Δεν σε ξενέρωσε. Είπα και εγω. Αυτη ήταν φυσιολογική
Δίκασε τους ΓΑΛΗ
Δεν σε ξενέρωσε. Είπα και εγω. Αυτη ήταν φυσιολογική
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Γιατί ως γνωστόν το να πας από Αλεξανδρούπολη Αθήνα και Ελλάδα Αμερική είναι το ίδιο. Πας ας πούμε Αμερική χωρίς διαβατήριο και μάλιστα πιάνεις δουλειά στο nbaGewponos90 έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 23:22Ναι. Μια χαρά θα ταξίδευε. Όπως ταξίδεψα και εγώ από Αλεξανδρούπολη Αθήνα χωρίς να έχω ταυτότητα πάνω μου. Τι θες να πεις; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε την δυνατότητα να του κόψει τον δρόμο αλλα δεν το έκανε;Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 22:06Χωρίς την ιθαγένεια δηλαδή θα ταξίδευε ΗΠΑ για να παίξει αλλά είπε ο σαμ δεν βγάζω μια φώτο με μια οικογένεια από λαθρομετανάστεςGewponos90 έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:31
Για άλλη μια φορα, μαλακίες.Στο nba επιλέχθηκε τον Απρίλιο και ιθαγένεια πήρε τον Μάιο γιατί ο Σαμαράς έτρεξε σαν καλό δουλικό να πάρει λίγη από την δοξα
Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 23:49Γιατί ως γνωστόν το να πας από Αλεξανδρούπολη Αθήνα και Ελλάδα Αμερική είναι το ίδιο. Πας ας πούμε Αμερική χωρίς διαβατήριο και μάλιστα πιάνεις δουλειά στο nbaGewponos90 έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 23:22Ναι. Μια χαρά θα ταξίδευε. Όπως ταξίδεψα και εγώ από Αλεξανδρούπολη Αθήνα χωρίς να έχω ταυτότητα πάνω μου. Τι θες να πεις; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε την δυνατότητα να του κόψει τον δρόμο αλλα δεν το έκανε;Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 22:06
Χωρίς την ιθαγένεια δηλαδή θα ταξίδευε ΗΠΑ για να παίξει αλλά είπε ο σαμ δεν βγάζω μια φώτο με μια οικογένεια από λαθρομετανάστες
Ρε πας καθόλου καλά; έχεις καθόλου ιδέα πως πας να δουλέψεις ΗΠΑ;
Δεν ξέρω τι συνεννόηση είχαν κάνει αλλά χωρίς διαβατήριο δουλειά στο NBA δεν επαιζεGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:01Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 23:49Γιατί ως γνωστόν το να πας από Αλεξανδρούπολη Αθήνα και Ελλάδα Αμερική είναι το ίδιο. Πας ας πούμε Αμερική χωρίς διαβατήριο και μάλιστα πιάνεις δουλειά στο nbaGewponos90 έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 23:22
Ναι. Μια χαρά θα ταξίδευε. Όπως ταξίδεψα και εγώ από Αλεξανδρούπολη Αθήνα χωρίς να έχω ταυτότητα πάνω μου. Τι θες να πεις; Ότι ο Αντώνης Σαμαράς είχε την δυνατότητα να του κόψει τον δρόμο αλλα δεν το έκανε;
Για πες. Ειχε συννενοηθει νωρίτερα ο Αντώνης και έστελνε τον μαύρο με μυστική συμφωνία; Και του πήρε έναν μήνα να τον <<νομιμοποιησει>>?
Οποτε; Πες το λίγο να γελασουμε. Παρεμβηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός; Ο Αντετοκούμπο δεν θα έκανε καριέρα αν δεν του δινόταν η ελληνική ιθαγένεια;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:07Δεν ξέρω τι συνεννόηση είχαν κάνει αλλά χωρίς διαβατήριο δουλειά στο NBA δεν επαιζεGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:01Δημοκράτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 23:49
Γιατί ως γνωστόν το να πας από Αλεξανδρούπολη Αθήνα και Ελλάδα Αμερική είναι το ίδιο. Πας ας πούμε Αμερική χωρίς διαβατήριο και μάλιστα πιάνεις δουλειά στο nba
Για πες. Ειχε συννενοηθει νωρίτερα ο Αντώνης και έστελνε τον μαύρο με μυστική συμφωνία; Και του πήρε έναν μήνα να τον <<νομιμοποιησει>>?
πατησιωτης έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:44Αυτό είναι θεμελιώδες χαρακτηριστικό της πολιτικής ορθότητος που την διαφοροποιεί από την παράδοση του δυτικού πολιτισμού που ας μη ξεχνάμε είναι ρατσιστική.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:36 Άλλωστε σημασία έχεις τελικά ποιος λέει τι και όχι τι λέει. Αν ένας Έλληνας, πολιτικός, παράγοντας ομάδας κλπ πάρει το μικρόφωνο και πει στους δημοσιογράφους ότι ο Αντετοκουμπο είναι Νιγηριανός και όχι Έλληνας θα λέτε ότι είναι ρατσιστής.
