!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η μάσκα είναι για το καρναβάλι...οχι για την εκκλησία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Η μάσκα είναι για το καρναβάλι...οχι για την εκκλησία.
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/25 ... a-meso-poy
Από… άλλο ανέκδοτο αποδεικνύεται πως είναι ο ιερομόναχος που έδιωξε πιστή από εκκλησία επειδή φορούσε μάσκα. Προσπάθησε να δώσει διευκρινίσεις για το περιστατικό αναπαράγοντας θεωρίες συνωμοσίας περί παγκόσμιας δικτατορίας, Αντίχριστου και ανύπαρκτης πανδημίας.
Η είδηση ότι ιερομόναχος στη Μονή Αγίας Παρασκευής στην Εορδαία έδιωξε 74χρονη πιστή από την εκκλησία επειδή φορούσε μάσκα, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση και ο πατέρας Ιγνάτιος θέλησε να δώσει τη δική του εκδοχή μέσω της ΕΡΤ.
Μπήκε… μάλιστα δυναμικά στη σύνδεση μιλώντας για τους Ροκφέλερ και τον Αντίχριστο που θέλουν να επιβάλουν δικτατορία μέσω του ΠΟΥ και το… τερμάτισε όταν κατηγόρησε τον Αρχιεπίσκοπο ότι δεν πιστεύει στον Θεό.
Ένα μικρό απάνθισμα των δηλώσεών του
Οι Ροκφέλερ και ο Αντίχριστος σκοπεύουν να επιβάλουν παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ. Υπάρχουν πολλοί ιοί, αλλά όχι πανδημία
Υπάρχουν νεκροί στην Ελλάδα, κάποιοι από αυτούς πληρώθηκαν για να πουν «πέθανα»
Δεν είδα ότι η γυναίκα ήταν μεγάλη γιατί είχε ντυθεί σαν 50αρα. Έχω και μυωπία δεν βλέπω μακριά
Είπα ότι έτσι όπως είστε με τη μάσκα είναι σα να έχουμε καρναβάλι. Δεν είναι δική μου η εκκλησία. Είναι του Χριστού. Θα συμπεριφέρεσαι όπως σε θέλει ο Χριστός Όταν βάζουμε μάσκα δεν είμαστε καρναβάλι; Θέλει ο πονηρός εφόσον δεν έγιναν τα καρναβάλια, να γίνουν μέσα στην εκκλησία.
Η εκκλησία είναι το σώμα του χριστού. Εάν λέω λάθος πράγματα το ξέρει ο Χριστός
Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορονοϊό, επειδή δεν πιστεύει στον Θεό
Αυτό το πράγμα είναι φιάσκο, είναι εντολή του ΠΟΥ για δικτατορία
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ της ΕΡΤ η εν λόγω μονή έχει αποσχιστεί εδώ και καιρό από τη Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, με τους μοναχούς να χαρακτηρίζονται ως «φανατικοί αντιπατριαρχικοί».
Ο πατήρ Ιγνάτιος δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο, όμως εάν, όντως, η συγκεκριμένη μονή υπάγεται ακόμη στη Μητρόπολη και κατ’ επέκταση στην Αρχιεπισκοπή, τίθενται ερωτήματα για το εάν η ηγεσία της Εκκλησίας ανέχεται τέτοιες απόψεις και συμπεριφορές στο εσωτερικό της.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: Η μάσκα είναι για το καρναβάλι...οχι για την εκκλησία.
ενας μοναχος ειπε αυτο
το εχω ακουσει και απο αλλους(δεν εννοω μοναχους ή ιερεις) στην κοινωνια.τι να κανουμε τωρα;δενε ιναι πρωτακουστα
ΥΣ διαβαζω εχουν αποσχιστει απο το σωμα της εκκλησιας;
το εχω ακουσει και απο αλλους(δεν εννοω μοναχους ή ιερεις) στην κοινωνια.τι να κανουμε τωρα;δενε ιναι πρωτακουστα
ΥΣ διαβαζω εχουν αποσχιστει απο το σωμα της εκκλησιας;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
αν ειναι δικια του η εκκλησια οτι γουσταρει κανει.
ό,τι καλύτερο είδα μέχρι τώρα το 2020...
- Dwarven Blacksmith
Ε σχεδόν δικιά του, 3 δόσεις μένουνε.
- perseus
και εγω πληρωνω την στεργιανη αλλα δεν θα παω να στο σπιτι της οπως γουσταρω.
Στον κάθε χώρο που μαζεύει πολύ κόσμο και είναι κλειστός, πρέπει να τηρείται το μέτρο της μάσκας. Γι'αυτό θα πρέπει να αρχίζουν να κόβουν κ..λους με πρόστιμα, να σου πω μετά αν θα κάνει ό,τι γουστάρει ο κάθε παπάς.
perseus έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:28και εγω πληρωνω την στεργιανη αλλα δεν θα παω να στο σπιτι της οπως γουσταρω.
Έλα, βρε Χαραλάμπη, να σε παντρέψουμε, να φάμε και να πιούμε και να χορέψουμε..
