E θες να μη μου πρήζεις το τζόκο τότε ;enaon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:05 παλι μωρέ τα ίδια, δεν θέλουμε το ιστα σου, θέλουμε την σοφία σου, γράφε.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
αφου δεν έχεις βρε, αλλά δεν πειραζει οκ, έχεις πει και άλλα ωραία στο νήμα, πες, πόσο γαργαλάνε 2 σφαίρες κλπ.
τσ(ι)όκος είναι στα Αρβανίτικα αυτό που σου πρήζειCecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:05E θες να μη μου πρήζεις το τζόκο τότε ;enaon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:05 παλι μωρέ τα ίδια, δεν θέλουμε το ιστα σου, θέλουμε την σοφία σου, γράφε.![]()
με ζ δεν το έχω ματαπαντήσει
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Δεν πας να πλύνεις κάνα κάδο καλύτερα;enaon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:08 αφου δεν έχεις βρε, αλλά δεν πειραζει οκ, έχεις πει και άλλα ωραία στο νήμα, πες, πόσο γαργαλάνε 2 σφαίρες κλπ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:57Ό,τι πεις μανδάμ, μην εξάπτεσαι.pikey25 έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:55να ενα ακομα αιματηρο επεισοδιο αν το θυμα ειναι γυναικα και παρθεναCecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 15:53
Γενικότερα είμαι κατά των βιασμών, οπότε καλό θα ήταν να ξεκινήσεις με ένα Τ9. Ναι;
αντε στριβε τωρα, θα σε καλεσω αν θελω ορθογραφο![]()
Παραδόξως, ναι.
Κατσε λίγο επαγγελματική δολοφονισσα γιατί με μπέρδεψες.
Αυτή είναι το απλησίαστο για σένα θεόμουνο;

Αλλά είσαι εμφανισιακα εγγυτερα στο τρελό μουνι, την Anne Parillaud;

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Cecily Anne
Βγάζει πρόεδρο ΙνδονησίαςBeria έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:09τσ(ι)όκος είναι στα Αρβανίτικα αυτό που σου πρήζειCecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:05E θες να μη μου πρήζεις το τζόκο τότε ;enaon έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:05 παλι μωρέ τα ίδια, δεν θέλουμε το ιστα σου, θέλουμε την σοφία σου, γράφε.![]()
με ζ δεν το έχω ματαπαντήσει
έκανα ακτιβισμό για αυτόν τον μήνα, πιο μετά πάλι. Σου μοιάζει αλήθεια υποτιμητικό ε;
Ο Χίος ξεκίνησε από αθλητικό ρεπορτάζ και δη του Ζελα, οπότε λογικό είναι το που έχει καταλήξει. Από εκεί και πέρα, το να πεις ότι έκαναν δολοφονική επίθεση στον Χίο είναι σαν να λες ότι πλάκωσαν τον Αλ Μπογδανι στα πουτσοσκαμπιλα. Αλητεία, τρομοκρατία, φίμωση της ελευθερίας του λόγου, αλλά δεν πέφτεις από τα σύννεφα.
My Life had stood, a Loaded Gun
το βγάζει πρόεδρο Ινδονησίας είναι το σερνικό αντίστοιχο του 'σέρνει καράβι' ;Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:10Βγάζει πρόεδρο ΙνδονησίαςBeria έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:09τσ(ι)όκος είναι στα Αρβανίτικα αυτό που σου πρήζει
με ζ δεν το έχω ματαπαντήσει![]()
![]()
![]()
υγ. τώρα είδα ότι όντως βγάζει πρόεδρο Ινδονησίας
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Cecily Anne
Πέραν της πλάκας, έβαλα το gioco. Δεν έχω καμάρι μου τον τσιόκο.Beria έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:13το βγάζει πρόεδρο Ινδονησίας είναι το σερνικό αντίστοιχο του 'σέρνει καράβι' ;Cecily Anne έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:10Βγάζει πρόεδρο ΙνδονησίαςBeria έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 16:09
τσ(ι)όκος είναι στα Αρβανίτικα αυτό που σου πρήζει
με ζ δεν το έχω ματαπαντήσει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υγ. τώρα είδα ότι όντως βγάζει πρόεδρο Ινδονησίας![]()
πρίν κανένα χρόνο, δυο ίσως, πήγα στον δρόμο με το φορητό τρυπανάκι μου (και το βαμμένο σορτσάκι κλπ) και έβαλα τσέρκια στον κάδο που είχε ανοίξει σαν σαρδελοκούτι. Εκεί που τελείωνα λοιπόν, έρχεται με ύφος η γειτόνισά που μόλις πάρκαρε και μου λεει "ααα, σας παρακαλώ, ζήτησα αλλαγή κάδου, όχι φτιάξιμο". Πλάκα είχε, την άφησα να καταλάβει τι εχει γίνει, ωραία σκηνή. 
-
Gouerino 4
Τελικα δεν εγινε προσπάθεια φιμωσης της ελευθερίας του τυπου;
Γαμω τον μπλε συριζα και την ροζ ν.δ
Γαμω τον μπλε συριζα και την ροζ ν.δ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:52Δεν ξέρω.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:34Και ποια από τις πολιτικές/κοινωνικές ομάδες χρησιμοποιεί συνήθως τη συγκεκριμένη λέξη για να περιγράψει την καλή πρόθεση των δραστών;Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 14:29
Ο ακτιβισμός είναι δράση για ένα σκοπό που ο δράστης θεωρεί ότι είναι για το γενικό καλό. Αυτο που έκανε ο Μπρειβικ δηλαδή δεν ήταν ακτιβισμός;
Οι δεξιοί ή οι αριστεροί;
Οι φα ή οι αντιφα;
Οι ρατσιστές ή οι αντιρατσιστές;
Άλλο;
Χρησιμοποίησα τις συνήθεις ταυτοποιήσεις/ισοπεδώσεις/γενικεύσεις (δώσε όποιον προσδιορισμό γουστάρεις) για να το κάνω πιο σαφές.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Απολλώνιος
Μια χώρα που μέχρι το 1980 ήταν παράδεισος , παρά την φτώχεια που υπήρχε, έχει γίνει πλέον μια κόλαση που βασιλεύει το έγκλημα. Δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, μπράβοι, αλκοόλ, clubs όπου χτυπιέται η χαπακωμενη νεολαία. Αν αυτό θεωρείται δημοκρατία και προοδευτισμος τότε εγώ δηλώνω οπισθοδρομικός χουντικός.
Το 1980 οι δολοφονίες σπάνιες ,συνήθως αποτέλεσμα ψυχικής νόσου. Σήμερα υπάρχει οργανωμένο έγκλημα, συμμορίες με καλασνικοφ μα και διαστροφή εισαγωμενη και εγκατεστημένη στα μυαλά των Ελλήνων από τα ΜΜΕ.
Το 1980 οι δολοφονίες σπάνιες ,συνήθως αποτέλεσμα ψυχικής νόσου. Σήμερα υπάρχει οργανωμένο έγκλημα, συμμορίες με καλασνικοφ μα και διαστροφή εισαγωμενη και εγκατεστημένη στα μυαλά των Ελλήνων από τα ΜΜΕ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
-
- 210 Απαντήσεις