!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
Re: Έχω ένα παρτουζάκι ανήλικο, να σου φύγει το μυαλό
ο ζούγκλας αγανάκτησε που δεν βγάζουν το όνομα.αυτός ότι όνομα είχε μετά από 5-6 μήνες εκπομπές το έβγαζε 
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για κάτι που δεν ξέρω καν αν έγινε αλλά σ' αυτό που σίγουρα έγινε.
Τον τηλεφωνικό διάλογο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
τι εγινε παιδια με το ονομα;
δεν φανταζομαι να ελεγε ψεμματα ή να τα επιασε για να μην μιλησει ο μπαγκς μπανυς;
δεν φανταζομαι να ελεγε ψεμματα ή να τα επιασε για να μην μιλησει ο μπαγκς μπανυς;
Αφού ο Χίος το έδωσε το όνομα εδώ και μέρες. Τώρα ποιος πιστεύει το Χίο είναι μια άλλη συζήτηση.talaipwros έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:16 τι εγινε παιδια με το ονομα;
- Υδράργυρος
Μπορεί να συμβεί στον καθέναν
Τι ήταν να το πεις. Λέτε γι' αυτό να του την "ανάψανε";ST48410 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:38Αφού ο Χίος το έδωσε το όνομα εδώ και μέρες. Τώρα ποιος πιστεύει το Χίο είναι μια άλλη συζήτηση.talaipwros έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:16 τι εγινε παιδια με το ονομα;
Το θεωρώ απίθανο. Αν κάποιος σου κάνει κάτι δεν πας να ανταποδώσεις άμεσα γιατί όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω σου.Στύγιος έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 18:11Τι ήταν να το πεις. Λέτε γι' αυτό να του την "ανάψανε";ST48410 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:38Αφού ο Χίος το έδωσε το όνομα εδώ και μέρες. Τώρα ποιος πιστεύει το Χίο είναι μια άλλη συζήτηση.talaipwros έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:16 τι εγινε παιδια με το ονομα;
δεν φανταζομαι να ελεγε ψεμματα ή να τα επιασε για να μην μιλησει ο μπαγκς μπανυς;![]()
Ο Χίος έχει γράψει τόσα για τόσους που άντε να βγάλεις άκρη.
Τελικά τί έγινε? Ακόμα ένας δεξιός παιδέρας που κουκουλώθηκε η βρωμιά του?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Έχεις πάρει φωτιά έτσι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Νταματζ κοντρολ από τα λιντλ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αφηνίασε. Μπορεί και να φοβάται λίγο, ποιος ξέρει. Σημασία έχει τώρα να δούμε πιο κόμμα θα καταστρέψει στη συνέχεια με το φοβερό πολιτικό του αισθητήριο
Σου υπενθυμίζω οτι η παραπομπή της ΧΑ σε δίκη, με προφανές πολιτικό κίνητρο "δώστε πίσω τα αρνιά μας ρε", ήταν που μ' έκανε να φύγω απ' τη νουδού εξ' αρχής.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι, λέω να ξαναστηρίξω νουδού. Τί λές?Σενέκας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:44αφηνίασε. Μπορεί και να φοβάται λίγο, ποιος ξέρει. Σημασία έχει τώρα να δούμε πιο κόμμα θα καταστρέψει στη συνέχεια με το φοβερό πολιτικό του αισθητήριο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Διαλέγεις όμως κόμματα με φοβερό κριτήριοKauldron έγραψε: 07 Οκτ 2020, 16:44Σου υπενθυμίζω οτι η παραπομπή της ΧΑ σε δίκη, με προφανές πολιτικό κίνητρο "δώστε πίσω τα αρνιά μας ρε", ήταν που μ' έκανε να φύγω απ' τη νουδού εξ' αρχής.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εσύ τί ψηφίζεις είπαμε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 406 Προβολές
-