Τουρκοι. Δεν μας φταίει κανεις.Αν ειμαι άδικος ή τα βλέπω πολύ κυνικά ή πεσιμιστικά, σορρυ παιδιά μου, ανακαλάω και παραδίνομαι στην παντοδύναμη πχορουμικη σας γνώση.vantono έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:21Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα τον λαό μου σε πόλεμο (ουτε εγώ προσωπικα θα πηγαινα ούτε θα ειχα την απαίτηση απο εσένα ή αλλους να πανε) για την "υπεράσπιση" ενός εξογκώματος 5 στρεμμάτων στη μέση του πουθενά δίχως ιχνος ανθρώπινης (και όχι μονο) ζωής, που κατα πάσα πιθανότητα να μην υπάρχει καν με τον επόμενο μεγάλο σεισμό, να εχει βυθιστεί εντελως. Το αν η εν λόγω επιπλεούμενη κουράδα περιτριγυρίζεται απο κρυπτονιτη ή υδρογονάνθρακες ή γαλβανισμένο λευκόχρυσο χυσαμόλι απο μαγναστρικά ρήγματα που προσγειώθηκαν απο το διάστημα, ας είχα τα παπάρια και την τεχνογνωσία τόσον καιρό να τα καβατζώσω για την πάρτη μου όλα, ή να καλέσω για συνεργασία συνεκμετάλλευσης τις ΗΠΑ ή τη Νορβηγία ή όποιον άλλο νατοικό. Δεν το έκανα όμως, οπότε ας τα λουστώ τώρα, και ας φάω συνεκμετάλλευση με τον τουρκαλέοντα στη μάπα, απ' τη στιγμή που δεν έχω πυρηνικά να τον έκανα ακτινογραφία και να τον εξάχνωνα με το που θα με στραβοκοιτούσε. Συνεκμετάλλευση έστω και λιγο ριγμένος στη συμφωνία λοιπόν, και την κοτούλα μου παραμάσχαλα.ST48410 έγραψε: 12 Δεκ 2019, 12:03 Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Ωστόσο δεν νομίζω να διαφωνούσες ότι αν αρχίσουν οι υποχωρήσεις απλά ανοίγεις την όρεξη των απέναντι. Πρώτα κάποιες βραχονησίδες, μετά κάποιο σχεδόν ακατοίκητο νησάκι, μετά το Καστελόριζο που είναι κάπως μακρυά κοκ
Και δεν είπα να κάνεις πόλεμο για βραχονησίδες. Και επειδή δεν εμπιστεύομαι τους Έλληνες πολιτικούς υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να είναι όντως το καθεστώς κάποιων από αυτές αδιευκρίνιστο από τις συνθήκες και απλά να μας φουσκώνουν τα μυαλά για δεκαετίες. Αλλά για αυτά που είναι δικά μας σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και δεν χωράει κανενός είδους αμφιβολία δεν θα ήθελα να παραχωρηθούν είτε έχουν επάνω ανθρώπους είτε όχι.
Απο κει και πέρα δεν είναι θέμα αδικίας ή κυνικότητας. Είναι θέμα λογικής.
Λες ότι αν σε ρίξει κάτω, ξεκουμπώσει το παντελόνι του και κατεβάσει το δικό σου και αρχίσει να στον ακουμπάει οκ. Θα αντιδράσεις όταν στον χώσει μέσα. Ε τότε είναι αργά.
Το έχω ξαναγράψει. Μέχρι το γυμνάσιο ερχόντουσαν μεγαλύτερες τάξεις ή όσοι είχαν μείνει στην ίδια και τραμπούκιζαν (ρωτούσαν ευγενικά αφήνοντας μια απειλή να αιωρείται) για μέρος του κολατσιού ή του χαρτζιλικιού. Ελάχιστοι σήκωσαν κεφάλι και δεν τους ενόχλησαν ποτέ ξανά. Οι περισσότεροι έδιναν το χαρτζιλίκι ή το κολατσιό τους για να μην τις φάνε και τελικά έγιναν και "καλοί φίλοι" με τον νταή. Απλά ανήκεις στη δευτερη κατηγορία. Μαγκιά σου.
Γνωρίζετε επίσης φαντάζομαι και ένα διαφορετικό σενάριο -μακρινό προς ώρας, αλλά με τη Γερμανία στο τιμόνι ποιος μπορεί να ξέρει; -, την πιθανή ένταξη Τουρκίας στην ΕΕ.
Αν κάποτε συμβεί αυτό, ό, τι συζητάμε δεν έχει πλέον νόημα της καθώς υπάρχει το σύμφωνο ελεύθερο διέλευσης και αλιείας μεταξύ των αοζ των χωρών μελών της.
Αν κάποτε συμβεί αυτό, ό, τι συζητάμε δεν έχει πλέον νόημα της καθώς υπάρχει το σύμφωνο ελεύθερο διέλευσης και αλιείας μεταξύ των αοζ των χωρών μελών της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις