!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

Με ποιανού το συμφέρον είσαι;

Με τους μεγαλοξενοδόχους
40
67%
Με τον λαό
20
33%

Σύνολο ψήφων: 60

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Επίταξη των μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων,για να κάνει ο λαός τα μπάνια του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ετσι θα εκανε ενα εθνικο κρατος :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Είναι αυτό που εντελώς κυνικά λέει ο σατανικός εγκέφαλος στην πρώτη σελίδα,
Λέει η κυβέρνηση λοιπόν: εσυ λαε φάε σκατα
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Fluffy έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 07:43 Είναι αυτό που εντελώς κυνικά λέει ο σατανικός εγκέφαλος στην πρώτη σελίδα,
Λέει η κυβέρνηση λοιπόν: εσυ λαε φάε σκατα
Τα έφαγες ή έκανες κατάληψη σε πεντάστερο ξενοδοχειο;
Από πού μας γράφεις;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

foscilis έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 18:32
wooded glade έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 18:14 Εδώ στην Ικαρία
Έχουμε χάσει επεισόδια από το σάγκα του Γούντι.
Τα ίδια έπαθα με τη μπλουροουζ! Έλειπα ένα χρόνο και όταν γύρισα είχε πάρει τα μοναστηρια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αυτοί που αδυνατούν είναι γιατί έχασαν λεφτά από τα κλεισίματα του κορωνοϊού. Πρέπει να επιλέξεις κάποια στιγμή τι θες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Αν κάνουν κατάληψη σε ξενοδοχεία οι κομμουνιστές, μετά έχουν σειρά οι γύφτοι και μετά ακολουθούν οι λαθρομετανάστες.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 02 Αύγ 2020, 01:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

edit
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 02 Αύγ 2020, 01:45, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Νήμα έπος. Σας τρολλαρουν οι κκεδες. Και καλά σας κάνουν
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ST48410

Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 13:27 Εικόνα
Πόσους ξέρεις από τον κύκλο σου που δεν θα πάνε καθόλου διακοπές; Μετά βίας ξέρω έναν και αυτός για άλλους λόγους και όχι γιατί στερείται πόρων λόγω κρίσης. Το αν κάνουν μικρότερες διακοπές σε διάρκεια δεν το γνωρίζω.
Ωστόσο φέτος είναι λαμπρή ευκαιρία και για τους ξενοδόχους να κάνουν ένα άνοιγμα στην εγχώρια αγορά καθώς θα πρέπει να είναι εξαιρετικά μικρός ο αριθμός των Ελλήνων που προγραμματίζουν διακοπές στο εξωτερικό.
Gewponos90

Cecily Anne έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 20:13
foscilis έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 18:32
wooded glade έγραψε: 18 Ιούλ 2020, 18:14 Εδώ στην Ικαρία
Έχουμε χάσει επεισόδια από το σάγκα του Γούντι.
Τα ίδια έπαθα με τη μπλουροουζ! Έλειπα ένα χρόνο και όταν γύρισα είχε πάρει τα μοναστηρια.

Πιο πριν πως ήταν;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Gewponos90

ST48410 έγραψε: 02 Αύγ 2020, 01:45
Fluffy έγραψε: 01 Αύγ 2020, 13:27 Εικόνα
Πόσους ξέρεις από τον κύκλο σου που δεν θα πάνε καθόλου διακοπές; Μετά βίας ξέρω έναν και αυτός για άλλους λόγους και όχι γιατί στερείται πόρων λόγω κρίσης. Το αν κάνουν μικρότερες διακοπές σε διάρκεια δεν το γνωρίζω.
Ωστόσο φέτος είναι λαμπρή ευκαιρία και για τους ξενοδόχους να κάνουν ένα άνοιγμα στην εγχώρια αγορά καθώς θα πρέπει να είναι εξαιρετικά μικρός ο αριθμός των Ελλήνων που προγραμματίζουν διακοπές στο εξωτερικό.

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλαβει αλλά είναι Αύγουστος. Τι να καταλάβουν οι ξενοδόχοι και τι άνοιγμα να κάνουν; Κοροιδευομαστε μεταξύ μας; Πόνταραν στον εξωτερικό τουρισμό και εχασαν. Είναι αργά για δάκρυα. Το θέμα είναι πόσο θα τόυς πληρώσουμε και αυτους.

Καλά είναι τα ρομαντικά που έχουμε στο μυαλό μας, αλλά ο Χάινης σε άλλο νήμα για να στηρίξει την ρομαντική θεωρία του έφτασε στο σημείο να μας πει ότι στα μέρη του για αγροτική δουλειά σε έναν μήνα πληρώνουν μερικά <<χιλιάρικα>> και οι Έλληνες άνεργοι δεν πανε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 02 Αύγ 2020, 01:45 Πόσους ξέρεις από τον κύκλο σου που δεν θα πάνε καθόλου διακοπές; Μετά βίας ξέρω έναν και αυτός για άλλους λόγους και όχι γιατί στερείται πόρων λόγω κρίσης. Το αν κάνουν μικρότερες διακοπές σε διάρκεια δεν το γνωρίζω.
Διαφέρει ο ορισμός του άρθρου από τον δικό σου. Ο δικός σου ορισμός είναι ο κλασικός: παραθερίζουμε για Χ μέρες κάπου. Ο ορισμός του άρθρου είναι διαφορετικός: πηγαίνουμε σε ένα μέρος με κράτηση, δηλαδή όχι σε δικά μας εξοχικά ή φίλων/συγγενών/γνωστών.

Κοινώς, το άρθρο έχει δίκιο ότι πολλοί δεν έχουν τους πόρους για τέτοιου είδους διακοπές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

hellegennes έγραψε: 02 Αύγ 2020, 02:36
ST48410 έγραψε: 02 Αύγ 2020, 01:45 Πόσους ξέρεις από τον κύκλο σου που δεν θα πάνε καθόλου διακοπές; Μετά βίας ξέρω έναν και αυτός για άλλους λόγους και όχι γιατί στερείται πόρων λόγω κρίσης. Το αν κάνουν μικρότερες διακοπές σε διάρκεια δεν το γνωρίζω.
Διαφέρει ο ορισμός του άρθρου από τον δικό σου. Ο δικός σου ορισμός είναι ο κλασικός: παραθερίζουμε για Χ μέρες κάπου. Ο ορισμός του άρθρου είναι διαφορετικός: πηγαίνουμε σε ένα μέρος με κράτηση, δηλαδή όχι σε δικά μας εξοχικά ή φίλων/συγγενών/γνωστών.

Κοινώς, το άρθρο έχει δίκιο ότι πολλοί δεν έχουν τους πόρους για τέτοιου είδους διακοπές.
Από τον κύκλο μου δεν έχω την αίσθηση ότι φέτος θα την βγάλουν σπαρτιάτικα ή σε δικούς τους. Και δεν κάνω παρέα με Βαρδινογιάννηδες. Ωστόσο αυτό δεν λέει και τίποτα. Μπορεί να έτυχε στους γνωστούς μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”