!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Άσχετα με το γεγονός και ποιο ήταν το <<καλοπαιδο>> που τον πυροβόλησε, κάποιοι έχετε μπερδέψει την ελευθερία του τύπου με την χυδαιότητα και την ασυδοσία.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:21 Εγώ έχω την εντύπωση ότι ο Χίος είναι ρόλος.

Δηλαδή μια βολική βαλβίδα εκτόνωσης, όπου μέσα στην υπερβολή, τα αου αου και τις χυδαίες αναρτήσεις χάνουν την όποια δυναμική και οι αλήθειες που μπορεί να υπάρχουν στα δημοσιεύματα του γιατί εκλαμβάνονται ως βωμολοχία και όχι ως κάτι υπαρκτό. Γενικώς, αυτή η επιθετική δημοσιογραφία πάντα με παρέπεμπε περισσότερο σε κάλυψη και όχι αποκάλυψη των σκανδάλων.

Σε ένα τέτοιο πεδίο ο δράστης μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε.
Πολλά είναι ο Χίος.

Εγώ προσωπικά, κάνα χειμωνιάτικο βράδυ που δεν με παίρνει ύπνος, βάζω να παίζουν στο κινητό, πάνω στο κομοδίνο, τα best of του για να γελάσω και να ξεχαστω από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Για να μην τον βαρεθω, εναλλασω τα βιντεάκια με το Στεφανο με βιντεάκια του εθνικού μας σταρ, του μίστερ μπούτια και άλλων επιφανων

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Prepon την 27 Ιούλ 2020, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Δηλαδή μια βολική βαλβίδα εκτόνωσης, όπου μέσα στην υπερβολή, τα αου αου και τις χυδαίες αναρτήσεις χάνουν την όποια δυναμική και οι αλήθειες που μπορεί να υπάρχουν στα δημοσιεύματα του γιατί εκλαμβάνονται ως βωμολοχία και όχι ως κάτι υπαρκτό. Γενικώς, αυτή η επιθετική δημοσιογραφία πάντα με παρέπεμπε περισσότερο σε κάλυψη και όχι αποκάλυψη των σκανδάλων.

Επειδή τον έχω "μελετήσει" τον Χίο και των συν αυτώ μπορώ να σε πω ότι έχω την ακριβώς ολόιδια γνώμη.
Στροφάρεις με 1000 εσύ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Gewponos90 έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:24 Άσχετα με το γεγονός και ποιο ήταν το <<καλοπαιδο>> που τον πυροβόλησε, κάποιοι έχετε μπερδέψει την ελευθερία του τύπου με την χυδαιότητα και την ασυδοσία.
Κάνεις.
Όλοι συμφωνούμε ότι θα έπρεπε να έχει τιμωρηθει.

Γιατι λες ψέματα, επομένως;
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 12:43 είτε ακτιβισμός.

:lol:
:smt005:
:romance-hearteyes:

Το πρόσεξες κι εσύ; :lol:

Ακόμη κι όταν θέλουν να πάρουν μετριοπαθή θέση, τους ξεφεύγουν. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Λεγεών έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:15
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:08
Λεγεών έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:03