- perseus
ας αρχισουν απο τα μπαρ και τις λαικες πρωτα.dion έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:32Στον κάθε χώρο που μαζεύει πολύ κόσμο και είναι κλειστός, πρέπει να τηρείται το μέτρο της μάσκας. Γι'αυτό θα πρέπει να αρχίζουν να κόβουν κ..λους με πρόστιμα, να σου πω μετά αν θα κάνει ό,τι γουστάρει ο κάθε παπάς.
Ίσως ο πατερ Πρέπει να είναι ο πρώτος διδάξας. Από τον Χριστός πήραν κάτι αυτοί για το παίζουν περηφανιαρηδες;
Παντού, εφ'όσον χρειάζεται...perseus έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:33ας αρχισουν απο τα μπαρ και τις λαικες πρωτα.dion έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:32Στον κάθε χώρο που μαζεύει πολύ κόσμο και είναι κλειστός, πρέπει να τηρείται το μέτρο της μάσκας. Γι'αυτό θα πρέπει να αρχίζουν να κόβουν κ..λους με πρόστιμα, να σου πω μετά αν θα κάνει ό,τι γουστάρει ο κάθε παπάς.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καβλακι η γακη, αν και δεξιά.
Όσο για όσους πηγαίνουν σε αυτές τις καφροηλιθιότητες, είναι άξιοι της μοίρας τους. Τουλάχιστον δεν έχουμε κι αυτά τα σουργελα τους τηλευαγγελιστες, και η γελοιότητα μένει σε ένα επίπεδο, υψηλό για Ευρώπη ωστόσο.
Όσο για όσους πηγαίνουν σε αυτές τις καφροηλιθιότητες, είναι άξιοι της μοίρας τους. Τουλάχιστον δεν έχουμε κι αυτά τα σουργελα τους τηλευαγγελιστες, και η γελοιότητα μένει σε ένα επίπεδο, υψηλό για Ευρώπη ωστόσο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- perseus
δεν ειναι δεξια ρε μαλακα ,εγω ειμαι δεξιος αυτη ειναι νεοδημοκρατισα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 20:36 Καβλακι η γακη, αν και δεξιά.
27/07/2020
Ηλίθιος κι αγράμματος παπάς: «Κάποιοι πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό!»
[ο ίδιος Βλάκας ιερέας: «ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα»]

Eξωφρενικές απαντήσεις για τη διακοπή της λειτουργίας και την κίνησή του να αποκαλέσει καρναβάλι μια πιστή με μάσκα έδωσε ο πατήρ Ιγνάτιος.
«Κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν», υποστήριξε ο πατέρας Ιγνάτιος της μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όταν διέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα, λέγοντας της μάλιστα «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου».
Ο πατέρας Ιγνάτιος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι άνθρωποι, τραπεζίτες, προσπαθούν να επιβάλλουν παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ που θα καταλήξει στη δικτατορία του αντιχρίστου... Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία». Ο πατέρας Ιγνάτιος ανέφερε, μάλιστα, ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».
Για το διαπληκτισμό του με την 74χρονη πιστή σημείωσε: «Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα;» και πρόσθεσε: «Είναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό». «Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.
Ο πατέρας Ιγνάτιος, που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή Θεσσαλονίκης και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Χριστό», ενώ κατέληξε: «Ο ΠΟΥ βρήκε ένα ιό και προσπαθεί να επιβάλλει μία παγκόσμια δικτατορία».
Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Στεργιανή Γάκη, κόρη της 74χρονης, σημείωσε: «Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».
https://www.skai.gr/news/greece/iereas- ... o-koronoio
Ηλίθιος κι αγράμματος παπάς: «Κάποιοι πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό!»
[ο ίδιος Βλάκας ιερέας: «ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα»]

Eξωφρενικές απαντήσεις για τη διακοπή της λειτουργίας και την κίνησή του να αποκαλέσει καρναβάλι μια πιστή με μάσκα έδωσε ο πατήρ Ιγνάτιος.
«Κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν», υποστήριξε ο πατέρας Ιγνάτιος της μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όταν διέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα, λέγοντας της μάλιστα «δεν θέλω καρναβάλια μέσα στην εκκλησία μου».
Ο πατέρας Ιγνάτιος μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι άνθρωποι, τραπεζίτες, προσπαθούν να επιβάλλουν παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ που θα καταλήξει στη δικτατορία του αντιχρίστου... Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία». Ο πατέρας Ιγνάτιος ανέφερε, μάλιστα, ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν».
Για το διαπληκτισμό του με την 74χρονη πιστή σημείωσε: «Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα;» και πρόσθεσε: «Είναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό». «Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.
Ο πατέρας Ιγνάτιος, που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή Θεσσαλονίκης και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Χριστό», ενώ κατέληξε: «Ο ΠΟΥ βρήκε ένα ιό και προσπαθεί να επιβάλλει μία παγκόσμια δικτατορία».
Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Στεργιανή Γάκη, κόρη της 74χρονης, σημείωσε: «Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».
https://www.skai.gr/news/greece/iereas- ... o-koronoio
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από giotis2005
-