!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάμος βγαλμένος από παραμύθι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γάμος βγαλμένος από παραμύθι
https://city.sigmalive.com/article/2020 ... en-ellada/
« Ο πρώτος γάμος με διαφορετικά είδη ζώων στην Ελλάδα»
Η Ευρυδίκη του My Style Rocks, μόλις παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της και το ανακοίνωσε στο Instagram με φωτογραφίες από το γάμο.
Το επόμενο βήμα στη σχέση της έκανε η πρώην παίχτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς πρόσφατα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σκύλο. Όπως ανέφερε στο κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες του γάμου, ο σκύλος της ήταν αυτός που της γνώρισε την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη και παρότι δεν είναι άνθρωπος, εκείνη δεν καταλαβαίνει διαφορά.
Η Ευρυδίκη παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της με συμβολαιογραφική πράξη.
Γιατί δεν ειδοποιάτε;
« Ο πρώτος γάμος με διαφορετικά είδη ζώων στην Ελλάδα»
Η Ευρυδίκη του My Style Rocks, μόλις παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της και το ανακοίνωσε στο Instagram με φωτογραφίες από το γάμο.
Το επόμενο βήμα στη σχέση της έκανε η πρώην παίχτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς πρόσφατα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σκύλο. Όπως ανέφερε στο κείμενο που συνόδευε τις φωτογραφίες του γάμου, ο σκύλος της ήταν αυτός που της γνώρισε την αληθινή και ανιδιοτελή αγάπη και παρότι δεν είναι άνθρωπος, εκείνη δεν καταλαβαίνει διαφορά.
Η Ευρυδίκη παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της με συμβολαιογραφική πράξη.
Γιατί δεν ειδοποιάτε;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Γάμος βγαλμένος από παραμύθι
Βίον ανθόσπαρτον.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και πολλούς απογόνους;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ταιριάζουν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Παρ' όλο που προσπαθεί να πέρασε αντιρατσιστικό μήνυμα η συγκεκριμένη φωτογραφία, εγώ διακρίνω έναν λανθάνοντα ρατσισμό.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Αυτά γίνονται αν δεν υπάρχει κάποιος άντρας να σε ταρακουνήσει. Τώρα το γιατί δεν υπάρχει ίσως φταίμε και οι ίδιοι.... με αυτό που έχουμε δημιουργήσει γύρω μας.
nemo μη γίνεσαι κακός.
nemo μη γίνεσαι κακός.
Όσοι επιζήσαμε βαδίζουμε παράμερα, με τα ρολόγια μας σταματημένα σε έναν άλλο χρόνο, γιαυτό και γερνάμε τόσο επώδυνα.
δεν ξερω αν συμφωνω μαζι σου αγαπητε δαρνι. προσωπικα προσπαθω να μην ειμαι τοσο απολυτος και να μην τα βλεπω ολα ασπρο-μαυροΝταρνάκας έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 20:14 Παρ' όλο που προσπαθεί να πέρασε αντιρατσιστικό μήνυμα η συγκεκριμένη φωτογραφία, εγώ διακρίνω έναν λανθάνοντα ρατσισμό.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- tanipteros
ξεφτυλίστηκε η πνευματική ένωση δύο όντων...
το είδαμε και αυτό... καλά λένε ότι ζούμε στην Kali Yuga...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
ktinofovikos?tanipteros έγραψε: 26 Ιούλ 2020, 00:08 ξεφτυλίστηκε η πνευματική ένωση δύο όντων...
Occasio facit furem
Τα λέγαμε , από το προηγούμενο φόρουμ.
Επόμενο βήμα να παντρευτεί κάποιος τον θερμοσίφωνα του.
Αλλά χαλάλι, αν είναι να μαραζώνουν οι γκευ, χίλιες φορές χαλάλι.
Ζήτω η ανωμαλία
Επόμενο βήμα να παντρευτεί κάποιος τον θερμοσίφωνα του.
Αλλά χαλάλι, αν είναι να μαραζώνουν οι γκευ, χίλιες φορές χαλάλι.
Ζήτω η ανωμαλία
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Καλό νέο. Να αποκτήσει επιτέλους νόημα και το ανέκδοτο "μετά από εκείνη την παρτούζα πάλι καλά που δε γαβγίζεις να λες παιδί μου".
Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Αν δεν είναι πλάκα εννοώGherschaagk έγραψε: 25 Ιούλ 2020, 19:33 Η Ευρυδίκη παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της με συμβολαιογραφική πράξη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 1431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 10 Απαντήσεις