Δεν επιδοκιμάζω την βία ούτε την επίθεση στον Χίο, αλλά την κατανοώ ως πρωτόγονο τρόπο έκφρασης όταν τα επιχειρήματα τελειώνουν ή δεν υπάρχουν ή όταν η άλλη πλευρά απλά δεν καταλαβαίνει από επιχειρήματα. Με τον ίδιο τρόπο που κατανοώ και την ροπή προς την αντιδικία, για την οποία δεν νομίζω πολλοί εδώ μέσα να έχουν αντίρρηση, ειδικά όταν πρόκειται για συγκεκριμένα θέματα και όταν αισθάνονται ότι η επίσημη δικαιοσύνη δεν είναι αρκετή.
Προφανώς εννοείς αυτοδικία αλλά ακόμα κι εκεί υπάρχουν διαβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν δολοφονείς κάποιον επειδή στην γραφική φυλλάδα του έγραψε κάποιες ανακρίβειες για σένα.
Αυτοδικία εννοούσα ναι, κεκτημένη ταχύτητα. Ναι ρε φίλε, δεν τον δολοφονείς, γι' αυτό και πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την φυλλάδα του και τις παπαριές που γράφει (οι οποίες όμως επηρεάζουν κόσμο). Αυτό λέω από την αρχή, δεν ξέρουμε τι έγινε και που ήταν μπλεγμένος, ποιος τον απειλούσε και αν, θα δείξει τις επόμενες ημέρες.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πάντα θυμάμαι την ιστορία που μου είπε κάποτε οικογενειακή φίλη με νομικό μπακγκράουντ, η οποία ήταν παρών σε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε παλαιός πρόεδρος υπηρεσίας από κίτρινο δημοσιογράφο που τον ενημέρωνε ότι αν δεν του έδινε ένα χρηματικό ποσό μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία, θα έβγαζε στην φόρα την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε.
Ποιον κόσμο επηρεάζουν; Μόνο παθολογικές καταστάσεις επιτρέπουν να τον πάρεις στα σοβαρά. Ο λόγος που τον βλέπουμε είναι η γελοιότητά του. Τίποτα παραπάνω. Είναι διασκεδαστικός. Καμία απειλή για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Είναι καταδικαστέο επίσης αν έπεσε θύμα λόγω εκβιασμών ή άλλων πρακτικών του. Δεν εξισώνεται ο εκβιασμός με την απόπειρα δολοφονίας. Ας ξεκινήσουμε συμφωνώντας σε αυτά τα βασικά.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Στέφανε αδερφέ μας το μόνο που κατάφεραν αυτά τα δειλά υποκείμενα είναι να δείξουν πως είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ πατριώτης .Όλοι οι Έλληνες αδελφοί σου σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για σένα και για την ανάρωσή σου , ο λαός σε χρειάζεται. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! Ας τους δείξουμε πως και εμείς έχουμε όπλα και δόντια

Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να τον εξαφανίσουν. Με τα αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ τα καθάρματα θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Το σύστημα τον θέλει νεκρό. Μόλις γίνει καλά με το καλό θα είναι υποχρεωμένοι να του παρέχουν αστυνομική προστασία για να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του. Δε θα χουν πια δικαιολογίες.

Στέφανε ο Θεός μαζί σου. Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτα σκουλήκια. Η ιστορία σε αυτό τον τόπο επαναλαμβάνεται. Ότι έχει γίνει και με άλλους ήρωες πατριώτες που τους δολοφόνησαν. Εσενα σε προστατεψε ο Θεός για να συνεχίσεις το έργο σου, τη σωτηρία της πατρίδας.
:roll:
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

nowhere έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:28
Στέφανε αδερφέ μας το μόνο που κατάφεραν αυτά τα δειλά υποκείμενα είναι να δείξουν πως είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ πατριώτης .Όλοι οι Έλληνες αδελφοί σου σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για σένα και για την ανάρωσή σου , ο λαός σε χρειάζεται. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ! Ας τους δείξουμε πως και εμείς έχουμε όπλα και δόντια

Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να τον εξαφανίσουν. Με τα αποκαλυπτικά πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ τα καθάρματα θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση. Το σύστημα τον θέλει νεκρό. Μόλις γίνει καλά με το καλό θα είναι υποχρεωμένοι να του παρέχουν αστυνομική προστασία για να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του. Δε θα χουν πια δικαιολογίες.

Στέφανε ο Θεός μαζί σου. Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με αδίστακτα σκουλήκια. Η ιστορία σε αυτό τον τόπο επαναλαμβάνεται. Ότι έχει γίνει και με άλλους ήρωες πατριώτες που τους δολοφόνησαν. Εσενα σε προστατεψε ο Θεός για να συνεχίσεις το έργο σου, τη σωτηρία της πατρίδας.
:roll:
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:28
Λεγεών έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:15
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:08