Όταν το λέει ο μαύρος πρόεδρος των Bucks είναι Τρίτη.![]()
Η παράδοση αυτή πάνω στην οποία βασίσθηκε όλος ο σημερινός τεχνολογικός και όχι μόνο πολιτισμός είναι ότι ένα γεγονός είναι είτε αληθές ή ψευδές και η αλήθεια του προκύπτει ή όχι αντικειμενικά ανεξάρτητα από το ποιός το λέει.Αυτό βεβαίως ότι υπάρχει αντικειμενική αλήθεια θεωρείται ένδειξη white supremacy.Παλιότερα το έλεγαν και "αστική ιδεολογία".Αλλοι ακόμη πιο παλιότερα - πραγματικοί ρατσιστές αυτοί - το είχαν πει "εβραική επιστήμη".![]()
Αν δεν του έδινε ιθαγένεια το ελληνικό κράτος ο Γιάννης δεν θα έκανε καριέρα στο NBA. Δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του στην ΑμερικήGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:10Οποτε; Πες το λίγο να γελασουμε. Παρεμβηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός; Ο Αντετοκούμπο δεν θα έκανε καριέρα αν δεν του δινόταν η ελληνική ιθαγένεια;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:07Δεν ξέρω τι συνεννόηση είχαν κάνει αλλά χωρίς διαβατήριο δουλειά στο NBA δεν επαιζεGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:01
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Οι Νιγηριανοί απαγορεύεται να πατήσουν το πόδι τους στην Αμερική;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 01:06Αν δεν του έδινε ιθαγένεια το ελληνικό κράτος ο Γιάννης δεν θα έκανε καριέρα στο NBA. Δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του στην ΑμερικήGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:10Οποτε; Πες το λίγο να γελασουμε. Παρεμβηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός; Ο Αντετοκούμπο δεν θα έκανε καριέρα αν δεν του δινόταν η ελληνική ιθαγένεια;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:07
Δεν ξέρω τι συνεννόηση είχαν κάνει αλλά χωρίς διαβατήριο δουλειά στο NBA δεν επαιζε
Ο Γιάννης δεν ει ε ούτε την ιθαγένεια του νιγηριανουGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 13:54Οι Νιγηριανοί απαγορεύεται να πατήσουν το πόδι τους στην Αμερική;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 01:06Αν δεν του έδινε ιθαγένεια το ελληνικό κράτος ο Γιάννης δεν θα έκανε καριέρα στο NBA. Δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του στην ΑμερικήGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:10
Οποτε; Πες το λίγο να γελασουμε. Παρεμβηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός; Ο Αντετοκούμπο δεν θα έκανε καριέρα αν δεν του δινόταν η ελληνική ιθαγένεια;
δεν παιζει αυτοΔημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 01:06Αν δεν του έδινε ιθαγένεια το ελληνικό κράτος ο Γιάννης δεν θα έκανε καριέρα στο NBA. Δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του στην ΑμερικήGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:10Οποτε; Πες το λίγο να γελασουμε. Παρεμβηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός; Ο Αντετοκούμπο δεν θα έκανε καριέρα αν δεν του δινόταν η ελληνική ιθαγένεια;Δημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:07
Δεν ξέρω τι συνεννόηση είχαν κάνει αλλά χωρίς διαβατήριο δουλειά στο NBA δεν επαιζε
Δεν ξέρω τι άκρες είχε ο προπονητής τκυRocco Siffredi έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 14:08δεν παιζει αυτοΔημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 01:06Αν δεν του έδινε ιθαγένεια το ελληνικό κράτος ο Γιάννης δεν θα έκανε καριέρα στο NBA. Δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του στην ΑμερικήGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:10
Οποτε; Πες το λίγο να γελασουμε. Παρεμβηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός; Ο Αντετοκούμπο δεν θα έκανε καριέρα αν δεν του δινόταν η ελληνική ιθαγένεια;
τροπος θα βρισκοταν
αν θυμαμαι καλα ψαχνοταν να παει Ισπανια η΄ θαβγαζε απο Νιγηρια
Δεν υπαρχει νόμιμος τροπος.Rocco Siffredi έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 14:08δεν παιζει αυτοΔημοκράτης έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 01:06Αν δεν του έδινε ιθαγένεια το ελληνικό κράτος ο Γιάννης δεν θα έκανε καριέρα στο NBA. Δεν θα πατούσε ποτέ το πόδι του στην ΑμερικήGewponos90 έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:10
τροπος θα βρισκοταν
αν θυμαμαι καλα ψαχνοταν να παει Ισπανια η΄ θαβγαζε απο Νιγηρια
Kι εσύ λάθος είσαι.Yochanan έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 14:40
... ανθρωπινα δικαιωματα ειναι δικαιωματα που εχει καποιος λογω της ανθρωπινης του υποστασης και μονο - ανεξαρτητως αλλων χαρακτηριστικων. ...