!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
Re: Πάμε πόλεμο
Το παιχνίδι από ότι φαίνεται κρίθηκε στην άμεση ανταπόκριση του ΠΝ. Σε ένα 24 βγήκε στο Αιγαίο το 85 του στόλου. Αυτό ήταν το ποιοτικό μήνυμα που έστειλε η ελληνική πλευρά και το πήρε η απέναντι.
Αν δεν έχει παιχτεί κάτι λάθος στο παρασκήνιο συζητάμε για ακόμα μια μικρή νίκη
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Cecily Anne
Παντως, έχω εκστασιαστει αυτές τις μέρες με τους Ζαιους που έρχομαι σε καθημερινή επαφη. Ηταν χωρισμενοι σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν θεωρούσαν ότι όλα κομπλε ο σουλτάνος παίζει θέατρο για εσωτερική κατανάλωση, γιατί έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν τον παίρνει, οι δε ετοιμάζονταν για νέα Κύπρο με δεξιά κυβέρνηση κλπ .
Ομολογώ ότι οι φορουμοζαιοι είναι μια ειδική κατηγορία ζαιων που ακόμα δεν έχω συναναστραφεί in real life.
Ομολογώ ότι οι φορουμοζαιοι είναι μια ειδική κατηγορία ζαιων που ακόμα δεν έχω συναναστραφεί in real life.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 26 Ιούλ 2020, 20:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ακομα και ετσι,αν θεωρουσαν οτι μας εχουν σιγουρα,θα προχωρουσαν.τεν τεν έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:22 Το παιχνίδι από ότι φαίνεται κρίθηκε στην άμεση ανταπόκριση του ΠΝ. Σε ένα 24 βγήκε στο Αιγαίο το 85 του στόλου. Αυτό ήταν το ποιοτικό μήνυμα που έστειλε η ελληνική πλευρά και το πήρε η απέναντι.
Μαλλον δεν μας εχουν σιγουρους.Και μαλλον βλεπουν οτι δεν αντιδρουμε πλεον οπως ειχαν συνηθισει.
Οριστικα συμπερασματα για το συγκεκριμενο επεισοδιο (γιατι σιγουρα θα εχουμε κι αλλα) μολις ληξει η navtex.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Στην παρούσα τον υποστηρίζει ο Τραμπ και θέλει να βάλει στη μοιρασιά και τον Τούρκο (για τα ανωτέρω κα)under έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:06Οι Αμερικανοι αγορασαν τα τουρκικα F35 και πανε να την πεταξουν εξω και οριστικα και να επιβαλουν κυρωσεις.O I έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:56Οι Αμερικάνοι, Γερμανοί, Ιταλοί και άλλοι, παίζουν ύπουλο ρόλο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι των συμφερόντων τους ο Τούρκος από την "κερκόπορτα" και πάλι εις βάρος τής Ελλάδας. Δεν ξεχνάμε δε το συνολικό συμφέρον τής Δύσης που είναι η περικύκλωση τής Ρωσίας (και όχι μόνο..) με Αμερικάνικες βάσεις...under έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 19:20 Για το συγκεκριμενο επεισοδιο παντως θα βγαλουμε τα οριστικα συμπερασματα αφου περασει η 2α Αυγουστου.
Μεσομακροπροθεσμα παντως με την αναβαθμιση των F16 παιρνουμε γερο κεφαλι στον αερα.
Χρειαζομαστε βεβαια μεγαλυτερη ενισχυση της αποτρεπτικης ισχυος.
Ο.Ι.
Οπως εχουν τα πραγματα τωρα,εμεις με την αναβαθμιση των F16 αποκτουμε γερο τεχνολογικο πλεονεκτημα (περα απο την ποιοτικη υπεροχη του προσωπικου μας).
Αυτο γινεται επειδη η Τουρκια εγινε ουσιαστικα ομηρος της Ρωσιας με μικρα για την ιδια οφελη.
Και αν δεν ηταν ο Τραμπ θα ειχαμε ακομα πιο θεαματικη απομακρυνση της Τουρκιας απο τις ΗΠΑ.
Αυτό που μένει είναι να δούμε τι θα κάνει ο επόμενος.
Όσο για το ηθικό του στρατού μας; ΑΚ-ΜΑΙ-Ο-ΤΑ-ΤΟΝ!!
Μακάρι όμως να μη γίνει τίποτα γιατί θα θρηνήσουμε και δικά μας παιδιά, αλλά, προέχει η κυριαρχική μας ακεραιότητα.
Ο.Ι.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Δεν έχω συναντήσει πουθενά άτομο να λέει τις μαλακιες που γράφονται εδώ μέσα. Και λογο εργασίας συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο. Υπάρχουν ζαιοι αλλά κανείς δεν λέει τις παπαριες που πιστεύουν εδώ μέσα.Cecily Anne έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:28 Παντως, έχω εκστασιαστει αυτές τις μέρες με τους Ζαιους που έρχομαι σε καθημερινή επαφη. Ηταν χωρισμενοι σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν θεωρούσαν ότι όλα κομπλε ο σουλτάνος παίζει θέατρο για εσωτερική κατανάλωση, γιατί έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν τον παίρνει, οι δε ετοιμάζονταν για νέα Κύπρο με δεξιά κυβέρνηση κλπ .