Προφανώς εννοείς αυτοδικία αλλά ακόμα κι εκεί υπάρχουν διαβαθμίσεις. Αυτό σημαίνει ότι δεν δολοφονείς κάποιον επειδή στην γραφική φυλλάδα του έγραψε κάποιες ανακρίβειες για σένα.
Αυτοδικία εννοούσα ναι, κεκτημένη ταχύτητα. Ναι ρε φίλε, δεν τον δολοφονείς, γι' αυτό και πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την φυλλάδα του και τις παπαριές που γράφει (οι οποίες όμως επηρεάζουν κόσμο). Αυτό λέω από την αρχή, δεν ξέρουμε τι έγινε και που ήταν μπλεγμένος, ποιος τον απειλούσε και αν, θα δείξει τις επόμενες ημέρες.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις πάντα θυμάμαι την ιστορία που μου είπε κάποτε οικογενειακή φίλη με νομικό μπακγκράουντ, η οποία ήταν παρών σε ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε παλαιός πρόεδρος υπηρεσίας από κίτρινο δημοσιογράφο που τον ενημέρωνε ότι αν δεν του έδινε ένα χρηματικό ποσό μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία, θα έβγαζε στην φόρα την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε.
Ποιον κόσμο επηρεάζουν; Μόνο παθολογικές καταστάσεις επιτρέπουν να τον πάρεις στα σοβαρά. Ο λόγος που τον βλέπουμε είναι η γελοιότητά του. Τίποτα παραπάνω. Είναι διασκεδαστικός. Καμία απειλή για τους δημοκρατικούς θεσμούς. Είναι καταδικαστέο επίσης αν έπεσε θύμα λόγω εκβιασμών ή άλλων πρακτικών του. Δεν εξισώνεται ο εκβιασμός με την απόπειρα δολοφονίας. Ας ξεκινήσουμε συμφωνώντας σε αυτά τα βασικά.
Σου το έχω ξαναπεί, είσαι υπέροχη περσόνα. :)
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης

Δεν είμαι περσόνα. Τη γνώμη μου εκφράζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys3x έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:25

Επειδή τον έχω "μελετήσει" τον Χίο και των συν αυτώ μπορώ να σε πω ότι έχω την ακριβώς ολόιδια γνώμη.
Στροφάρεις με 1000 εσύ.
Αυτοί που έλεγαν πάντοτε τις πιο προσβλητικές ατάκες για την εξουσία, ήταν οι γελωτοποιοί των βασιλιάδων.

ΥΓ. Ήμουν σίγουρη ότι θα συμφωνούσες. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:26
sys3x έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 12:43 είτε ακτιβισμός.

:lol:
:romance-hearteyes:

Το πρόσεξες κι εσύ; :lol:

Ακόμη κι όταν θέλουν να πάρουν μετριοπαθή θέση, τους ξεφεύγουν. :smt005:
Ματηπαναγία πήγα να σε κάνω μέντσιο να το δεις και συ αλλά μετά είπα θα το δει αυτή :D, γενικά έχω αρχίσει να "εμπιστεύομαι" ορισμένους εδώ μέσα και δε με αρέσει καθόλου αυτό... Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίζουμε να βριζόμαστε λίγο και μεταξύ μας;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι ρόλος, διότι να παίζεις ρόλο και να βγαίνεις με το πραγματικό σου όνομα έχοντας ιστορία πίσω σου, είναι δύσκολο. Είχα ανοίξει παλιά ένα τόπικ (εδώ ή στο παλιό, θα σε γελάσω) όπου αναρωτιόμουν τι ακριβώς του είχε συμβεί και γιατί η κατάσταση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο είχε ξεφύγει τόσο πολύ. Τον θυμόμουν πριν 15-20 χρόνια σοβαρό, μετρημένο, να είναι διαμετρικά αντίθετος με αυτό που έγινε αμέσως μετά το 2010 και την οικονομική κρίση.

Δεν τον έχω μελετήσει (αυτό έλειπε, βλέπω ποιοι σου απάντησαν ότι τον έχουν μελετήσει και χαίρομαι), αλλά άποψη μου είναι ότι όλο αυτό ήταν μία στρατηγική του απόφαση αμέσως μετά την κρίση, σε εκείνη την περίεργη και άγρια περίοδο μεταξύ 2010-2013, όπου κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά συνέβαινε με τα μνημόνια και η χώρα ήταν λυόμενο μπουρδέλο όπου κάθε εβδομάδα το Σύνταγμα γινόταν καλοκαιρινό. Αποφάσισε, συνειδητά, να απευθυνθεί σε ένα απογοητευμένο κοινό χαμηλών αξιών και χαμηλότερης αισθητικής, και με τον πιο βασικό, απλό, χυδαίο, χύμα, πρωτόγονο και λαϊκό τρόπο που μπορούσε, να καλύψει ένα κενό στον Τύπο που πάντα υπήρχε αλλά που μέχρι εκείνη την στιγμή περιοριζόταν στις τρας ψυχαγωγικές εκπομπές, αποφάσισε δηλαδή να κατέβει στο δεύτερο υπόγειο της ενημέρωσης, να γίνει μία ένοχη απόλαυση πολλών, κάτι σαν τρελός του χωριού που τα λέει ωραία και σταράτα και που πήγαν σήμερα να τον φάνε μπαμπέσικα.

