Είναι λεσβία.ST48410 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:26Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αν δεν είναι πλάκα εννοώGherschaagk έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:33 Η Ευρυδίκη παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της με συμβολαιογραφική πράξη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάμος βγαλμένος από παραμύθι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γάμος βγαλμένος από παραμύθι
Όσοι επιζήσαμε βαδίζουμε παράμερα, με τα ρολόγια μας σταματημένα σε έναν άλλο χρόνο, γιαυτό και γερνάμε τόσο επώδυνα.
ST48410 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:26Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αν δεν είναι πλάκα εννοώGherschaagk έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:33 Η Ευρυδίκη παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της με συμβολαιογραφική πράξη.
Χαρακτηριστικά Συμβολαιογραφικού Εγγράφου
Η συμβολαιογραφική πράξη έχει το χαρακτήρα του δημόσιου εγγράφου σύμφωνα με το άρθρο 438 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, το οποίο θεωρεί ως δημόσια έγγραφα αυτά που «έχουν συνταχθεί από δημόσιο υπάλληλο ή λειτουργό ή πρόσωπο που ασκεί δημόσια υπηρεσία ή λειτουργία». Ως δημόσιο έγγραφο η συμβολαιογραφική πράξη φέρει βεβαία χρονολογία και παρέχει πλήρη αποδεικτική δύναμη έναντι πάντων, για όσα αναφέρονται στην πράξη αυτή ότι υπέπεσαν στην άμεση αντίληψη του συμβολαιογράφου.
Τέλος σύμφωνα με το άρθρο 904 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας το συμβολαιογραφικό έγγραφο είναι τίτλος εκτελεστός, εξομοιωμένο στο σημείο αυτό με τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Η εκτελεστότητα σημαίνει ότι δεν απαιτείται δικαστική απόφαση προκειμένου να εκτελεσθούν τα προβλεπόμενα στην συμβολαιογραφική πράξη, στην περίπτωση που ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη δεν συμμορφώνεται στις υποχρεώσεις του.
Επομένως εξοικονομείται χρόνος και έξοδα για τον πολίτη και το κράτος από τη μη προσφυγή του πολίτη, στα δικαστήρια για τη ρύθμιση της υπόθεσης του.
Τα χαρακτηριστικά αυτά (βεβαία χρονολογία, αποδεικτική δύναμη και εκτελεστότητα) έχει η συμβολαιογραφική πράξη με μόνο το γεγονός ότι συντάχθηκε από τον συμβολαιογράφο, ανεξάρτητα από το αν ο νόμος προβλέπει τη σύνταξη της ως συστατικό στοιχείο της ισχύος μιας δικαιοπραξίας ή απλώς τα συμβαλλόμενα μέρη θέλησαν να περιβάλλουν τη δήλωση βουλήσεως τους με τον τύπο του συμβολαιογραφικού εγγράφου.
Με αυτά τα τρία προνόμια, η προσφυγή στο συμβολαιογράφο επιφέρει στη σύμβαση μια σημαντική προστιθέμενη αξία, και έχει ως αποτέλεσμα την υπεροχή της συμβολαιογραφικής πράξης σε σχέση με το ιδιωτικό έγγραφο.
Κατάντια οργανωμένης πολιτείας, με λίγα λόγια.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μου λες ότι βρέθηκε συμβολαιογράφος που την "πάντρεψε" με το σκύλο; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Μήπως είναι απλά κάποια ανοησία για να τραβήξει likes;
Αν δεν είναι πλάκα, βρέθηκε.
Occasio facit furem
Είναι δυνατόν να μην είναι παράνομο κάτι τέτοιο;
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Το ζωντανό που θα φοράει τη βέρα?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Στην ουρά.
Όσοι επιζήσαμε βαδίζουμε παράμερα, με τα ρολόγια μας σταματημένα σε έναν άλλο χρόνο, γιαυτό και γερνάμε τόσο επώδυνα.
Οι νόμοι αλλάζουν, δεν τους στέλνει ο θεός σε πέτρινες πλάκες.
Κάποτε ήταν παράνομοι οι γάμοι ομοφυλοφίλων.
Occasio facit furem
Μλκες, τα είχε προφητεύσει ο Εμπειρίκος στον "Μέγα Ανατολικό" με τον κύονα Φοξ και τη Λαίδη 
Κύκλος είναι όλα φίλε, βλέπε Σόδομα και γόμορα, Πομπηία...Στύγιος έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 01:02 Μλκες, τα είχε προφητεύσει ο Εμπειρίκος στον "Μέγα Ανατολικό" με τον κύονα Φοξ και τη Λαίδη![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 10 Απαντήσεις