Ομολογώ ότι οι φορουμοζαιοι είμαι μια ειδική κατηγορία ζαιων που ακόμα δεν έχω συναναστραφεί in real life.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Cecily Anne
Μπορεί να είναι συγκεκριμένη φορουμοκαστα. Οι εκλεκτοί.τεν τεν έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:32Δεν έχω συναντήσει πουθενά άτομο να λέει τις μαλακιες που γράφονται εδώ μέσα. Και λογο εργασίας συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο. Υπάρχουν ζαιοι αλλά κανείς δεν λέει τις παπαριες που πιστεύουν εδώ μέσα.Cecily Anne έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:28 Παντως, έχω εκστασιαστει αυτές τις μέρες με τους Ζαιους που έρχομαι σε καθημερινή επαφη. Ηταν χωρισμενοι σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν θεωρούσαν ότι όλα κομπλε ο σουλτάνος παίζει θέατρο για εσωτερική κατανάλωση, γιατί έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν τον παίρνει, οι δε ετοιμάζονταν για νέα Κύπρο με δεξιά κυβέρνηση κλπ .
Ομολογώ ότι οι φορουμοζαιοι είμαι μια ειδική κατηγορία ζαιων που ακόμα δεν έχω συναναστραφεί in real life.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μπα.Cecily Anne έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:34Μπορεί να είναι συγκεκριμένη φορουμοκαστα. Οι εκλεκτοί.τεν τεν έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:32Δεν έχω συναντήσει πουθενά άτομο να λέει τις μαλακιες που γράφονται εδώ μέσα. Και λογο εργασίας συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο. Υπάρχουν ζαιοι αλλά κανείς δεν λέει τις παπαριες που πιστεύουν εδώ μέσα.Cecily Anne έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:28 Παντως, έχω εκστασιαστει αυτές τις μέρες με τους Ζαιους που έρχομαι σε καθημερινή επαφη. Ηταν χωρισμενοι σε δύο στρατόπεδα. Οι μεν θεωρούσαν ότι όλα κομπλε ο σουλτάνος παίζει θέατρο για εσωτερική κατανάλωση, γιατί έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και δεν τον παίρνει, οι δε ετοιμάζονταν για νέα Κύπρο με δεξιά κυβέρνηση κλπ .
Απλά δεν τα λένε έξω.
Ξέρουν ότι θα τους κοροϊδεψουν.
Αυτό λέμε.under έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:30Ακομα και ετσι,αν θεωρουσαν οτι μας εχουν σιγουρα,θα προχωρουσαν.τεν τεν έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:22 Το παιχνίδι από ότι φαίνεται κρίθηκε στην άμεση ανταπόκριση του ΠΝ. Σε ένα 24 βγήκε στο Αιγαίο το 85 του στόλου. Αυτό ήταν το ποιοτικό μήνυμα που έστειλε η ελληνική πλευρά και το πήρε η απέναντι.
Μαλλον δεν μας εχουν σιγουρους.Και μαλλον βλεπουν οτι δεν αντιδρουμε πλεον οπως ειχαν συνηθισει.
Οριστικα συμπερασματα για το συγκεκριμενο επεισοδιο (γιατι σιγουρα θα εχουμε κι αλλα) μολις ληξει η navtex.
Έχουν μάθει να τα βάζουν με σανδαλοφορους και αντάρτες. Αυτό διαφέρει παρασάγγας από το να αντιμετωπίσεις ένα τακτικό στρατό.
Ήθελαν να αιφνιδιασουν και να λάβουν στρατηγικά σημεία στο ν/Α Αιγαίο αλλά η απάντηση ήταν απίθανα γρήγορη και σε όλο το μήκος των συνόρων.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά των ΕΔ και κύριων του ΠΝ.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Ας θυμηθούμε κ την ΝΔ του κοντινού παρελθοντος:
http://www.apodytiriakias.gr/politika/2 ... matia.aspx
Στη φώτο, το 2004 με τον φαιδρό Καραμανλή όταν ο Κωστάκης έγινε κουμπάρος στο γάμο της κόρης του Ερντογάν.

Άλλες εποχές μεν, νεοδημοκρατικες επιλογές δε
Στη φώτο, το 2004 με τον φαιδρό Καραμανλή όταν ο Κωστάκης έγινε κουμπάρος στο γάμο της κόρης του Ερντογάν.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- taliban
Η Ελλάδα “απαντά” με NAVTEX γύρω από το Καστελόριζο για ασκήσεις με πυρά
https://www.newsit.gr/ellada/i-ellada-a ... a/3075653/
https://www.newsit.gr/ellada/i-ellada-a ... a/3075653/
- Cecily Anne
Τσι πάντρεψε τσι κόρες μάνα μου δεν έμεινε άλλη να κλείσουμε το προξενιόΓαληνός έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:37 Ας θυμηθούμε κ την ΝΔ του κοντινού παρελθοντος:
Το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν ντου το δεκαπεντάυγουστο, όταν όλοι θα τρώνε και θα πίνουν;;;
.
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Dwarven Blacksmith
Ναι. Εγώ πήρα τις άδειες μου πριν, και το δεκαπεντάυγουστο θα φάω μόνο μπάρες πρωτεϊνης.OANNHSEA έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:01 Το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν ντου το δεκαπεντάυγουστο, όταν όλοι θα τρώνε και θα πίνουν;;;
.
- taliban
Δεν έχει πανηγύρια φέτος.OANNHSEA έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 21:01 Το έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να κάνουν ντου το δεκαπεντάυγουστο, όταν όλοι θα τρώνε και θα πίνουν;;;
.
Πληρωνουμε τους καραβαναδες για να τα σκεφτονται αυτα.
Εμεις εστιαζουμε σε κωλαρακια στις παραλιες. Αυτη ειναι η δουλεια μας.
Εμεις εστιαζουμε σε κωλαρακια στις παραλιες. Αυτη ειναι η δουλεια μας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 1 Απαντήσεις