Ότι στην πορεία απέκτησε άκρες είναι μάλλον σίγουρο, γι' αυτό και δεν βρίσκεται ήδη μέσα σε κάποιο κελί, αλλά στην αρχή σαν χρυσαύγουλο loose cannon ξεκίνησε, και αυτοί παραμένουν το πιο ένθερμο κοινό του.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Λεγεών έγραψε: 27 Ιούλ 2020, 13:45

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι ρόλος, διότι να παίζεις ρόλο και να βγαίνεις με το πραγματικό σου όνομα έχοντας ιστορία πίσω σου, είναι δύσκολο. Είχα ανοίξει παλιά ένα τόπικ (εδώ ή στο παλιό, θα σε γελάσω) όπου αναρωτιόμουν τι ακριβώς του είχε συμβεί και γιατί η κατάσταση με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο είχε ξεφύγει τόσο πολύ. Τον θυμόμουν πριν 15-20 χρόνια σοβαρό, μετρημένο, να είναι διαμετρικά αντίθετος με αυτό που έγινε αμέσως μετά το 2010 και την οικονομική κρίση.

Δεν τον έχω μελετήσει (αυτό έλειπε, βλέπω ποιοι σου απάντησαν ότι τον έχουν μελετήσει και χαίρομαι), αλλά άποψη μου είναι ότι όλο αυτό ήταν μία στρατηγική του απόφαση αμέσως μετά την κρίση, σε εκείνη την περίεργη και άγρια περίοδο μεταξύ 2010-2013, όπου κανείς δεν ήξερε τι πραγματικά συνέβαινε με τα μνημόνια και η χώρα ήταν λυόμενο μπουρδέλο όπου κάθε εβδομάδα το Σύνταγμα γινόταν καλοκαιρινό. Αποφάσισε, συνειδητά, να απευθυνθεί σε ένα απογοητευμένο κοινό χαμηλών αξιών και χαμηλότερης αισθητικής, και με τον πιο βασικό, απλό, χυδαίο, χύμα, πρωτόγονο και λαϊκό τρόπο που μπορούσε, να καλύψει ένα κενό στον Τύπο που πάντα υπήρχε αλλά που μέχρι εκείνη την στιγμή περιοριζόταν στις τρας ψυχαγωγικές εκπομπές, αποφάσισε δηλαδή να κατέβει στο δεύτερο υπόγειο της ενημέρωσης, να γίνει μία ένοχη απόλαυση πολλών, κάτι σαν τρελός του χωριού που τα λέει ωραία και σταράτα και που πήγαν σήμερα να τον φάνε μπαμπέσικα.

Ότι στην πορεία απέκτησε άκρες είναι μάλλον σίγουρο, γι' αυτό και δεν βρίσκεται ήδη μέσα σε κάποιο κελί, αλλά στην αρχή σαν χρυσαύγουλο loose cannon ξεκίνησε, και αυτοί παραμένουν το πιο ένθερμο κοινό του.
Ο ίδιος θα ήθελε πολύ να ξεχάσουμε ότι ξεκίνησε σαν αθλητικογράφος-παράξενα-του-κόσμου-σλουρπ-σλουρπ στην Κορομηλά.

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Και μονο για την Ψιλικατζου αξιζει αγαλμα στο κεντρο της Αθηνας. Oποιος δεν ειναι τερμα ηλιθιος αντιλαμβανεται οτι ο Χιος επιτελουσε εργο στην κοινωνια, γλυτωσε πολυ κοσμο απο ψυχιατρους! Haters gonna hate. Hasta la victoria siempre comandante Chio!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”